Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej denerwująca piosenka 2012

botanicFTS

Najbardziej denerwująca piosenka roku 2012  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najbardziej denerwuj?ca piosenka 2012 to?

• PSY - Gangam Style
    • Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
    • Weekend - Ona ta?czy dla mnie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PSY - Gangam Style same 1.2mld wyświetleń się nie narobiło

Z pomocą gimbazy nawet górę przeniesiesz.

@TOP

Call me Maybe nie jest takie straszne.

Ale za to Gangnam Style i Ona tańczy dla mnie to najgorszy syf jaki w życiu słyszałem, szkoda że nie da się wybrać kilku opcji ;_;

Opublikowano

Weekend jest najgorszy.PSY nawet fajne ale staram sie czesto tego nie sluchac,call me maybe lubie i to jest moja jedna z ulubionych piosenek:)

sstwc.jpg

Opublikowano

E tam, wszystkie mi się podobają.

Nie denerwują mnie same piosenki, a ich fani którzy jarają się nimi na każdym puncie i w każdym miejscu, to jest żałosne, piosenki same w sobie są dość fajne :)

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

PSY. Przejadło się to koreańskie gówno strasznie. Widział ktokolwiek z osób, którym się to podoba tekst piosenki? Nie rozumiem, jak coś totalnie bez sensu może wbić się na top 3 w lubianych/słuchanych itp. Kolejny dowód, że dzisiejsza muzyka i poziom jej słuchaczy spadł z 10 piętrowego bloku na pysk.

7m9a.png

Opublikowano

PSY. Przejadło się to koreańskie gówno strasznie. Widział ktokolwiek z osób, którym się to podoba tekst piosenki? Nie rozumiem, jak coś totalnie bez sensu może wbić się na top 3 w lubianych/słuchanych itp. Kolejny dowód, że dzisiejsza muzyka i poziom jej słuchaczy spadł z 10 piętrowego bloku na pysk.

Zapomniałeś dodać, że kiedy spadli przyjęli jeszcze 2 tony cegieł na twarz.

Opublikowano

Call Me Maybe jest bardzo denerwujące jak dla mnie. ;f Zawsze wyłączałam radio jak to leciało.

Weekend... hm. Mam dobre skojarzenia z tą piosenką, więc nie mnie denerwuje. :P

Opublikowano

wszystkie chujowe, ale zaglosowalem na gangbang style.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Gangam style. I tu nie chodzi o samą piosenkę. Na początku mi nie przeszkadzała, nawet teraz tego nie robi. Bardziej chodzi o osoby które chodzą jak głupie i zaczynają, albo śpiewać, albo tańczyć.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...