Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dl) Bot na androida

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zgralem na komórke i nie moge tego zainstalowac . Jest po prostu bot.apk i tyle.. jak na niego klikam to mi sie wyswietla czy mam go otworzyc w wersji tekstowej czy czy video

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dziękujemy Panie Marcelu. Aplikacja dobra, może i nie ma jeszcze logu ale i bez tego aplikacje jest dobra ponieważ do teraz nie było żadnego bota na andka. Interface nie jest aż taki zły (według mnie) :). Wątpię by pozwolili Panu opublikować go w google play, ale tutaj i tak pewnie dużo osób go odnajdzie. Fajnie, że jest funkcja robienia wierzy, której nie ma nawet (jeszcze) w aplikacji na Windows. Aplikacja chce tylko dostępu do internetu ale gdyby pisał ją jakiś developer to pewnie chciała by udostępnienie lokalizacji i inne jak to jest nawet w grach na androida :(. Ogólnie dobra robota! Powodzenia w dalszym udoskonalaniu i poszerzaniu pierwszego bota na system android :)

Opublikowano

Bardzo dziękujemy Panie Marcelu. Aplikacja dobra, może i nie ma jeszcze logu ale i bez tego aplikacje jest dobra ponieważ do teraz nie było żadnego bota na andka. Interface nie jest aż taki zły (według mnie) :). Wątpię by pozwolili Panu opublikować go w google play, ale tutaj i tak pewnie dużo osób go odnajdzie. Fajnie, że jest funkcja robienia wierzy, której nie ma nawet (jeszcze) w aplikacji na Windows. Aplikacja chce tylko dostępu do internetu ale gdyby pisał ją jakiś developer to pewnie chciała by udostępnienie lokalizacji i inne jak to jest nawet w grach na androida :(. Ogólnie dobra robota! Powodzenia w dalszym udoskonalaniu i poszerzaniu pierwszego bota na system android :)

Dzieki za feedback. Jezeli znajdziecie jakies bledy, lub macie jakies sugestie co do bota, to dajcie znac ;). Nastepnie mam zamiar dodac powiadomienia, dolaczanie do atakow gildi, i opcje lustra, dla tych ktorzy go maja.

Opublikowano

Nie testowałem tego jeszcze dokładnie bo na dziś już na kompie powybijałem ale (jeżeli jest to ok bo jeszcze nie zwracałem na to uwagi) czas odstępów pomiędzy czynnościami musi być jakiś sensowny by był niewykrywalny bot (czas musi być od... do... żeby nie była ciągle ta sama wartość jak w wersji PC), dołączanie do ataków najlepiej następnie rób, lustro zostaw sobie na koniec bo to najmniej ważne (taka moja sugestia). Można by jeszcze wcisnąć w dalszej fazie ulepszanie cech po wybitej awanturniczości i możliwość ustawiania przez bota warty na 10h bo akurat widzę, że ustawia na godzinę. Jedyny błąd jaki zaobserwowałem prowadzący do crasha to kliknięcie stop podczas jego pracy i następnie start, wtedy apka się wyłącza, nie jest to jakieś super wkurzające ale to jedyne co wypatrzyłem z powodów crasha. Najlepiej to zapoznać się z funkcjami bota na PC i zrobienie podobnych ewentualnie dodać trochę swoich :) Trochę pracy z tym jest niestety ;/

Opublikowano

Potwierdzam. Działa jak należy. Bot przepracował całą noc gdy spałem i nie było problemów :) Jedynie można by zmienić czas ustawianej warty przez bota na 10h(lub do wyboru). Jak się go za bardzo rusza to czasem wyskakują dziwne dane ale jak zostawiłem samemu to wybił (takie dziwne dane, że podam sytuacje: ustawiam go, wychodzę do kibelka, wracam, patrze dobra wybił tam trochę, tak trochę odświeżam klikając stop start(wiem trochę go maltretuje ale tak go testuje) i z każdym kolejnym kliknięciem przybywały mu minuty do końca czasu questa, potem znów go tak zostawiłem, wróciłem wybita awanturniczość do 20... coś mi tu nie pasuje(trochę za dużo wybił w tak krótkim czasie), stop start -20 wtf ?, restart i trybił do rana bez problemów)

Opublikowano

Potwierdzam. Działa jak należy. Bot przepracował całą noc gdy spałem i nie było problemów :) Jedynie można by zmienić czas ustawianej warty przez bota na 10h(lub do wyboru). Jak się go za bardzo rusza to czasem wyskakują dziwne dane ale jak zostawiłem samemu to wybił (takie dziwne dane, że podam sytuacje: ustawiam go, wychodzę do kibelka, wracam, patrze dobra wybił tam trochę, tak trochę odświeżam klikając stop start(wiem trochę go maltretuje ale tak go testuje) i z każdym kolejnym kliknięciem przybywały mu minuty do końca czasu questa, potem znów go tak zostawiłem, wróciłem wybita awanturniczość do 20... coś mi tu nie pasuje(trochę za dużo wybił w tak krótkim czasie), stop start -20 wtf ?, restart i trybił do rana bez problemów)

Wiem wiem, bugi niezle sa. Ale to dlatego ze ciezko jest polaczyc thread ktory odpowiada za UI, z tym ktory odpowiada za prace bota w tle. Nie jest to rownie proste jak pisanie bota na pc. Do tego jest to moja pierwsza aplikacja na androida.

Opublikowano

Rozumiem. A piszesz w C++ czy javie ? Kiedyś też się chciałem nauczyć pisać aplikacje (chciałem zaczynać od javy, ale znajomi mi powiedzieli, że właściwie po co mi to i teraz kuźwa wiem po co...).

Opublikowano

Na razie innych problemów nie widzę. Jedynie jeden błąd prowadzący do crasha (ale w sumie jest on logiczny) czyli jeżeli nie włączymy internetu to się wiesza na chwile ale to raczej nie problem bo logiczne, że nie zadziała. Teraz jedynie dodać resztę funkcji z czym masa roboty będzie.

Opublikowano

ELo pobrałem tego bota na andorida +2.1 bo mam samsunga galaxy ace co ma 2.2 andorida to jak mam bocic na telefonie jak nie mam shakes fidhet na telefonie napisze mi ktoś instrukcje jak zainstalować shakes fidhet czy jest jakaś inna możliwość żeby bocić bez gry napiszcie instruukcje plz daje +

Opublikowano

Ok. Wszystko trybi jak należy. Czasem dane się zmieszają podczas blokady telefonu ale samo wszystko się ustawi (zostawiłem telefon sam na cały dzień z ustawionym piciem 10 piw i zadanie wykonało jak należy). Teraz tylko czekamy aż będzie pan miał czas pisać dalej kolejne funkcje bota i udoskonalenia :)

Opublikowano

Niedlugo dodam logi, powiadomienia, ustawienia dla warty, dolaczanie do wojny gildi, ignorowanie pelnego plecaka i moze areny. Nie wiem kiedy skoncze, zalezy ile bede mial czasu, ale jakis tydzien lub dwa i powinno byc gotowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jak tam panie Marcelu praca nad udoskonalaniem bocika?

Mam też takie małe pytanie a mianowicie czy pan potrafi robić aplikacje na androida 2.1 do gry herozerogame ( chodzi mi o aplikacje, nie bota) . Jeżeli ma pan troche czasu to był bym wdzięczny jakby mi pan wytłumaczył wszystko co i jak

oto moje gg :45693542

Z góry dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...