Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzuch

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sauna i intensywny trening, grubo ubrany.

Ale wiesz, że pot to NIE jest wytapiający się tłuszcz? xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

zejdź z komputera, idź się gdzieś przejść ze znajomymi, psem kotem chuj wi czym.

staraj się ćwiczyć na siłowni, unikaj tłustego jedzenia nie pij często coli czyli napojów gazowanych tylko wodę mineralna niegazowaną lub lekko gazowaną ;P

Opublikowano

Uprawiaj dużo sportu (Bieganie , jazda na rowerze) Może jakaś odpowiednia dieta ;) a jeśli chodzi o jakieś domowe ćwiczenia to możesz popróbować A6W

Opublikowano

Nie trzeba było tyle browarów wlewać w siebie! Sam mam brzuch (tyko brzuch) ale niestety to jest mój mięsień piwny i tego się nie pozbędę już chociażbym nie wiem jak zapierdalał.

Facet bez brzucha słabo rucha! x)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Wpierdzielaj Razowe Pieczywo :D Mało Kalorii pij wode- 2l Tymbarka Coli potrafią mieć do 600kcal gdzi przy diecie powinno się jeść 1000kcal :D około Idź biegaj no i te brzuszki sa jednak ważne

Opublikowano

No no widze są nawet ludzie których nie boli brzuch po brzuszkach tylko kark a nawet plecy ?

Mniejsza z tym.

Chcesz profesjonalnej odpowiedzi?

Obliczasz zapotrzebowanie kaloryczne uwzględniając wiek, ilość aktywnosci fiz., wzrost(?) i wagę.

Do obliczonych wartości odżywczych układasz dietę aby pasowały b/t/w i odcinasz od tego max.500kcal

Dodatkowo - aeroby/interwały lub trening SW,siłownia itp nawet WF.

W diecie uwzględniasz sporo owoców tylko pamiętając o normach aby nie były to ilości których ilośc fruktozy przebiją np. batony ;)

Możesz skorzystać z gotowych kalkulatorów do obliczania ale mozesz też samemu.

PS. Dietetyk nie napisze ci nic innego (najwyzej ulozy diete ;) )

Pozdro i powodzenia przy redukcji !

Opublikowano

Biegaj, zdrowo się odżywiaj, rób trening ABS I albo ABS II.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Bieganie, dieta, może basen <nie wiem czy pomoże>, aerobiczna 6 weidera <z własnego doświadczenia>.

Powodzenia !

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...