Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Dl) Bot na androida

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten bot ktory jest powyżej (hazardzista) cos mi nie działa mam androida 2.1 i pisze

Open file:

Żadna z aplikacji nie może wykonać tej czynności

Co mam zrobić żeby mi odpaliło ?

Opublikowano

Mam lg l5 bot robi misje ale ciezko mu sie je wybiera... czasem nawet sie zawiesi i trzeba stop i start again nie wiem czy ktos ma taki problem jeszce?

Opublikowano

Mi wyskakuje proces com.kexxon.sfandroidbot zostala niespodziewanie zamknieta WTF? O co chodzi? Prosze o pomoc.

Upewnij sie ze jestes podlaczony do internetu, bot jak narazie tego nie sprawdza. Jezeli nie to jest problemem podaj wiecej informacji, bo z tego co napisales nic nie wywnioskuje.

Wprowadzilem pare poprawek, m.in. awanturniczosc powinna byc wyswietlana prawidlowo, i optymalizacja. Co do zamulania jak ktos wyzej wspomnial, mozliwe ze teraz bedzie dzialac wsystko jak nalezy. Nie jestem pewny, poniewaz trudno bylo mi odtworzyc tego buga.

link

Opublikowano

Nadal nie wybiera plynnie misji. Pokazuje awanturniczosc, jak gasnie wyswietlacz to czas nie leci i co za tym idzie nie wybiera misji?

Opublikowano

Nadal nie wybiera plynnie misji. Pokazuje awanturniczosc, jak gasnie wyswietlacz to czas nie leci i co za tym idzie nie wybiera misji?

Nie mam pojecia w czym problem, mi wszystko dziala. Jaka masz wersje androida?

Opublikowano

To tak ogarnalem bota dziala tylko na jedny koncie na reszcie bije tylko arene...

Na htc wildfire woogole nie dziala. Nie wiem jak u innych.

Opublikowano

Też miałem ten sam problem ale go rozwiązałem

W ustawieniach wifi włącz zaawansowane i ustaw żeby nie wyłączało wifi po zgaszeniu ekranu .

Mam nadzieje że pomogłem

Opublikowano

Bot nie robi areny na samsungu galaxy young z androidem 2.3.6<br /><br />#edit<br /><br />Udalo mi sie to rozwiazac resetem telefonu i reinstalka aplikacji a i dziekuje za bota bo dzieki temu zaczalem uczyc sie c++ ponownie<br />

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...