Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Zielona wyspa [Kwadratowa Masakra] ■ [SV][WL][10S][Dedyk]

Ataczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick: Pangeboom
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku): Posiadam mikrofon, mumble: nie, skype: taki sam jak nick
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?: Potrafie, no chyba, że mnie ktos naprawde wkurzy ( trudno jest to zrobic aczkolwiek jest to mozliwe ^^ )
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania): Mam na imie Krzysiek. Lubie wszelkiiego rodzaju sporty. Jestem spokojny, ogarnięty i tolerancyjny.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : Jakieś 8 będzie
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: TAK

mca.png
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick? - kevin60
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) - Tak
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? - Oczywiście
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) - Na imię mam Kevin . Pochodzę z Kujaw . Bardzo dbam o siebie . Jestem słaby w szkole.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 - 9
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? - Wszystkie.

1e448722.png

Opublikowano

• Nick? Dzikimacior
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Nie mam mikrofonu.
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Nazywam sie Patryk, mieszkam w malej wsi Babica na Podkarpaciu. Uczęszczam do Gimnazjum. Interesuje sie Piłką Nożną i siatkowką. Jestem miły, sympatyczny i kulturalny.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 - 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Tak

Opublikowano

• Nick? Gawron
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Tak posiadam
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?Tak potrafię
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania)Mam na imię Bartłomiej i mam 13lat,wiem że to mało lecz jestem ogarnięty miły i pomocny ponadto umiem ładnie budować grać zespołowo oraz rozwiązywać konflikty gdy trzeba i jest taka sytuacja.Lubię jeźdźić na rowerze i robić doświadczenia chemiczne,moje ulubione gry to Minecraft,gta san andreas multiplayer(samp) league of legends(lol)
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 9-10 ponieważ zdarzą się czasem drobne błędy/literówki
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?Tak ogarniam receptury craftingu,umiem ładnie budować wiem co i gdzie moge wydobyć itp. jest jeden - nie umiem dobrze robić mikstur ponieważ nigdy się w to jakoś nie bawiłem.

bartek19623---18.png

Opublikowano

• Ahnmitthe
  • Mam mikrofon Beringer C1 (czekam na kabel) ale mam zastępczy
  • Jestem Ogarnięty
  • Nie lubię się rozpisywac. Nazywam się Bartek , mam 17 lat , programuje pluginy na MC :)
  • Nie nawidzę dysgrafii
  • Gram od wersji Classic (1 testowa wersja )

“Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy” ~Albert Einstain

Opublikowano

Nick?:MrNoWY112

Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku):mam TS i skype wiek:11

Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?:Oczywicsie

Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania):jestem spokojny.ogarniety i nie grifuje.mily pomagam we wszystkim.

Znajomość ortografii w skali 1-10:9,5

Czy ogarniasz podstawy minecrafta?:Tak

Opublikowano

• Nick: Ministero
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble: Mikrofon tak mumble nie.
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo: Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie: Mam na imię Grzesiek. Mam 12lat.Interesuję się piłką nożną.W minecrafta gram od wersji 1.7.3.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10: 8/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta: Tak

Opublikowano

• Nick: CampeR_Thc
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble: Yes
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo: Yes
  • Kilka sensownych zdań o sobie: Mam na imię Damian za miesiąc będę mieć 19lat, trenuje akrobatykę oraz parkour (FreeRun). Jestem ogarnięty, pozytywnie nastawiano na nowe znajomości. W minecrafta gram od wersji beta 1.2 oraz posiadam konto premium. Jeśli dostanę się na serwer to możliwe że coś z niego nagram na yt.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10: 10/10 lecz czasami zdarzają się błędy iż piszę szybko i nie patrzę na klawiaturę.
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: Yes of course

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

• Nick: Nastarq
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble?: Tak mam mikrofon i mumble
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo?: Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie: Mam na imię Artur. Gram w minecrafta około 1.5 roku. I lubie pomagać innym w grach
  • Znajomość ortografii w skali 1-10: 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta: Jak najbardziej

Opublikowano

Nick:Sathid

Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku):Posiadam

Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?:Potrafię

Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania)Nazywam się Norbert. Lubię rywalizacje,a tego typu server byłby idealny. Mam zamiar coś nagrać z servera więc czekaz z niecierpliwością na rozpatrzenie podania.

Znajomość ortografii w skali 1-10: 10/10

Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: Ogarniam wszystko od podstaw do nowostek

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...