Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, wszystko jest dopięte na ostatni guzik pod aktualizację 1.6.2 - Lukas się wszystkim zajął. ;)

Dodatkowo za parę dni wypuścimy nowego texture-packa. Jak narazie zostaję przy wersji 1.5.2, ponieważ na 1.6+ nie ma texture

packów serwerowych automatycznych.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Właśnie został upiększony wygląd naszego spawna.

Changelog - EpicCraft - Edycja 7 ver 1.1

+ więcej zielenii

+ teleport do Wakacyjnego Świata

+ "zagadkowa" kraina

+ ulepszono mechanizm - świniarnii.

Opublikowano

Na 1.6.2 już myślę, że za parę dni, gdyż staram się uporać z jednym bardzo denerwującym bugiem podczas przechodzenia wersji.

Myślę, że w następnym tygodniu zagościmy wersję z numerkiem - 1.6.2. Jak na razie możesz bezproblemowo przejść z launchera

z wersji 1.6.2 -> 1.5.2, a później, gdy już np. będziesz chciał na 1.6.2 to zmieniasz tylko w profilu.

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

bardzo trudno zacząć. biegają z mieczami za sms i od razu leżysz.

przez nodusa nickiem xHopper już tu nie zagram, powaliła mnie reakcja kid moda i admina.

serwer 4/5

Sbf3Sty.png

Opublikowano

Nie chce spamić bo już to ktoś napisał, ale kiedy na 1.6.2? Bo brak ludzi jest spowodowany tym że nie ma serwera na 1.6 ;/

A serwer jest bardzo dobry miła atmonsfera. Można by podwyższyć trochę ceny tych rang bo tak to nie jest za ciekawie ;/

Opublikowano

Wiecie jak to jest z KidModami. Dopiero zaczynają, albo powiedzmy szczerze, że niektórzy się nie nadają.

Staram się nadzorować ich pracę i już wiem, kogo dzisiaj wyrzucić.

Niedługo postaramy się o zmianę hosta. Bardzo spodobała nam się oferta

jednej z firm i spróbujemy przenieść tam serwer, tak więc ItemShop zapewne zostanie wyłączony, by uzbierać

wystarczającą sumę i zmienić hosting.

Co do długo wyczekiwanej wersji 1.6.2, to nie ma sensu zmieniać. Jednak, jeśli już zmienimy to wtedy, kiedy wyjdzie stabilna wersja.

Chyba nie chcecie żadnych bugów, czego staramy się uniknąć. Kiedy serwer zmieni wersję gry, to myślę, że wprowadzimy

jakiś nowy tryb walk, jakimi są konie, ale chyba nie.

Drugą sprawą jest to, że ludzie, którzy na oczy nie widzieli MPCforum nie mają launcherów do kont no-premium, a jak wiadomo

gracze non-premium to większość.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Ciekawe budowle

fajny spawn

Administracja ogarnięta tylko jeden admin był jakiś dziwny ale nie pamiętam nazwy

Pluginy ładnie dobrane

Polecam

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Zapraszam do brania udziału w Wakacyjnym Konkursie,

który został rozpoczęty. Ciekawe nagrody do wygrania.

Więcej informacji w grze oraz na forum.

Pozdrawiam,

TSOL.

Opublikowano

Hmm dzień 22 lipca czy już wyszła wersja 1.6.2 ? czy dalej 1.5.2 ? ;p bo sam nie wiem

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...