Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO!] Prawdopodobny rework dariusa

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o teemo to nie powiedziałbym iż counteruje on dariusa...Gdy na topie jest Darius vs Teemo wygrywa ten bardziej doświadczony gracz,gdyż wystarczy że poczekamy aż teemo użyje na nas blinda ,następnie wejdziemy do krzaków ,wciągamy i Teemo [*]

Taa, ta linia zależy od skilla, ale picknij taką eliskę na dariusa, on już może iść afk. Ty możesz rushować hp nie tracąc praktycznie na dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Grałem elise na darka to w early nie miał podjazdu potem w mid coś zaczął robić w teamfightach a w late gówno.

Opublikowano

może u was na elo/rankedach tak jest.

na elo ok. xxx-1100 to darius robi miazgę a ludzie nawet nie myślą aby wybrać counter picka ale jak już ktoś na to wpadnie to i tak go zfeedzi.

NERF NERF NERF

Opublikowano

Widziałem gościa, first pick, specjalnie nie banował darka bo w necie wyczytał że to kontra na niego(o teemo chodzi), skończyło się na 20min lose a teemo z 0/100.Osobiście jak gram na topie vs darius to tam nic specjalnego sie nie dzieje. Jak mam rivenke to darius cienko piszczy.Co do reworka, to troche słuszny, ale moim zdaniem op jest jego e.

Opublikowano

Jak dla mnie powinni zrobić takie coś:

Ulti sie restuje , ale max użycia to 2

Przykład :

Bijesz enemy , używasz Ulti i go dobijasz

Reset ulti , włączasz ulti aby dobić drugiego przeciwnika

Załącza sie Ulti CD (nawet jeśli 2 też zabiłeś z ulti) , CD miałoby podobny czas jak ten Garena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...