Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]MMoT - Ciąg Dalszy

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli zasadnicze pytanie czemu została grupa tak bezkarnie wyjebana na zbity pyst ?

Udało nam się w takich zjebanych warunkach zrobić tyle, że grupa powinna zostać normalnie przyjęta.

Nie rozumiecie co oznacza modder kurwa ? Tylko Coderów widzicie ? Hah to pozdro.

Mieliśmy 1 miech na zrobienie jakiej kolwiek pracy, zrobiliśmy 2 mody a 2 kolejne już były w toku.

I tak poprostu team wyjebany - propsy

Co nie pasował wam kolor grupy ? Czy tego że umiemy zrobić więcej niż to "MCT" ?

Specjalnie wróciłem na to forum, aby poprowadzić grupe wraz z ejsem, taką o którą długo walczyliśmy aby powstała - wraz z userami.

A wy ? Jesteście ograniczeni umysłowo, jedynie to tych swoich jebanych C++..

//Nie nie pisze PW, bo się nigdy nie doczekam. Tutaj prędzej dostane odp.

Nasze 2 pierwsze mody :

1.CS

http://www.mpcforum....reserved-cs-16/

2.Jest gdzieś w metinie .

-----

Tekst głównie skierowany do Kierzka, i P.Marcinka.

I jechcie chciał bym podziękować za wspólną prace na tym forum, ze spoko ludźmi, yo ^^

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po chuj walczyć o coś, co jest niechciane na mpc?

Ja ze swojej strony dziękuję za wspólną "zabawę".

btw. moge odzyskać blue albo golda jako pierwszą range?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
Po chuj walczyć o coś, co jest niechciane na mpc?

A chuj tam, walcze o sprawiedliwość..sporo się namęczyłem aby tak grupa powstała a teraz poleciała jak tupolew wpizdu..

Opublikowano

cóż, niestety, widocznie mody się nie spodobały. Pewnie oczekiwali, że od nowa napiszemy grę w miesiąc. Wiecie, klasyczna strzelanka typu CS połączona z orientalnym światem Metin2, do tego piąta klasa postaci Elf, który może strzelać wyłącznie z G17SD bo reszta broni jest za ciężka, nowe skille typu "Wirująca Kula", który powoduje wyrzucenie kuli z lufy z podkrętem... Nie zdążyliśmy napisać gry, ale zrobiliśmy dwa mody, kolejne dwa były w produkcji i jeszcze program. No cóż, nie chcecie pomocy to trudno. Na koniec jeszcze tylko krótkie skwitowanie:

1358238657-U94665.jpg

A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, nie staraj się synu i córko, bo zostaniesz oszukany ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

Lepiej :

A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, nie rób więcej niż MCT bo zostaniesz wyjebany

^^

Opublikowano

hahah xD

Maxiu wygrałeś internet xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
Tym tematem zamknąłeś trumnę.

Nie bd czekał na ułaskawienie, a i tak na straty to poszło więc już pytam wprost ^^

//Wypowiadajcie się ! ;((

Opublikowano

O Boże plakietkę stracili? A bez niej żyć się nie da? Przedtem jej nie było, a nikt się o nią nie dopominał... A teraz....

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano
O Boże plakietkę stracili? A bez niej żyć się nie da? Przedtem jej nie było, a nikt się o nią nie dopominał... A teraz....

Chyba pomyliłeś działy koleś. Tu chodzi o grupe a nie o plakietke.

Opublikowano

Chyba pomyliłeś działy koleś. Tu chodzi o grupe a nie o plakietke.

debilowi nie wytłumaczysz o co chodzi.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W dupie z plakietką. Oni włożyli w to swój czas dla forum, który i tak chuj teraz znaczy.

Ich starania, praca poszła w błotko .

9368_gold.png

Opublikowano

A przecież kurwa Makin wczoraj mówił że niemogą nas wywalić :C

Kokosz specjalnie się ukrywał aby się zaczaić i nas wyjebać - czemu ? Bo nie umi zrozumieć od czego jest MMoT, bo jest poprostu ograniczony umysłowo, pozdr.

Opublikowano

Weź wyjdź...

Niech ktoś wytłumaczy tą podstawę dlaczego MCT jest a Moddersi zostali usunięci jeśli robią w stosunku do MCT błyskawicznie swoją prace... Cóż, konkurencja miażdży.

Opublikowano

Ten kurwa...

kjqs.jpg

Z tego co było tłumaczone że normalnie do cheatów,botów,bugów, glitchów etc. zaliczają się najnormalniej w świecie mody, więc nie czaje jakim cudem jest to na tym forum zabronione oO

btw.Dał bym lajki ale już limitu nie mam xDD

Opublikowano

Paradisia, ty sie juz nie udzielaj. Max, najezdzanie na kokosza wam nie pomoze. Sprobujcie wraz z Makinem wyjasnic na spokojnie sprawe, tak nic nie zyskacie.

3mam kciuki za was.

Opublikowano

Zav, myśle że Max teraz jest tego samego zdania co ja.

Mieliśmy dział - został zrobiony jako poddział

Uprawnienia miały osoby które nie powinny być w dziale

Ciągle rzucano nam kłody pod nogi.

gdy wywiązaliśmy się z umowy, grupę wyjebano, nie chcą nas.

My teraz tylko chcemy wyjaśnień, czemu zostaliśmy wyjebani w kosmos.

Tak po prostu.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Pisanie kolejnych postów dużo wam nie da, nie możecie po prostu poczekać na odpowiedź GM / Admina, tylko już powstają teorie kto usunał, dlaczego.

Ogółem takie sprawy powinno się załatwiać na pw, a nie w tym dziale.

Fakt, modować można też bez plakietki. Wy zachowujecie się jak by to było tylko dla niej.

A przecież kurwa Makin wczoraj mówił że niemogą nas wywalić :C

Kokosz specjalnie się ukrywał aby się zaczaić i nas wyjebać - czemu ? Bo nie umi zrozumieć od czego jest MMoT, bo jest poprostu ograniczony umysłowo, pozdr.

Jechanie po adminie, gdy on się nawet nie wypowiadał raczej nie pomoże. Ba, perma wyczuwam :)

Czekam na hejt <3

Edit:

@Lentart Masz rację, ale chodzi mi o to że nagle pojawiają się treści:

1358238657-U94665.jpg

jakby plakietka była wszystkim, bez przesady.

Opublikowano

Pisanie kolejnych postów dużo wam nie da, nie możecie po prostu poczekać na odpowiedź GM / Admina, tylko już powstają teorie kto usunał, dlaczego.

Ogółem takie sprawy powinno się załatwiać na pw, a nie w tym dziale.

Fakt, modować można też bez plakietki. Wy zachowujecie się jak by to było tylko dla niej.

Jechanie po adminie, gdy on się nawet nie wypowiadał raczej nie pomoże. Ba, perma wyczuwam :)

Czekam na hejt <3

Takie sprawy powinny być rozwiązywane publicznie, a nie pw, ponieważ dotyczy to większej grupy osób.

Czuję, że na pw całkowicie nic by z tego nie było .Sam wiem jak to wyglądało, kiedy sprawowałem w jakimś stopniu władzę.

9368_gold.png

Opublikowano

No fakt, że to nie było zbyt fair do wszystkich tych, którzy włożyli w to ogrom pracy. Ale myślę, że publiczne żale i wyzwiska nie pomogą. Nie możecie skontaktować się z jakimś GM-em bądź po prostu bezpośrednio z kokoszem? Ale nie na PW tylko najlepiej TS czy ewentualnie GG.

Jeżeli chodzi o przywrócenie grupy to ja oczywiście jestem jak najbardziej za. Każdy zasługuje na swój kącik na forum.

Trzymam kciuki. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...