Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012 Koniec Świata

SenseiKeito

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja się boję co będzie jak ludzie wierzący w ten koniec świata w 2012 zaczną się sami zabijać xD

to będzie masakra o_0

Być zajebistym...

Opublikowano

@Up

Już były takie przypadki :)

Grupa ludzi wierząc w koniec świata popełniła masowe samobójstwo :D

Ehh czego to dzisiejsze społeczeństwo nie wymyśli aby zarobić...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

A na Discawery były możliwe kilka konców świata oto te które pamiętam:

1.Wszystkie wulkany na ziemi zrobią bum i koniec świata

2.Zrobimy roboty które nas puźniej zaatakują

3.Nanoboty które nas załatwią(sami je stworzymy)

4.słonce wybuchnie

5.Atak kosmitów

6.3 Wojna światowa która załatwi all ludzi

7.Bomba jądrowa wybuchnie i zrobi bum i end world !

Cytaty:

2012 to tylko ciąg zdarzeń które będą sprzyjać podczas przebiegunowania....... jeśli by ktoś głębiej poczytał apokalipsę to dowie sie, że Bóg uwięzi szatana na 1000 lat, koniec ery w której żyjemy będzie najczarniejsza, potem oczywiście jeszcze będzie dużo cierpienia i wszyscy którzy przeżyją, będą zazdrościli tym, co zginęli....... oczywiście można odnieść to do kataklizmów związanych ze zmianą biegunów naturalnych, jak i ponownym aktywowaniem wielkiego zderzając hadronów.. to tak w skrócie

Racja!! majowie nie mowili o zadnym koncu świata tylko o olbrzymiej zmianie, której początkiem bedzie 2012. Co ,,zstąpi z nieba"? Otóż odpowiedz jest bardzo prosta - słoneczna burza magnetyczna. Raporty NASA wskazują na 70 procentowe prawdopodobieństwo olbrzymich wyładowań, które będą w stanie mocno uszkodzic (a nawet zniszczyc) satelity oraz sieci energetyczne na większości globu. Raport wykazuje, ze nie jestesmy w stanie sie przed tym obronic. Byl o tym artykul w miesięczniku ,,Focus"

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Tak było to na Discovery ;] Koniec świata to wielka ściema ;]Ale może za parę miliardów lat on nastąpi? To jest 1 do 10000000 ;]

Opublikowano

D&G kazał pisać tutaj więc pisze ^ ^:

Kolejny koniec świata,tym razem w wykonaniu botów internetowych ^ ^

Kiedy to będzie? Całkiem niedługo.

Przepowiednia nadchodzącej apokalipsy nurtuje tak wielu ludzi, że do sprawdzenia zapowiedzi wykorzystano także web-boty. Po sprawdzeniu miliardów stron internetowych program ustalił dokładną datę końca świata - donosi "The Daily Telegrpah".

To 21 grudnia 2012 roku.

Wielu faktycznie wierzy, że właśnie tego dnia nastanie koniec ludzkości, bo wcześniej boty rzekomo już wskazały inne katastrofy i kataklizmy. Miały przewidzieć m.in. zamachy z 11 września 2001 roku i tsunami na Oceanie Indyjskim w 2004 roku.

Oprogramowanie tego typu powstało w 1990 roku i miało przewidywać kursy akcji na giełdach. Boty przeszukują wyszukiwarki i strony internetowe, wyłapują słowa kluczowe i analizują treść. Wyniki nazywane są "mądrością tłumu" bo pozwala sprawdzić co myślą miliony - pisze dziennik.

Sceptycy zwracają uwagę na to, że im więcej internautów pisze coś o apokalipsie 2012 roku, tym częściej boty raportują te słowa kluczowe. A to nie musi wcale oznaczać, że przepowiednia się sprawdzi.

Źródło:

http://www.sfora.pl/Siec-wskazala-date-konca-swiata-a11922

I jak myślicie?Znowu będzie koniec świata? ^ ^

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A co wy o tym wiecie czy będzie czy nie będzie, waszym głownym źródłem informacyjnym jest onet.pl i inne strony które umieszczają SWOJE poglądy na ten temat. Każdy jest inny, jak ktoś powie "coś" to nie znaczy że musisz mu uwierzyć...

Nikt nie wie kiedy jest koniec świata. Należy rozpatrzyć wszystkie poglądy itd. przemyśleć i sam sobie odpowiedzieć, każdy w internecie puszcza swoje zdanie i inni mu wierzą bo jest GURU... artykuł na onecie mógł stworzyć facet/kobieta który/a nie wierzy w koniec swiata, tak samo na innych portalach moze się znalesc ktos kto wierzy i napisze swoje poglady... Nie wystarczy przeczytać jednego artykulu.

Pozdro

reflink

Opublikowano

Ale bzdura

Majowie nie wiedzieli ze beda tak dlugo zyli wiec nie uzupelniali kalendarza

Ja moj kalendarz konczy sie 30 gru

OMG Koniec swiata !!!

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Opublikowano

Koniec świata będzie w 2099 bo wtedy się kończy kalendarz w XP

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

pozatym na onet.pl pisali ze to był zart wiec czego tu sie bać ??

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Nie znamy dokładnej ilości ale według badań, przepowiedziany "two thousand and twelve" to prawdopodobnie 140 ~ 146 koniec świata.

Wszystkie okazały się fałszywe, jakoś nie wierzę że ten będzie tym jedynym.

A prawda jest taka, że kalendarz Majów nie został dokończony ponieważ ten człowiek umarł.

A w waszych zakichanych łepetynach rodzi się wizja końca świata.

Jak już ma nastąpić koniec świata, to tylko przez człowieka. W takim tempie warstwa ozonowa ma zniknąć za 1500 lat.

A ilość wody słodkiej, oraz tlenu drastycznie spada na naszym globie. Z każdym rokiem coraz mniej roślin, coraz mniej zwierząt, i coraz mniej wody....

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Co do 4 miliardów lat się zgodzę ale w 2012 roku haha to śmiech na sali i po co to robią media ? Zeby tylko ludzi straszyc...

63.gif
Opublikowano

nienawidze założyciela tematu :( a ja już myślałem że mam 2 lata nic nie robienia ^^\

@Edit pasikrowka jeszcze grozi nam słońce ale to za jakieś pół miliona lat xD

Opublikowano

Zamknijcie juz ten temat ! KONCA SWIATA NA 1000% NIE BEDZIE W 2012 R lecz na 100% za 10 miliardow lat lub 5

1 (V)

100(v)

350(v)

500(v)

750(x)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...