Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Zielona wyspa [Kwadratowa Masakra] ■ [SV][WL][10S][Dedyk]

Ataczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Nick?MineQuattro
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku)Mikro tak mumble pobiorę ;p
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?Oczywiście
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania)Jestem niewysokim brunetem uczę się raczej średnio.Z komputera korzystam kiedy mam wolny czas bo głownie stawiam na naukę bo wkońcu gimnazjum kończę i kolejna szkoła.Szanuję pracę innych nigdy nikomu nie zaszkodziłem celowo jestem raczej spokojny ale potrafię walczyć o swoje
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 9,5
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?Gram od kiedy wprowadzili dynie więc chyba tak :D

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• Nick: Kamkus
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) mikrofon mam mumble nie ale mam skype
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo: Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Jestem Kamil interesuje się piłką nożną.Bardzo lubię serwery tego typu więc proszę dodaj mnie
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : 7-10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta: Tak

Opublikowano

• Nick?JokerMr

• Czy posiadasz
    mikrofon
    + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku)Tak ., Lecz nie lubie gadać

• Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Emm. Chyba tak

• Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Chce sobie pograć na serrerze . Gra na nim mój kolega . Myśle , że będzie fajny . Zagrać na nim

• Znajomość ortografii w skali 7

• Czy ogarniasz podstawy minecrafta?Gram w niego od lutego 2011

mihcio15.png

Opublikowano

• Nick? McFudzu
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) posiadam mikro ale mumble nie ;/
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Tak ;p
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Nazywam się Norbert mam 14 lat interesuje się grami komputerowymi oraz sportem. W Minecraft'a gram już od półtora roku i bardzo mi się spodobał. Stałem się prawdziwym fun'em mc. Oglądając Kwadratową masakrę bardzo chciałem na niej zagrać, ale wiedziałem że to nie możliwe dlatego postanowiłem poszukać jakiegoś servera który ma podobny klimat jak na kwadratowej masakrze także bardzo proszę o przeczytanie tego podania oraz Pozdrawiam ;]
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? No baaa ;p

Opublikowano

• Nick? PustyB
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Mam mic, nie mam mumble
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Taak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) O kurde ... Mam na imie Krzysztof , lubie grac w rozne gry komputerowe , ostatnio mnie wzielo na gre w cs 1.6 ( dawno nie gralem i chcialem wrocic do gry ) Lubie rozne sporty typu siatkowka , pilka nozna itp :)
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 hmm nie uzywam polskich znakow jak pisze wiec moja ortografia to 4/10 nie liczac polskich znakow to 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? tak

Opublikowano

• Nick?: puma821us
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble?: (potrzebne do potwierdzenia wieku): niestety Mikro chwilowo brak. ale na dniach powinienem mieć....
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?: Taak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania): Cześć, nazywam się Michał(puma821us) i gram już ponad rok w Minecrafta... Zajmuje się spolszczaniem pluginów i zajmuję ogólnie informatyką.. Lubie Robić Grafikę i eksperymentować w Minecrafcie robiąc fajne budowle i mechanizmy :)
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : 9/1-0
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: tak

Opublikowano

Nick: ecoKamil

Oczywiscie podstawy ogarniam (nawet wiecej)

Ts: mam

Gadu-Gadu:Mam

4 zdania o sobie.. Mam na imie Kamil. Mam 16 lat. Chodze na kurst jezyka. Trenuje pilke nozna okolo 10 lat. wiecej informacji pisac :D czekam na odpowiedz

• Nick: ecoKamil
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) posiadam mikro ale mumble nie
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Oczywiscie ze tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Mam na imie Kamil. Mam 16 lat. Chodze na kurst jezyka. Trenuje pilke nozna okolo 10 lat. wiecej informacji pisac :D czekam na odpowiedz
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 10/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Oczywiscie

Opublikowano

• Nick?- tottage
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku)- Posiadam mikrofon a Mumble pobiorę.
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?- Potrafię zachować kulturę i grać zespołowo.
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania)- Jestem Krzysiek, mam 15 lat i chodzę do gimnazjum. Lubię gry komputerowe i piłkę nożną. Umiem współpracować z innymi. W Minecrafta gram od roku.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10- 8/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?- Oczywiście.

Opublikowano

• Nick: Reefli
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble: Tak
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo: Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie: Witam nazywam się Kacper, mieszkam w Wielkiej Brytani oraz uwielbiam grać w piłkę. Chodzę na basen 3 razy w tygodniu aby utrzymać formę
  • Znajomość ortografii w skali 1-10: 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta: Tak

Opublikowano

• Nick? DJayDealer
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Mikrofon posiadam, mumble nie.
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Mam lat 13 i pół. Nagrywam filmiki na YT. W Minecraft'a gram od Alpha 1.2.6.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 9,5/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Wszystko w małym palcu.

Opublikowano

• Nick?-En0iR
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku):Mikrofon posiadam.Mumble nie;/.(Mam skype)
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?-Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania):Mam na imię Mateusz.Mam 13 i lubię sporty,szczególnie piłkę nożną.Jestem kreatywny i koleżeński.Dobrze się odnajduję w nowym towarzystwie,jestem otwarty na nowe znajomości ;).Ps. Lubie schab ;d
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 :9 każdemu się zdarzają błędy
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?:Myślę że tak,lecz nie jestem osobą która sama siebie ocenia

Opublikowano

Nick: Kafciu4

Imię: Kuba

Skype: kafciu4,mikrofon działający, jeśli trzeba to ściągnę mumble

Staż: 3-4 lata

Coś o Sobie: Jestem młodym lecz chcącym grać na serwerach w gry. Moje zainteresowania to Sport,Informatyka, Gry.

Dlaczego nasz serwer?Lubie takie serwery i szukam dobrych ludzi do takiej gry.Szukam już od dawna takiego serwa ogarniętego. :)

Ortografia:9/10

Kultura,Gra zespołowa:Oczywiście,bardzo lubię pomagać innym.

Czy ogarniam minecraft?: Myślę, że tak ale samego siebie nie oceniam.

Opublikowano

• Nick? Lime06
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Tak posiadam ;p
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Mysle ze tak ;d nigdy skarg nie bylo xD
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Jestem Kacper, Mam 16 lat, Moje hobby to Enduro Motocross ;d(Jezdze od 6 lat), i zalezy mi zeby zagrac na tym serwerze ;p
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 10 :D
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Jezeli bym nie ogarnial to podania by nie bylo :D

Przepraszam ze bez polskich znakow ale zalana klawiaturka i alty nie dzialaja :>

Opublikowano

Cześć!

Witam wszystkich i mam nadzieję, że spotkamy się na serwerze, dlatego właśnie składam podanie:

• Maciek12008
  • Posiadam mikro, mam ts'a ale dostosuję się do regulaminu.
  • Myślę, że potrafię zachować kulturę jak i grać zespołowo.
  • Mam 16 lat. Lubię grać w minecrafta. Interesuje mnie sport, szczególnie piłka nożna. Lubię cobla ^^
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : myślę że 8
  • Grałem ostatnio rok temu.. ale myślę, że tak, że "ogarniam"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...