Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]MMoT - Ciąg Dalszy

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Choć w grupie nie byłem i nie mam nic do powiedzenia, wtrącę się troszkę.

M. in. do tego:

Fakt, modować można też bez plakietki. Wy zachowujecie się jak by to było tylko dla niej.

To trochę, jakbyś miał moderować, ale bez rangi. Oni potrzebują własne subforum, czy dział,

poza tym przyczyniają się do rozwoju MPC, więc coś im się należy. Tyle ode mnie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, zaczekajcie na Makina, z nim najlepiej rozwiązywać takie problemy bo jak ktoś pisał up, to jest prawda. Spamem nic utaj nie osiągniemy, a tylko możemy narobić sobie kłopotów .

9368_gold.png

Opublikowano

Z innej beczki.

Proponuję zrobić testy na IQ dla niektórych moderatorów, bo jak widzę posty debili którzy się wypowiadają, to aż mi głupio że miałem tutaj kiedyś range moderatora...

Λnonymous

To po co w takim razie dział dla MMT, przecież także mogą się dogadywać na PW/GG czy inaczej. recenzje pisać przez gg i inne pierdoły także.

tak samo GMi i Admini, mogą wszystkie sprawy załatwiać poza AZ. Przecież mają swoje GG.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

O Boże plakietkę stracili? A bez niej żyć się nie da? Przedtem jej nie było, a nikt się o nią nie dopominał... A teraz....

Huehueueuh a kto jakiś czas temu pisał że jest za dużo mentorów

Weź zmień avatar bo sie wstydze

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dobra, może nie mam racji, ale i tak spamowanie / wyzwiska administracji tylko pogorszą sprawę.

Opublikowano

No to tak wczoraj bylo jeszcze wszystko ok, dzis wstaje a tu nie ma zadnego modersa naa forum, ja jebie usunac grupe bo co? Bo moge? Bo stanowi za duza konkurencje? Sami nas uczyliscie zeby tak nie robic.

Max uspokuj sie troche, wiem co czujesz ale nie musisz od razu wyzywac adminow. Grupa powinna zostac przywrocona, lub niech zostanie nam userom podane wyjasnienie.

Droga Administracjo prosze Cie o wypowiedzenie w tym temacie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Sprostuje coś.

Dział i plakietka zostały, zabrana została tylko ranga oraz plakietki tym osobom.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Sprostuje coś.

Dział i plakietka zostały, zabrana została tylko ranga oraz plakietki tym osobom.

To po co zostawiliście dział i plakietkę jeśli nikt tej rangi nie ma obecnie na forum?

Opublikowano

Sprostuje coś.

Wyjaśnię zaistniałą sytuację z Makinem.

Bezpodstawnie w sumie zostaliśmy tak potraktowani. Czy się "spisaliśmy" czy nie to już pojęcie względne. Sądziłem, że istnieje coś takiego jak pw i można byłoby raczyć poinformować nas o tym, że nic z tego nie będzie. Ale co ja tam wiem.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Sprostuje coś.

Nikt nie ma działu, sam się zdziwiłem, gdyby był, powinni mieć go maxiu, ejs, piecu, lenart i reszta.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przypomnę, że rangę wraz z plakietką dostaliście za to, że udostępnialiście modyfikacje do gry. Kiedyś takie modyfikacje udostępniali i nie było plakietki, a więc teraz wielce zmieniacie forum? Śmieszne.

,,Chyba pomyliłeś działy koleś. Tu chodzi o grupe a nie o plakietke." - a plakietki za to nie dostajecie? :)

Nie mam nic przeciwko tej grupie, aż jestem zadowolony, iż MPC się rozwija ale tutaj widzę ponoszą Was niepotrzebnie emocję...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

O Boże plakietkę stracili? A bez niej żyć się nie da? Przedtem jej nie było, a nikt się o nią nie dopominał... A teraz....

napisz rezygnacje z moda bo przecież bez neigo żyć sie da więc po chuj bedziesz z nim na forum latal

fajny teamt popieram

xxxxxxx

Opublikowano

Toć wiem, że dział istnieje. Po prostu zostały zabrane prawa widoczności tego działu. A skąd wiem, że tak jest? A to już moja słodka tajemnica ;) (Od razu mówię nikt nie wynosi info ;P)

Ponoszą emocje bo po prostu nagle bez słowa nam zniknął dział gdzie pracowaliśmy. Ja przynajmniej mam gdzieś tą plakietkę. Jak dla mnie to ona nie musi istnieć. Ktoś to zrobił i tak było jak było.

Paradisia, radziłbym Ci po prostu nie udzielać się w pewnych kwestiach o których się kompletnie nie wie. Jajko na siłę chce być mądrzejsze od kury? Nie rób z nas ludzi płaczących o plakietkę, bo nie tutaj o to chodzi ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Przypomnę, że rangę wraz z plakietką dostaliście za to, że udostępnialiście modyfikacje do gry. Kiedyś takie modyfikacje udostępniali i nie było plakietki, a więc teraz wielce zmieniacie forum? Śmieszne.

,,Chyba pomyliłeś działy koleś. Tu chodzi o grupe a nie o plakietke." - a plakietki za to nie dostajecie? :)

Nie mam nic przeciwko tej grupie, aż jestem zadowolony, iż MPC się rozwija ale tutaj widzę ponoszą Was niepotrzebnie emocję...

Wyjdź człowieku, wyjdź. Jak masz się spinać to nie tu. Wątpię by ktoś z osób w moddersach robił szum o tą zasraną plakietkę, po co to komu? Jak odbiorą plakietkę a samych moddersów zostawią już będziesz zadowolony? Nawet nie wiesz o co poszło więc zostaw tą sprawę liderom i członkom moddersów.

Opublikowano

i pomyśleć, że tacy ludzie potem wyrastają i głosują w wyborach... Już ci to zostało wytłumaczone, nikt tu kurwa nie jest dla pierdolonej plakietki. Ja robiłem na forum zanim jeszcze się Maxio! na forum pojawił, nawet Codersów wtedy nie było. Do tej ekipy wstąpiłem wyłącznie z chęcie doedukowania się w konkretnych dziedzinach i myślę, że wszyscy byli tam z tego samego powodu, co ja. Mówisz, że da się działać bez plakietki. Da się, kurwa, nie przeczę, stary, da się, nawet cię popieram! Ale jak ty chcesz tworzyć wspólnego moda, gdy nie masz miejsca do obgadania planu, przedyskutowania wykonania czy zaproponowania rozwiązania? Gdzie chcesz to robić? Konferencja na GG? To życzę Ci powodzenia, magiku. Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi. Poza tym, wypowiadasz się na temat, który przerasta Twoje kompetencje, więc wybacz, ale kultura wymaga chociaż tyle, by nie wypowiadać się na tematy, o których się nic nie wie. to jest dokładnie tak samo, jakbym teraz napisał, że jesteś modem tylko dla rangi lub tylko dlatego, żeby zmienić sobie tytuł usera/nick. Pomyśl, potem pisz.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Paradisia, nie pogrążaj się...

Co do MMT to dziwna sprawa, ale myślę że nie powinniście się tutaj awanturować bo wszystko się wyjaśni na pewno.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chciałem was tylko poinformowac ale widać niektórzy nie rozumieją, lepiej siedzieć cicho i sie nie odzywać

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Awanture sieję bo to wygląda tak - wracasz do domu, a nagle jeb go nie masz ;C Tak bez zdania.

Obgadam sprawe potem z makinem. Co do wyzwisk - poniosło mnie poprostu ;/

Opublikowano

Nie wiem, czy Wy sobie tutaj kpicie? Zawsze potraficie z niczego zrobić taką zadymę, że szkoda mała. Z igły widły?

Wiecie za co dostaliście tą rangę? Za to, że zrobiliście modyfikację do gry?

A czy przedtem potrzebowaliście tą rangę, aby ową modyfikację napisać? Nie.

MPC Modder stał się formą nagrody, bo jako funkcja na forum byłoby podobnie jak Coders.

Od razu zakładacie temat z ,,Wielkimi pretensjami", że odebrali Wam plakietki, zamiast poczekać na wyjaśnienia dlaczego tak się stało. Jak ja nie na widzę, jak ktoś tak pochopne kroki robi z taką przysłowiową na wsi ,,Mordą".

,,Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi" - Ja bez rangi nie miałbym praw, aby moderować lecz owszem mógłbym pomagać, a Wy nie potrzebujecie rangi, aby tworzyć modyfikację. Nie porównuj kota z ogonem.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano
Nie wiem, czy Wy sobie tutaj kpicie? Zawsze potraficie z niczego zrobić taką zadymę, że szkoda mała. Z igły widły?Wiecie za co dostaliście tą rangę? Za to, że zrobiliście modyfikację do gry?A czy przedtem potrzebowaliście tą rangę, aby ową modyfikację napisać? Nie.MPC Modder stał się formą nagrody, bo jako funkcja na forum byłoby podobnie jak Coders.Od razu zakładacie temat z ,,Wielkimi pretensjami", że odebrali Wam plakietki, zamiast poczekać na wyjaśnienia dlaczego tak się stało. Jak ja nie na widzę, jak ktoś tak pochopne kroki robi z taką przysłowiową na wsi ,,Mordą".,,Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi" - Ja bez rangi nie miałbym praw, aby moderować lecz owszem mógłbym pomagać, a Wy nie potrzebujecie rangi, aby tworzyć modyfikację. Nie porównuj kota z ogonem.
Nawet bez czytania Twoich wypocin odpowiem Ci.Wypierdalaj. Gościu, ty jesteś upośledzony, masz dysmózgię itp. itd. Nie kapujesz o co chodzi i nie chcesz tego zrozumieć.W www już serio nie było ludzi że dostałeś moda, bo z tak upośledzonym myśleniem nie widzę innego wyjścia. Już pędź.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A mówiłem, aby powstał dział do dyskusji na temat danych osób, bądź zdarzeń, ale nie chcieliście :x

Btw. Popieram idee tematu i chłopaków, którzy zrobili swoje i zostali wydymani.

Opublikowano
Nie wiem, czy Wy sobie tutaj kpicie? Zawsze potraficie z niczego zrobić taką zadymę, że szkoda mała. Z igły widły?

Wiecie za co dostaliście tą rangę? Za to, że zrobiliście modyfikację do gry?

A czy przedtem potrzebowaliście tą rangę, aby ową modyfikację napisać? Nie.

MPC Modder stał się formą nagrody, bo jako funkcja na forum byłoby podobnie jak Coders.

Od razu zakładacie temat z ,,Wielkimi pretensjami", że odebrali Wam plakietki, zamiast poczekać na wyjaśnienia dlaczego tak się stało. Jak ja nie na widzę, jak ktoś tak pochopne kroki robi z taką przysłowiową na wsi ,,Mordą".

,,Jeśli jesteś taki mądry to napisz rezygnację, ba, nawet ja Ci mogę napisać, i będziesz modował dział WWW bez rangi" - Ja bez rangi nie miałbym praw, aby moderować lecz owszem mógłbym pomagać, a Wy nie potrzebujecie rangi, aby tworzyć modyfikację. Nie porównuj kota z ogonem.

Zamknij ryj bo nie jesteś w temacie, idź do swojego działu. MMoT miało skupiać modderów, i ...aj tam co ja bd tłumaczył naucz się czytać :)

Ogólnie rzecz biorąc definitywnie popieram Len'a/Ejsa/Omka..

Powiem tyle czekam na makina jak wróce do domu wraz z ejsem to obgadam, temat zostawiam otwarty może komuś ciekawy pomysł wpadnie, albo ktoś da sensowną odp. Też nie ukrywam też że nasza administracja mogła nas poinformować chociaż o zamiarach, a nie specjalnie unikać nas a potem nagle z dupy coś robienie.

@Jachu byłem przed Tb ok.2 miechy na tym forum z kontem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...