Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbardziej denerwująca piosenka 2012

botanicFTS

Najbardziej denerwująca piosenka roku 2012  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najbardziej denerwuj?ca piosenka 2012 to?

• PSY - Gangam Style
    • Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe
    • Weekend - Ona ta?czy dla mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 2012 powstało wiele megashitów, czyli takich piosenek, które puszczają non stop w radiu i w końcu z fajnej, melodyjnej nutki, zmienia się ona w naszego prześladowce.

Wybrałem tylko 3 piosenki, które zdobyły ogromną popularność w Polsce i były chyba najczęściej puszczane.

Zapraszam do głosowania ;)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam, wszystkie mi się podobają.

Nie denerwują mnie same piosenki, a ich fani którzy jarają się nimi na każdym puncie i w każdym miejscu, to jest żałosne, piosenki same w sobie są dość fajne :)

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Ta ona tanczy dla mnie jest mega denerwujaca i jak dla mnie beznadziejna piosenka. No ale gangnam style jest spoko jak ci nikt oczywiscie 24/7 go nie puszcza.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Gangnam Style i Call Me Maybe fajne piosenki, ale ona tańczy dla mnie to chujowa piosenka i wkurza mocno. ;f

Opublikowano

Dla osób które siedzą non-stop przy komputerze może te piosenki są denerwujące, ale osoby które chodzą na domówki i inne imprezy pewnie mają inne zdanie.

Normalne piosenki do zabawy można Sobie poskakać i się pobawić.

Jak dla mnie Pojebane piosenki są Pokroju "zespołu" One Direction

Opublikowano

Dla osób które siedzą non-stop przy komputerze może te piosenki są denerwujące, ale osoby które chodzą na domówki i inne imprezy pewnie mają inne zdanie.

Normalne piosenki do zabawy można Sobie poskakać i się pobawić.

Jak dla mnie Pojebane piosenki są Pokroju "zespołu" One Direction

jadąc autem czy po prostu widząc listy przebojów, te piosenki są wszędzie na szczytach i je non stop puszczają. po roku, nadal są puszczane, mnie osobiście to denerwuje.

Opublikowano

Gangnam style zdecydowanie ;x Gdzie nie spojrzę to piosenka, a to pomnik wokalisty, a to znowu jakaś afera. To nie wkurza samą muzyką ale i akcjami które są odwalane przy tym...

Opublikowano

Jak czytam, że "Ona tańczy dla mnie" jest do dupy, a gangnam style jest zajebiste, to mi się śmiac chce. To to samo, tylko nie rozumiecie słów i tyle.

@top

Gangnam Style. Nie wiem jak można się tym jarac.

Opublikowano

Nie denerwują mnie same piosenki, a ich fani którzy jarają się nimi na każdym puncie i w każdym miejscu, to jest żałosne, piosenki same w sobie są dość fajne :)

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

PSY - Gangam Style same 1.2mld wyświetleń się nie narobiło

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

wybieram opcję spoza ankiety - wszystkie mdłe pioseneczki denerwujących polskich gwiazdeczek niewiadomo skąd.. typu Jula czy jak jej tam.

#don't care

Opublikowano

Weekend - Ona tańczy dla mnie - może by była fajna na imprezie a nie po prostu wszędzie... nawet dresy albo "Dj'e bez słuchawek" wszędzie ją puszczają. Ale mimo to ta jest najsłabsza.

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Gangam Syle jest najgorsze.Oby "era" tego gówna przemineła jak najszybicej.To nawet śmieszne nie jest, to jest żałosne.Call me mybe i Ona tańczy dla mnie jeszcze do wytrzymania są.

Opublikowano

Jak to weszło to nawet sobie nawet lubiłem tego posłuchać ale teraz to jakaś masakra wszędzie Gangnam style Albo Ona tańczy dla mnie, Boże widzisz i nie grzmisz to jest już okropne mam dosyć tego słuchać chyba następnym razem jak to usłyszę to zwymiotuję w szkole na holu

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...