Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012 Koniec Świata

SenseiKeito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to będzie bum hehe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Zamknijcie juz ten temat ! KONCA SWIATA NA 1000% NIE BEDZIE W 2012 R lecz na 100% za 10 miliardow lat lub 5

Słońce wchłonie Ziemię za 4 miliardy lat. Nasza galaktyka (Droga Mleczna) zderzy się z inną (Andromeda) za 5 miliardów lat. Co ~25 milinów zmienia się położenie naszego układu słonecznego (bliżej innych gwiazd lub dalej). Myślę, że za tyle lat ludzie będą mieli na tyle rozwiniętą technikę, że każda rodzinka będzie miała swoją planetę - no o ile nie walnie w nas jakaś asteroida lub inna rasa nas nie wytrzebi.

@UP:

Myliłeś się xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

No ta ja to wiedziałem tylko jak zaczeli o tym gadać xD znam taką ziomke o rok młodsza co tylko jej sie powiedziało 2012 to ona ryczała xDDD

76561198032469690.png
Opublikowano

@UP

4 miliardy czy 500 lat i tak za ten czas będzie ci wisieć co się będzie działo

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

glowne zagrozenia dla naszej planety to : dziura ozonowa , efekt cieplarniany , zanieszczyszczenie powietrza i wody , a nie jakis kalendarz dzikusów wymyslony...

Otóż to. Na tym był oparty koniec świata w 2012 roku. Naukowcy wyliczyli że do tego roku starczy nam wody pitnej itd..

Nie wiesz kim jestem, ale wiesz że powróciłem.

,, Nie powiem nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe " - J.R.R Tolkien.

Opublikowano

Tak w roli wyjasnienia- koniec swiata nie nastapi 31.12.12 czy jaka tam sobie date ustaliliscie

Przestancie wierzyc w to, jak napalone 12latki w horoskopy

Swoja droga "2012" jest ciekawy D:

Opublikowano

tylko metinczycy w to wierzą, że koniec świata będzie w 2012 roku ;/

Grupa: Moderator Metin2

Spoko, nie martw się, nie będzie końca świata w tym roku -_-

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

To że jest moderatorem metin2 to nie znaczy, że w niego gra. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Otóż to. Na tym był oparty koniec świata w 2012 roku. Naukowcy wyliczyli że do tego roku starczy nam wody pitnej itd..

Ale z czasem obliczenia zaczęły nie być zgodne z tym co jest teraz.

Teraz koniec wody pitnej nastąpi za jakieś 25 lat.

Ale wiecie... ludzie już wymyślili filtry i potrafią nawet ze ekhm... szczochów ...ekhm... zrobić wodę pitną.

Za 25 lat będą takie filtry w sklepach sprzedawać ;o

#Offtop

Skończcie gadać o zamknięciu tego tematu, to są pogaduszki więc moim zdaniem nie ma nawet najmniejszego powodu aby to zrobić.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Tia koniec świata bedzie jak Polska pokona Niemców w Piłce nożnej to wtedy niemcy puszcza wszystko z dymem xD

icecubea.png

Opublikowano

Toż niemiecka drużyna wcale nie taka dobra. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP

i nie jest taka cienka kilku bardzo dobrych piłkarzy tam gra

zzy9.jpg

29456.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Cały czas mówią o tym końcu świata, ale tak na prawdę nikt tego nie wie, nikt nie wie co się wydarzy, a co ma być to będzie.

Opublikowano

A propo 2012 był ktoś z was na filmie ^^?

Ja byłem i troche za bajkowy wszyscy gdzieś wpadali, ginęli a 1 rodzinie wszystko idealnie się udawało...

heheh ale ruskiemu sie nie udalo xD tylko tym jego bachorom ;ppp

a co do konca swiata ,to bedzie ,ale jak my , ludzie go zniszczymy ;]

chodzi mi o roznego typu bomby atomowe lub cos w stylu czarnobyla ;) podobno putin chce budowac elektrownie atomowa kolo polski w tym calym obwodzie kalingradzkim czy jak to sie nazywa xD.

najlepszy jest moj nauczyciel od niemca xDDD

on mowi ze swiat moze w 1 sek pierdolnac xD mowi ze bog wszystko moze ;)

ateista nie jestem , na jakis sposob w boga wierze ,ale co jest bardziej prawdopodobne ??? czlowiek powstal jak cos tam ewa smyrala po brzuchu adama i zebro wypadlo ???? czy bardziej prawdopodobne ze jakis kamyk z kosmosu jebna w ziemie i powstala malpa a pozniej my ;) czyli malpy (gorusy xD)

Opublikowano

Hehe nauczyciel dobry xD Tak na prawdę świat ludzie niszczą zanieczyszczają itd. Teraz o jakimś efekcie cieplarnianym mówią. Ale meteoryt też może uderzyć ;d

Opublikowano

Hehe nauczyciel dobry xD Tak na prawdę świat ludzie niszczą zanieczyszczają itd. Teraz o jakimś efekcie cieplarnianym mówią. Ale meteoryt też może uderzyć ;d

on ma na nazwisko Adamietz xD i on mowil ,ze jego nazwisko pochodzi od tego jak Ewa mowila do Adama "Adam jedz" xDDD

Opublikowano

Obejrzyjcie na Youtube Nostradamus 2012 ;] on podobno przewidział kataklizmy typu Huragany, Powodzie :-)

Ja tam Wieże bardziej w Koniec świata w 2060r. <<<<Tak przewidział Newton (czyt. Niuton)

Poczytajcie Sobie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Koniec_%C5%9Bwiata

lubhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Koniec_%C5%9Awiata_%28wojew%C3%B3dztwo_wielkopolskie%29

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...