Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nerv234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Pragnę poinformować was, że Night Watch się reaktywuje.

Z godziną 12 wczorajszego dnia serwer wystartował, zapraszamy graczy do grania.

Serwer jest i będzie oskryptowany dobrze, więcej informacji na plakacie poniżej

88168523090881514271.png

PS: Sylvanas na plakacie trzyma się rękoma za kaptur jak by ktoś nie zauważył.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Nigdy o tym nie słyszałem pewnie jakiś badziew próbujący się wybić wśród tod'a,sunwella i może nexusa(Który możliwe, że też bd porażką)

giphy.gif

Opublikowano

Skoro nie słyszałeś to znaczy że mało grasz w wowa, serwer istniał około 3 lat przed upadkiem. Jednym z administratorów jest właściciel Dispersed Dream(o którym zapewne nie miałeś prawa słyszeć). W każdym razie zapraszamy cię abyś sprawdził nasz serwer.

A co do wybijania się wśród "nexusa" to jak mamy się wybić, skoro po 1: jeszcze serwer nasz nie wystartował, po2: "nexus" też nie wystartował.

Jeśli zaś chodzi o Sunwell to jest to dobry serwer, nie ukrywam, lecz czy nie może istnieć kilka dobrych?(nie pisze tutaj o Todzie).

Opublikowano

Night Watch ma szansę zaistnieć, bo z ToDa coraz więcej ludzi odchodzi. Jeden gość z mojej gildii na ToDzie powiedział że na NW będzie mieć GM'a. Sam rozważam opcje gry na NW, ale tylko wtedy jak transfer będzie, bo nie mam czasu na expienie od nowa.

Co do Nexusa. Z czym do ludzi! Nexusa od dawna nie ma już.

Opublikowano

Gmi którzy są u nas, są obecnie na próbie. Oficjalne grono gmów zostanie podane po starcie serwera, co do transferów, to nie rozważamy nawet takiej opcji, po to będzie exp x2(raf x4 z działającym grant level i rekieta po wbiciu lvlu 60) aby nie musieć expić ma x1.

Co do rozważania, jak by ktoś chciał gorąco zapraszamy, jak by ktoś potrzebował jakieś informacje, to śmiało proszę pytać w tym temacie.

Opublikowano

I właśnie dlatego grać na NW nie będę, bo mimo że raty x2, to ja nie mam czasu by expić od nowa niewiadomo ile. Z transferami to ok jeszcze mógłbym grać, obniżyć gear do hero 5 manów, ale bez tego to już wolę na ToDzie zostać.

Opublikowano

Czy ten serwer jest darmowy ? nie trzeba płacić żadnych abonamentów ?

Serwer będzie darmowy, jak wystartuję.

Prywatne serwery są darmowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W związku z prośbami graczy wymyśliliśmy przemyślane rozwiązanie, które mogło by się spodobać graczom, otóż otwarte są transfery, na zasadach opisanych na stronie głównej naszego serwera.

Opublikowano

I właśnie dlatego grać na NW nie będę, bo mimo że raty x2, to ja nie mam czasu by expić od nowa niewiadomo ile. Z transferami to ok jeszcze mógłbym grać, obniżyć gear do hero 5 manów, ale bez tego to już wolę na ToDzie zostać.

zgadzam sie to tod jest spoko serv, tylko duzo lagow jak masakra..;x bo gralem ponad 2 lata i nadal lagi ehh (nie wiem czy tylko ja czy serv) a wogole TOD to jest SPOKO serv i ogarniac sie gm-owi ostro ;-)

Opublikowano

baalavi, jak masz zamiar wspierać toda zrób sobie nowy temat, tymczasem zabieraj się z mojego.

Info: Serwer jest chwilowo offline z powodu prac w serwerowni.

Opublikowano

@ Revs: Dodam jeszcze, że tonący tod się brzytwy chwyta, zdjęcie banów za wykrycia z wardena to jeden z objawów. Ale to nie o tym jest temat.

@MCLeoks: Oczywiście działą u nas wiele z ICC(nawet gunship, z tym że transporty będę musiał przepisać). Lecz pragnę zwrócić twoją uwagę na plakat tutaj zamieszczony i informacjęże wypuszczamy raidy i sezony contentowo.

@ Do administracji tego forum, ogarnijcie spam i offtop, proszę.

Opublikowano

Prosił bym nie porównywać innych serwerów do tego. Prezentacja/Reklama serwera powinna przyciągać graczy, a nie odrzucać.

simply.4557.gif

Opublikowano

Prosił bym nie porównywać innych serwerów do tego. Prezentacja/Reklama serwera powinna przyciągać graczy, a nie odrzucać.

Reklama powinna zawsze przyciągać potencjalnego gracza do serwera. Poza tym, na ToDzie sezonami otwierają insty i wychodzi im to tak... Że nad Uldu się już rok czasu męczą, i końca nie widać.

Jeśli na NW będzie chociaż 500PPL kiedyś, być może rozważę tu grę. Póki co odpoczynek od globa / Argent Dawn na trialu.

Opublikowano

Z dniem dziejszym pragniemy przedstawić Wam dwie możliwości transferu: single i mass transfer.

System single transfer będzie przebiegał tak jak dotychczasowy transfer. Natomiast mass tranfer będzie umożliwiał przeniesienie grupy 10cio osobowej (lub liczniejszej). W przypadku mass transferu, prosimy się zgłaszać całą grupą do Crow by transfer przebiegł błyskawicznie.

Więcej info na stronie głownej servera.

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę serwer polecić. Sam tam zacząłem grę i jestem zadowolony. Jedynie na co liczyć to na więcej graczy. Zapraszam serdecznie do hordy ^^

simply.4557.gif

Specjalista
Opublikowano

A co takiego jest ciekawego na serwerze?

Edit: Jak narazie to jest dość denerwujący, reklamujecie to wszędzie a dlaczego? Na poprzedniej odsłonie musiało grać mało osób albo była nie wypałem.Najwidoczniej nikt nie chce tam wracać.Niech ktoś się wypowie na temat serwera co tam jest itp dajcie argumenty a nie "Mogę polecić".

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...