Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]MMoT - Ciąg Dalszy

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Lar. praktycznie tak - ale pierw mi powiedz czy któryś z nich wgl. chciał by (wcześniej) ze mną rozmawiać ? Kierzek nie odpisuje, a Kokosz nawet nie czyta pw no to pozdr. A Makin go znaleść nie mógł bo się ukrywał. Tak to sprawy by nie było, jak by Makinowi udało się sprawe wcześniej obgadać :DD

@Up a jak myślisz, te bany co dawał RMCF to czasem wynikały właśnie z tego ;C

Kierzek odpisuje ale na emailu ;f

652601399840421198520.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żenada. Inaczej się tego nazwać nie da. Wiedziałem, że tyle osobowości to mieszanka wybuchowa, jednak na MPC nadal szukamy złotego środka (dla niekumatych, równowagi w tym wszystkim co robimy). Rozumiem, że nie godzicie się z decyzją. Okej, zaangażowaliście się w projekt i to chwalę, że stajecie za nim murem, przynajmniej w tym momencie tworzycie społeczność ludzi w coś zaangażowanych, a nie jak do tej pory błaznów, hejterów czy kim tak jeszcze byliście. Jak wiecie, a może nie, Makin ma urlop. Zapewne otrzymacie od niego stosowne oświadczenie z racji tego, że koordynował Was i patrzył Wam nieustanie na ręce. Nie musicie się o to martwić. Mnie jednak martwi kultura. Wasza kultura. Dobrze się stało, że nie jesteście już w nic zaangażowani na MPC. Ci, co nie potrafią tego zaakceptować, polecam wylogowanie się i niewracanie na tę stronę. Tutaj nikt nikogo na smyczy nie trzyma. Sami tworzycie temat w sugestiach, wypowiada się ktoś, kto ma inną wizję, inny światopogląd na ten temat to od razu ma wypierdalać? Panowie tak to nie działa, a ja czegoś takiego bardzo nie lubię. Zachowujcie się niby poważnie, w końcu właśnie modersi mieli reprezentować jakiś poziom, a jedyne co tu widzę to plac podwórkowy, gdzie każdy dużo szczeka. Za stary już jestem na takie pseudo "akcje". Ci co totalnie przegięli zasady kultury, odpoczną przez tydzień od forum, reszta niech się zastanowi, bo chyba czas błazenady się skończył. Dać dzieciom zabawkę to nie problem, pytanie tylko jest takie. Czy dzieci będą potrafiły odpowiednio się nią bawić? Dla mnie koniec tematu.

Pozdr, Seldek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...