Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzuch

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam troszkę brzuchu który wystaję :D chciałbym się go pozbyć

podajcie jakiś sposób byl nie brzuszki :D

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Idź pobiegać :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mnie tam nie boli brzuch przy brzuszkach, bardziej kark.

Biegaj codziennie przez 5 minut, to schudniesz w parę miesięcy 1kg. Jak będziesz nie jadł kalorycznych rzeczy, to możesz przy bieganiu schudnąć 1kg w 2 tygodnie. Jak jesteś głodny, to sobie zjedz suchy chleb.

Btw. Wiek też zależy. U dzieci schudnąć jest bardzo prosto =)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja wpie*dalam cały czas chleb i bułki ( uzależnienie :D ) przy brzuszkach troszkę plecy bolą

Czasem mam problem bo jak zaczynam biegać to coś z kolanami nie tak bo zaczynają boleć i nwm co robić

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Wytańcz się ! :)

Pograj w piłkę z kolegami ;)

Więcej sportu kolego a na efekty nie będziesz czekać długo

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

Ja wpie*dalam cały czas chleb i bułki ( uzależnienie :D ) przy brzuszkach troszkę plecy bolą

Czasem mam problem bo jak zaczynam biegać to coś z kolanami nie tak bo zaczynają boleć i nwm co robić

Jak od pieczywa się grubnie ;s Bułki niezdrowe, pieczywo razowe jedz tylko. Nie jedz na wieczór węglowodanów(pieczywo).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Shea x3 gram od 3lat w koszykókęwięc biegam dość dużo

czujesienad Czyt ^^ biegam a moje kolana są nieprzyzwyczajone ?!

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Mam troszkę brzuchu który wystaję :D chciałbym się go pozbyć

podajcie jakiś sposób byl nie brzuszki :D

Najlepszy sposób to weź siekere i utnij to co wystaje poza pasek. A tak na serio to musisz poczytać o diecie i takową sobie zapodać. Wtedy nawet ćwiczenia bd zbędne wystarczy zwykła aktywność.

Opublikowano

Zdrowe odżywianie. Nie jestem dietetykiem, więc tego musisz poszukać w internecie.

Zdrowy tryb życia - nie śpij za długo, ani za krótko. Uprawiaj różne sporty. Pij dużo wody.

Opublikowano

Jak od pieczywa się grubnie ;s Bułki niezdrowe, pieczywo razowe jedz tylko. Nie jedz na wieczór węglowodanów(pieczywo).

Grubnie się od nadwyżki kalorycznej, a nie od pieczywa. :(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak jesz na noc to też :<

i nie prawda, a kawał o typie co jadł wode i pił chleb i nie hudł bo nie miał motywacji?

ja nie mam nadwyzki kalorycznej a jak sie nie ruszam to sie odklada sadło, wiec tez gupio

userbarwb.png

Opublikowano

Jak jesz na noc to też :<

i nie prawda, a kawał o typie co jadł wode i pił chleb i nie hudł bo nie miał motywacji?

ja nie mam nadwyzki kalorycznej a jak sie nie ruszam to sie odklada sadło, wiec tez gupio

Grubnięcie od jedzenia na noc to mit.

A jak się nie ruszasz to masz inne zapotrzebowanie, niż wtedy kiedy się ruszasz, więc jednak masz nadwyżkę. :|

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ty chyba na tuska głosujesz :<

w nocy wolniejsza przemiana materii wiec sie na noc nie je

bo w sumie jak mase robisz to to bez znaczenia jest ale jak musisz każdego małego gówienka pilnować to jednak bym nie jadł na noc węgli

userbarwb.png

Opublikowano

Ja wpierdalam jak pojebany na noc i cały czas jestem na tej samej wadze, mam trening 2 razy w tygodniu.Co dzień jem na wieczór więc to jest rly mit

Opublikowano

Ćwicz w uuuuuuuuj intetnsywnie na WF-ach. Kolega tak schudł bez niczego, sam wf ale biegał jak szalony.

Jak nie to biegaj sobie po 30minut dziennie co 2 dni.

skpUo.png

Opublikowano

w nocy wolniejsza przemiana materii wiec sie na noc nie je

chuj prawda panie czerewie

Km5iG.png

Opublikowano

Może jesteś w ciąży?

Weź sobie porób brzuszki

i rozpierdol kręgosłup

Km5iG.png

Opublikowano

Ja wpierdalam jak pojebany na noc i cały czas jestem na tej samej wadze, mam trening 2 razy w tygodniu.Co dzień jem na wieczór więc to jest rly mit

dokładnie w różnej fazie snu organizm inaczej przemienia materie

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Od jedzenia na noc się tyje. To nie żaden mit tylko fakt. Każdy kto ma jakąś wiedzę biologiczną wykraczającą poza składanki na siłownię wie, że w nocy metabolizm jest spowalniany...

Pieczywo tuczy jak cholera, lepiej nie jeść białego chleba ani bułek jak się chce schudnąć.

Nie ma żadnej diety cud ani ćwiczeń. Po prostu jedz mniej a częściej. Jedyna słuszna metoda...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...