Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dl) Bot na androida

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej, swietne to :-P sciagnalem i jestem zadowolony :-) ogromne gratulacje dla autora :-) widac napracowanie :-) naprawde swietne ;p licze na dalsze aktualizacje bota :) swietna sprawa bo telefon czy tablet jest zwykle wlaczony i mozna bocic bez przerwy :-)

edit Tablet Tracer NEO z androidem 4.0.3

2rc8k5i.png

Opublikowano

Czy moderatorzy nie mieli by nic przeciwko, gdybym stworzyl nowy temat gdzie w pierwszym poscie opisze wszystko o bocie, jego funkcje etc? Chyba troche latwiej by bylo dla tych ktorzy pierwszy raz widza temat.

Opublikowano

Witam, więc tak bocik działa świetnie. Ale jeszcze można by było dodać,.aby po skończeniu awanturniczosci i wypiciu piw szedł na 10 h warty albo żeby można było ustawić na ile godz ma iść. Jeszcze można by bylo gdzies kg zmieścić żeby po prostu nie wchodzić do gry i sprawdzać. Hmm, przydały by się jeszcze przedzialy jakich jakich ludzi ma atakować nasz bohater. Jak mi coś wpadnie do głowy to edytuje post.

Opublikowano

Witam, więc tak bocik działa świetnie. Ale jeszcze można by było dodać,.aby po skończeniu awanturniczosci i wypiciu piw szedł na 10 h warty albo żeby można było ustawić na ile godz ma iść. Jeszcze można by bylo gdzies kg zmieścić żeby po prostu nie wchodzić do gry i sprawdzać. Hmm, przydały by się jeszcze przedzialy jakich jakich ludzi ma atakować nasz bohater. Jak mi coś wpadnie do głowy to edytuje post.

Postaram się dodać warte później, a atakowanie według pozycji w rankingu już dodałem.

Nowa wersja, drobne poprawki i auto start, zaczyna odrazu po włączeniu aplikacji (opcjonalne dla kazdej postaci)

http://www.speedyshare.com/u5Gfp/SFAndroidBot.apk

Opublikowano

Na tej nowszej wersji bota mam więcej crash'ów niż wcześniej,na starszej wersji miałem 1 góra 2 na dzień a jak zainstalowałem tą wersje to w ustawieniach 2 razy mi zacięło aplikacje przy arenie na jednej postaci, gdy ustawiłem wszystkie postacie (5) to miałem coś koło 6 crash'ów w samych ustawieniach.Sprawdzane na tablecie California Access TAB MM 1001 i fonie Huawei Ideos U8500

Opublikowano

U mnie nie działa auto start oraz gdy chce zmienić postać crash apki mam czasem się uda włączyć start na wszystkich postaciach ale potem crash. Ma ktoś tak samo? Sprawdzane na androidzie. 4.0.3. I 2.3.7

Edit:zapomniałem dodać że jak się szybko zmienia postać to tez crash, trzeba parę sekund odczekać i wtedy można zmienić

Opublikowano

U mnie raz dziala a raz nie chodzi o wybieranie misji przy wylaczonym wyswietlaczu dlatego musze stop i start a czase wszystko zrobi bez zwiechy. Jeszce mam taki problem na jednym koncie gdy wchodzi do lochow staje i tyle tak samo jak wejdzie na arene nic nie robi tylko staje. Posiadam lg l5 android 4.0.3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi podczas instalacji wyskakuje blad analizy pakietu. :/

Android: 2.3.6

Root i tryb debugowania wlaczony.

@edit Juz dziala musialem pobrac .apk przez Puffin Browser'a.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, więc tak przeczytałem wszystko od początku do końca.

Mam Xperia j. Na androidzie 4.0.4 . Gdy zciagam jakiego kolwiek bota z końcówka apn. Wyświetla mi " nie można otworzyć pliku "

Jaka przyczyna.? Help ;d

Opublikowano

Bot genialny lepszy od jego pc'towej wersji.

Mam tylko kilka próśb o naprawę (mam LG E400)

Aby po skończeniu misji od razu arena i do questów, bo u mnie 10 min stoi nic nie robi.

Aby sprawdzał całyczas czy plecak pełny: wyczyściłem plecak a.po chwili,że plecak pełny.

Ale bocik dobry. Pozdro Panie Marcelu

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

trzeba restartować kilka razy dziennie i tak zwykle jakaś postać nie działa, o 24 nie resetuje awanturniczości ;/ popraw jak najszybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...