Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]MMoT - Ciąg Dalszy

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy Wy sobie tutaj kpicie? Zawsze potraficie z niczego zrobić taką zadymę, że szkoda mała. Z igły widły?

Wiecie za co dostaliście tą rangę? Za to, że zrobiliście modyfikację do gry?

A czy przedtem potrzebowaliście tą rangę, aby ową modyfikację napisać? Nie.

MPC Modder stał się formą nagrody, bo jako funkcja na forum byłoby podobnie jak Coders.

Od razu zakładacie temat z ,,Wielkimi pretensjami", że odebrali Wam plakietki, zamiast poczekać na wyjaśnienia dlaczego tak się stało. Jak ja nie na widzę, jak ktoś tak pochopne kroki robi z taką przysłowiową na wsi ,,Mordą".

,,Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi" - Ja bez rangi nie miałbym praw, aby moderować lecz owszem mógłbym pomagać, a Wy nie potrzebujecie rangi, aby tworzyć modyfikację. Nie porównuj kota z ogonem.

Wybacz, ale muszę Ci zripostować.

Idea moddersów polega na tym, iż istnieje taka grupa, która wspólnie uczy się moddingu gier, a przy okazji wydaje mody, które mogą się stać "sławne" w przyszłości. Nigdy nie mów nigdy.

Zacznijmy od tego, że odbiegasz po prostu od tematu. Matko święta to Ty żeś się uczepił tych plakietek? Wybacz, ale po tym wnioskuję, że masz kompleksy na ich punkcie.

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, czy Wy sobie tutaj kpicie? Zawsze potraficie z niczego zrobić taką zadymę, że szkoda mała. Z igły widły?

MPC Modder stał się formą nagrody, bo jako funkcja na forum byłoby podobnie jak Coders.

Od razu zakładacie temat z ,,Wielkimi pretensjami", że odebrali Wam plakietki, zamiast poczekać na wyjaśnienia dlaczego tak się stało. Jak ja nie na widzę, jak ktoś tak pochopne kroki robi z taką przysłowiową na wsi ,,Mordą".

,,Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi" - Ja bez rangi nie miałbym praw, aby moderować lecz owszem mógłbym pomagać, a Wy nie potrzebujecie rangi, aby tworzyć modyfikację. Nie porównuj kota z ogonem.

Paradisia, co ty w ogóle piszesz? Myślisz nad tym? Jeden umie w połowie coś, drugi w połowie i razem zrobią cheat - podpisany pod MPCforum.pl bo to jest łączenie sił. Jeden zna się na jednej grze, drugi na drugiej itd.

Niech ta grupa wróci dla was.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Paradisia, Lenart cie podsumował, nic do dodania.

MMoT miało robić COŚ RAZEM. Grupowo. Co ma fakt, że mogą robić mody bez rangi? Robili je prywatnie przez co wzieli udział w projekcie MMoT, żeby zrobić coś dla forum jako GRUPA. Równie dobrze możesz zrezygnować z moderatora i nadal pomagać w WWW - Kaś jest moderatorem, dział nie jest olbrzymi, więc Global Moderatorzy z pewnością ogarną raporty w dziale.

Opublikowano

Dobra niech mu będzie - kojarz to z MCT tylko że my od modów ;) Proste ?

Opublikowano

Widzę że fan Małysza może idź poskakać zamiast pisać głupoty :rolleyes:

@top

Jak dla mnie powinno być wszystko co związane z moddersami zwrócone, bo wkład był duży jak widać jak także chęci. Gdyby się MMoT rozwinął to na pewno więcej ludzi by korzystało z MPC ze względu na mody. Jeżeli to jest sugestia przywrócenia tego to jestem na tak.

Opublikowano

Dobra niech mu będzie - kojarz to z MCT tylko że my od modów ;) Proste ?

Tylko, że MMoT zrobiło coś dla forum w 2 tygodnie, a MCT?

Opublikowano

Tylko, że MMoT zrobiło coś dla forum w 2 tygodnie, a MCT?

to jest wyjaśnienie dla idioty, nie dla normalnych.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Widzę że fan Małysza może idź poskakać zamiast pisać głupoty :rolleyes:

@top

Jak dla mnie powinno być wszystko co związane z moddersami zwrócone, bo wkład był duży jak widać jak także chęci. Gdyby się MMoT rozwinął to na pewno więcej ludzi by korzystało z MPC ze względu na mody. Jeżeli to jest sugestia przywrócenia tego to jestem na tak.

Przypierdalaj sie do Magika mając jakiegoś czarnucha w avatarze..

@top

Pyskówki nic nie dadzą trzeba czekać na kogoś "wyższego" rangą.

Jestem za przywróceniem rangi aczkolwiek nawet jeśli usunięto ją bezpodstawnie komuś o randze Admin ciężko sie będzie przyznac do błędu..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No tak, dodatkowo ludzi szukałem SAM, mody miały być jeszczeee rozszerzane, tak jak z cs'em dzisiaj chyba albo jutro miał wyjść plugin zmieniający połowe rozgrywki ^^ Nawet był temat w newsach - po to aby to rozsławić i ludzi nabrać. Do metina ostanio full było, a reszty..szukać trzebyło ;/

Weteran
Opublikowano

Ja proponuje to co Ejs

Dajmy teraz spokój i już tu się nie udzielajmy po nasza grupa pójdzie w piach

Niech Maxiu pogada o tym z Makinem

Spamem do niczego nie dojdziemy

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

btw. moge odzyskać blue albo golda jako pierwszą range?

Jak mnie wyjebali z mentora, to nie dość, że nie odzyskałem rangi, to jeszcze straciłem golda.

Opublikowano

Z jednej strony to mod do CS-a nie powala. Podmianki modeli z innych gier to sam kiedyś robiłem a nie mam wielkich umiejętności...

Z 2-giej strony coś robiliście. Idąc tym tokiem myślenia to MCT powinni wyjebać na zbity pysk już rok temu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie płaczcie już bo po prostu się pogrążacie.... Z tego co widzę tylko Ace potrafi trzymać poziom i przesadnie się nie ekscytować. Nie wiecie dlaczego zostały wam zabrane prawa do działu, ale oczywiście, jak na mpc przystało, najpierw robimy burdel, a później, ewentualnie czekamy spokojnie na wyjaśnienia.

Jak napisał Antix dział nadal istnieje, dlatego też warto pokusić się o stwierdzenie, że może jeszcze cała grupa ma szanse. Wierzcie mi, z kokoszem się nie patyczkuje, gdyby chciał wyjebać całą grupę zrobiłby to tak, żeby nie pozostawić nawet śladu działalności MMoT.

Czekajcie spokojnie na wyjaśnienia i według mnie od tego powinniście w pierwszej kolejności zacząć bo szczerze powiedziawszy nie wiem, czy teraz kokosz po takich pięknych słówkach skierowanych w jego stronę i pełnym wianuszku wszelkiego rodzaju wymienienia cech, będzie skłonny do dalszej współpracy z tym projektem.

Opublikowano

Lepiej :

A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, nie rób więcej niż MCT bo zostaniesz wyjebany

^^

Jestem leniem!

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wredna, kilka dni przed wyjebaniem MMoT Kierzek zapytał co zrobiliśmy, podaliśmy linki do modów i czekaliśmy na jakąkolwiek odpowiedź

Doczekaliśmy się wyjebania nam rang.

Serio mieliśmy dalej czekać?

Wiesz jak to jest, najpierw degrad, a potem możesz sie dopytywać o co chodzi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Wredzia praktycznie to prawda.

@hrabia spróbuj w takich warunkach zrobić coś większego jak my mieliśmy ^^

@Len racja popieram.

Nie wiem co z tematem, chwilowo zostawiam. Potem na spokojnie porozmawiam z Makinem, bo przeszło mi poprostu :/

Zadyma zadymą, bo sprawa nie na miejscu oni z nami nie chcą gadać - to my rozmawiamy tak z nimi :)

Przepraszać napewno teraz nie będę bo nie mam za co ^^

Opublikowano

to co tam zrobiliście ostatnio

Wiesz, za dużo opowiadać, nie starczy mi klawiszy na klawiaturze.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Wiesz, za dużo opowiadać, nie starczy mi klawiszy na klawiaturze.

Biedna ekranowa :<

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wredna, kilka dni przed wyjebaniem MMoT Kierzek zapytał co zrobiliśmy, podaliśmy linki do modów i czekaliśmy na jakąkolwiek odpowiedź

Doczekaliśmy się wyjebania nam rang.

Serio mieliśmy dalej czekać?

Wiesz jak to jest, najpierw degrad, a potem możesz sie dopytywać o co chodzi.

Tylko nie było żadnej informacji, że grupa została zlikwidowana, więc trzeba być dobrej myśli. ;-)

Takich sytuacji pamiętam było kilka podczas mojej działalności na mpc np w mentorach i wiem, że czasami spowodowane jest to przez siły wyższe (np wejście podpitego Makina na forum xD)

Zawsze, ale to zawsze na mpc lepiej się zapytać o co chodzi, wyjasnić na spokojnie sytuacje, starać się dojść do kompromisu, a jeżeli to nie przyniesie rezultatów wtedy robić burdel. Nie na odwrót :>

Opublikowano

Tak poza tym, z całym szacunkiem Maxiu, ale dałoby się to załatwić ugodowo, bez przekleństw, rzucania mięsem na prawo i lewo, na pewno bardziej by poskutkowało.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@Lar. praktycznie tak - ale pierw mi powiedz czy któryś z nich wgl. chciał by (wcześniej) ze mną rozmawiać ? Kierzek nie odpisuje, a Kokosz nawet nie czyta pw no to pozdr. A Makin go znaleść nie mógł bo się ukrywał. Tak to sprawy by nie było, jak by Makinowi udało się sprawe wcześniej obgadać :DD

@Up a jak myślisz, te bany co dawał RMCF to czasem wynikały właśnie z tego ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...