Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

- SurviCraft - [40slotow] [Survi+FB] [PvP, Spleef, Dzialki, Sklepy, Warpy] [No-Lag]

diesel9721

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer świetny miła atmosfera fajni gracze POLECAM !!! zdecydowanie najlepszy na jakim grałem

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Serwer taki se , jednak gracze są nie-noobami i można grać. //Majsterr14 - Polecam Się , na pewno was okradnę yyy znaczy pomogę.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry. Miła atmosfera, aczkolwiek niektórzy admini czasem nieco niedyspozycyjni. Ogółem serwer oceniam na 10/10 pod każdym względem. Polecam ;-)

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

a Ja tak dodam od siebie , administracja prosi graczy żeby dali komentarz na MPCforum.pl ...za diaxy ...

Opublikowano

Dobrze to ujales, prosi czyli wszystko jest dobrowolnie, gracze sami dodaja opinie na temat serwera a za to dostaja nagrode, bo komu by sie chcialo za darmo zakladac konto i polecac serwer?...

A teraz wracaj do pokebola pikachu

Opublikowano

Znajomość komend: 6/10

Ilość czasu jaka możesz przeznaczyć dziennie na serwer: 5-6 godzin

Nick z gry: kakus5849

Jak długo grasz na naszym serwerze: ponad dwa tygodnie

Dlaczego Ty?: Gram już długo na tym serwerze, znam osoby, które na nim grają , umiem się z nimi dogadać.

Zainteresowania : minecraft, motoryzacja, skate

Opublikowano

Znajomość komend:9/10. Miałem swój wlasny server

Ilość czasu jaka możesz przeznaczyć dziennie na serwer:4-5 godzin

Nick z gry:MrSiwyPL

Jak długo grasz na naszym serwerze:1 dzień. Wiem, że miało.

Dlaczego Ty?:Jestem pomocny, kreatywny, mily. Nie rozdaje itemów.

Zainteresowania :Komputer, piłka nożna i muzyka.

Opublikowano

Wiek -14

TS3 - Nie

Byłes juz moderatorem ? Jesli tak napisz gdzie, i dlaczego przestales:na wielu serwerach poniewaz , uważali ze niszcze mapy...

Znajomosc komend - 9/10

Nick z serwera -FruGoo74

Opublikowano

Znajomość komend: 9/10

Ilość czasu jaka możesz przeznaczyć dziennie na serwer: 5-6 godzin[Zależy od Dnia... ;)]

Nick z gry: rc__

Jak długo grasz na naszym serwerze: Można by tak powiedzieć że dzień...

Dlaczego Ty?:W sumie miałem własny server FB-surv. Podobny do tego... Byłem technikiem na Servie głównie zajmowałem się komendami/plugimani... moderowałem. itp.. Poprostu myślę że zadanie Moderatora na Tym serverze będzie czymś wspaniałym ponieważ będę mógł dalej się rozwijać i pomagać innym ludzią :)

Zainteresowania : minecraft,Leage of Legends,Call Of Duty4,ogółem cały komputer... ;) lubie koło niego przebywać i tyle ;D ogółem poza komputerem lubie też łyżwy i koszykówkę w wolnych chwilach.

Opublikowano

Witam, polecam tego serwera. Miła atmosfera. Bardzo rozbudowany teren, twórcy widać, że się bardzo napracowali. Clover.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...