Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk]

TechnicsAQUAMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

więc tak , grafika nie jest kradziona, osoba robiąca prezentacje mówiła że to jej grafika, serwer warum ja z całego serca przepraszam...

Linki rejstracyjne z maila edytujcie z xartez na derox i będą konta sie aktywować.

8f5.png

Opublikowano

Coś mi się konta nie aktywują.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

więc tak , grafika nie jest kradziona, osoba robiąca prezentacje mówiła że to jej grafika, serwer warum ja z całego serca przepraszam...

Linki rejstracyjne z maila edytujcie z xartez na derox i będą konta sie aktywować.

Daruj sobie takie komentarze.

Prezka jest kradziona, masz pecha <a może Wasz "grafik"> ale chyba wiem lepiej co robiłam przez ostatnie dni dla Warum.pl

Nawet wzorki nie są z neta, tylko ręcznie robione. Uszanuj czyjąś prace, a grafika na przyszłość poproś łanie o psd prezki, bo zmienienie filtrów to żadna sztuka.

Opublikowano

na serwerze grafikiem jestem ja poprosiłem osobę (gracza) o zrobienie mi prezki bo zobacz zapowiedź i nie poszła nam zajebiście, wiec ty daruj sobie takie komentarze.. na dole rownież masz napisane przez kogo prezka zrobiona , gdybym wiedział napewno bym tego nie wstawił

Bogini all konta są aktywne wystarczy z maila z xartez zmienić na derox

8f5.png

Opublikowano

Strona działa cały czas, ale na forum nie mogę założyć konta. Po wypełnieniu pól i zatwierdzeniu wyskakuje mi błąd wczytywania strony.

Opublikowano

Nie spinaj się i spamu nie rób. Na PW z takim czymś. Gdzie są admini ja już bym z 10% miał.

Jak aktywuje konto to jest napisane konto które chcesz teraz Aktywować nie istnieje.

Co zrobić?

Podpinam się, wczoraj grałem.. a dziś już się kur nie da, bo konto niby zbanowane a nie aktywowane .. i kto tu jest je** ja czy Team ?..

Opublikowano

I dupsko ...

Zrobiłem se konto , wbiłem na e-maila żeby aktywować i błąd wypier*ala ;[[

Jak mam kurwa konto zrobić bez aktywowania ?

@up

Doczekam się odpowiedzi ?

KURWA ile mam czekać do chuja pana !!!

To już kurwa na klienta szybciej czekałem niż na te jebane konto !

Zaraz mnie krew zaleje ... ;(

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

W lochu pająków V2 moby mają SH !! I kurwa nie da się spierdolić przed nimi . Naprawcie to jak najszybciej

userbarwb.png

Opublikowano

Tak domena Derox.pl działa a mi wyskakuje ,że "STRONA INTERNETOWA JEST NIEDOSTĘPNA"

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...