Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EpicCraft

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 741
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę polecam miła i ogarnięta administracja, ciekawy pomysł z firmami, brak lagów Serdecznie Zapraszam

Gracz I3aracks :D

Opublikowano

Serwer jeden z lepszych jakie widzialem. Wszedlem na serw napisalem prozbe o dzialke dostalem je w 1 min. Admin odrazu odpisuje, Wiec widac ze Administracja ladnie ogarnięta!

Zapraszam na serwer

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, administracja też ogarnięta. Mam małe lagi, ale to pewnie coś u mnie jest temu winne :) Bardzo polecam wszystkim grę na tym serwerze, jeszcze nigdy dotąd jak gram w Minecraft, a gram długo, nie spotkałem się z tak przyjaźnie nastawioną obsługą. Jednym słowem REWELACJA :)

Opublikowano

Fajna prezka. Serwer jest idealny dla każdego! Nie ma za dużo dzieci na serwerze.

Administracja miła i uczynna. Zawsze pomoże.

Polecam TnToRkI

@@Dodatek

Fajna prezka! Udała Ci się.

Zapraszam do lajkowania!!! Pomgołem/Podoba Ci się moja treść? Daj Like i zostaw coś po sobie :)

thumb_pre_1374837071__884049964027144348

Opublikowano

Bardzo fajny serwerek, administracja nawet ogarnieta i dosyc pomocna. Noo Polecam ; )

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...