Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nerv234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co takiego jest ciekawego na serwerze?

Edit: Jak narazie to jest dość denerwujący, reklamujecie to wszędzie a dlaczego? Na poprzedniej odsłonie musiało grać mało osób albo była nie wypałem.Najwidoczniej nikt nie chce tam wracać.Niech ktoś się wypowie na temat serwera co tam jest itp dajcie argumenty a nie "Mogę polecić".

Poprzednia odsłona była bardzo udana. Ja polecam ten serwer ponieważ administracja jest otwarta dla graczy i starają się by serwer był naprawdę dobry. I to im wychodzi. Polecam samemu pograć i się przekonać.

simply.4557.gif

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Czyli serwer nie oszukując się nie wybije więcej niż 500 graczy online przez następne 4 miechy.. Menddor uzasadnij "dobry"

giphy.gif

Opublikowano

Eventowo - Weekendowo

Mały evencik na ten weekend.
Dziś Czwartek 7.02.2013 od godziny 23:59 do Niedzieli 10.02.2013 do godziny 23:59 exp zostanie zwiększony !
Exp - 4x
RaF - 8x
Zapraszamy do wspólnej gry!

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do gry na serwerze !

Bardzo przyjemnie, lekko i gładko się gra jak i expi :)

Wczoraj miał miejsce event, na którym uśmiałem się z kumplami co nie miara.

Jeśli chodzi o populacje to jest nas coraz to więcej. Dodatkowo przypomnę, że dzisiaj jest ostatni dzień w którym można zrobić single transfer.

Do niezdecydowanych jak i szukających dobrego servera: Śmiało wbijajcie do gry, nie pożałujecie !

Do krytycznie nastawionych: Wejdźcie pograjcie, a może zmienicie zdanie.

Opublikowano

Takie pytanie co do administracji tego forum, mogli byście nie kasować wszystkich postów? Praktycznie w ostatnich usuniętych User o nicku bodajże Iterowiec miał wiele wątpliwości i ja je rozwiałem(tak myślę).

Opublikowano

Takie pytanie co do administracji tego forum, mogli byście nie kasować wszystkich postów? Praktycznie w ostatnich usuniętych User o nicku bodajże Iterowiec miał wiele wątpliwości i ja je rozwiałem(tak myślę).

Nie kasujemy postów kolego. Nastąpiła cofka o niecałe dwa dni, posty usunęły się samoczynnie, każdemu.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dziś po długim zastanowieniu się co zrobić aby liczba graczy wzrosła pomyśleliśmy nad przywróceniem starej bazy kont (te zostaną usunięte, a stare przywrócimy oraz wskoczymy na content ICC), a dla osób, które kiedyś nie grały przygotujemy specjalne transfery. Głosować możecie na naszym Facebooku.

www.facebook.com/WorldOfWarcraftNW

Opublikowano

D (te zostaną usunięte, a stare przywrócimy oraz wskoczymy na content ICC),

Bezsensu . nie wiem czy to przypadkiem , czy jak. Może 10% starych graczy, wróci jak będą mieli konta a 90% tych co teraz grają odejdzie . więc??.... gdzie tu sens ;]

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Baza nie zostanie przywrócona lecz mamy inne rozwiązania.

Nowe tranfery!

Każdy gracz który chce się do nas przetransferować otrzyma:

• 80 lvl
  • 2 Profesje na max
  • 5k gold
  • Set T7 + Offparty z Naxxa 10

• Osoby, które chcą przyjśc do nas z innego servera zapraszamy do zakładki transfery.

• Osoby z starego NW - Napisać post na forum Transfery / Podania.

Nazwa tematu Nick + login z starego NW

Opis: Lista itemów, które chcecie otrzymać (DPS / Heal / Tank) T7 +
    Offparty tylko i wyłącznie z Naxx 10. (Należy wkleić linki z wowhead)

• Osoby które grają na obecnej odsłonie NW - Napisać post na forum Transfery / Podania.

Nazwa tematu: Nick

Opis: Lista itemów, które chcecie otrzymać (DPS / Heal / Tank) T7 +
    Offparty tylko i wyłącznie z Naxx 10. (Należy wkleić linki z wowhead)

www.old.wowhead.com

Raidy!

Dodaktowo zostanie otworzone całe Ulduar tak tak z Algalonem
włącznie. Mamy nadzieję, że to przyciągnie nowych jak i starych graczy
ponieważ nie będą musieli zaczynać od nowa i nie będą się nudzić
ubranymi postaciami.

Raty!

Zostaną zmienione także raty servera.

Exp: 5x

Questy: 5x

RaF system: 10x

Gold: 3x

Reputacje: 1x

Itemy: 1x

Honor: 1x

Zmian możemy się spodziewać w Piątek wieczorem lub w Sobote w południe.

Opublikowano

Ogólnie transfery z innego serwera to dupa , ktoś gra gra gra wbija ten 80 a tu ktoś sobie przychodzi i instant lvl profki i secik . Drugą sprawą jest to że zdecydujcie się na raty , rozumiem zwiększać na weekend albo coś ...

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ci co grali i wbijali także otrzymają te sety i było to z nimi ustalone - byli za ponieważ chcą też przyciągnąć więcej graczy także o nich się nie martwcie.

Uldu wprowadzamy dlatego że pewnie większość myśli, że mamy tylko Naxxa i nic więcej a tak nie jest i myślimy (tak jak i większość graczy), że raidowanie Uldu będzie przyjemniejsze niz Naxx i dzieki tym transferom przyjdzie wiecej ludzi, ktorzy sa zaciekawieni serverem poniewaz nic nie straca, a beda mieli taka postac, ze beda w stanie cokolwiek juz zrobic i nie beda sie nudzic tym, ze nie ma co robic poniewaz content pojdzie dalej do przodu.

Opublikowano

"Wszystko działa" Z lekkim zastrzerzeniem, ponieważ przepisywałem conditions, nieodzownym elementem było przystosowanie systemu spelli pod conditions(przepisanie go pod obecne tc). W związku z tym może się okazać że coś się zepsuło, oczywiście będzie to szybko naprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...