Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już niedługo na serwerze sklep NPC.

Będzie to polegało na tym, że w wyznaczonych miejscach będą stały NPC sprzedające różne itemy.

Typu na Eventy:

- Handlarz Fajerwerkami (event "Happy New Year")

- Handlarz prot 4 eq etc.

Niektórzy handlarze będą stali, a niektórzy włączani tylko w wybrane Wydarzenia Specjalne.

Opublikowano

Naprawdę polecam, serwer bardzo dobrze zrobiony, ogarnięta administracja, pluginy dobrze dobrane, fajna mapa która jest cały czas rozbudowywana. Ogólnie super serwer!!

10 postów 20 postów 50 postów 75 postów 100 postów

110 postów 120 postów 150 postów 175 postów 200 postów

Opublikowano

Baaardzo nie polecam, serwer ujdzie, ale pluginy.. Mówiąc prosto w twarz - do du*y. Grałem 10 minut, nagle mnie zlagowało, cały czat miałem zaspamowany jakimiś warningami o fly hacku,a następnie banik - Cheaty... Nie polecam.

Pisząc ujdzie mam na myśli to, że paru tam osobom może podpaść do gustu, no mi akurat nie podpadł

Opublikowano

Super serwer ! Bardzo podoba mi się innowacyjny pomysł na PvP oraz dobrze dobrane pluginy. Faktycznie, bug z AntiCheatem został naprawiony i już działa jak należy. Pozdrawiam, ALPEN.

Opublikowano

Jeden z najlepszych i najbardziej wytrwałych serwerów Polskich, wszystkim którzy lubią eventowanie, i ogółem dobry fun mogę go jak najbardziej polecić ;)

może to zależy od gustu, ale jak dla mnie to mocne 9/10

Polecam ! :)

Opublikowano

zjebany serwer same nodusy biją tyłem kurwa ogarnijcie się ludzie administracja max 14 lat mówie, że ktoś ma nodusa a oni jak słupy się nie odzywają KURWA nie róbcie reklam bo aż oczy bolą idźcie do mamy i odróbcie lekcje gównierze

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

zjebany serwer same nodusy biją tyłem kurwa ogarnijcie się ludzie administracja max 14 lat mówie, że ktoś ma nodusa a oni jak słupy się nie odzywają KURWA nie róbcie reklam bo aż oczy bolą idźcie do mamy i odróbcie lekcje gównierze

Nodusy jak się zgłasza, to proszę zgłaszać na GG. Po 1 nie wyzywaj, po 2 byłem afk, nawet mnie na serwerze nie było. Drugi właściciel robi ItemShop, leci raport za wyzwiska. Zachowaj kulturę kolego, bo twoja wypowiedź świadczy tylko o Tobie. =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...