Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ Zielona wyspa [Kwadratowa Masakra] ■ [SV][WL][10S][Dedyk]

Ataczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zielona wyspa

serwerminecraft.png

adresip.png

46.29.18.109:9111

informacjed.png

myslnik.pngTryb rozgrywki: Survival

myslnik.pngBiała lista: Tak

myslnik.pngIlość slotów: 10

myslnik.pngZwierzęta: Tak

myslnik.pngPotwory: Tak

myslnik.pngPvP: Tak

pluginy.png

Tajemnica :>

ekipal.png

Ataczi

Nivek

dodatkoweinformacje.png

Składajcie podania, nie wiem dlaczego ale już któryś raz była chyba cofka na forum...

byadampoloczek.png

Serdecznie zapraszam do pisania podań w tym temacie (żeby dostać się na serwer musisz mieć minimalnie 14 lat, przewiduję wyjątki, jeżeli dana osoba okaże się sympatyczną i dość ogarniętą)

• Nick?
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku)
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania)
  • Znajomość ortografii w skali 1-10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?

Jeżeli taka nazwa serwera już istnieje to przepraszam, zmienię ją jeżeli będzie to jakiś problem :)

91.204.161.85

64285

Ip na mumble

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Psychopata

Posiadasz Skype/TS: Posiadam TeamSpeak 3

Staż w minecrafcie: Pogrywałem na singleplayer od wprowadzenia paska głodu.

A na MultiPlayer od wprowadzenia szmaragdów

Znajomość

ortografii (0-10): 9/10

Coś o sobie (Minimum 4 zdania): Nazywam się Mateusz mam 18 lat.Uprawiam sporty walki K1,MMA. Trenuje już 2 i pół roku .Na co dzień Chodzę do szkoły, oraz na siłownię. Moje pseudo to psychopata ,nazwali mnie tak na zawodach w Krakowie.Lubie wypic piwko w towarzystwie rodziny jak i też w towarzystwie kolegów.Dla rozluźnienia gram w Minecrafta. Lubie budowac Pixel arty , oraz kreacje z red stone. Potrafię dogadac się z rówieśnikami oraz służę pomocą

;)

Zdjęcie : http://imageshack.us...9434596166.jpg/

Opublikowano

Nick: Przemcio_ xD (niestety zmienia mi nick na emotke.. znajduje się tam ukrtę "x D")

Mikrofon: Oczywiście ! Używam headset'ów SteelSeries Spectrum 5XB, lecz planuje zakup mic pojemnościowego. A jeśli chodzi o program do komunikacji to się dostosuje.

Coś o sobie : Jestem ogarnięty ! Świadczy o Tym to, że byłem już administratorem na kilku duży publicznych serwerach. Lubie pomagać graczom, jestem aktywny, uczę się całkiem całkiem (ale czy to tu wgl potrzebne ;p). Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em.

Znajomość ortografii (0-10): Myślę, że 10 ! Lecz to oczywiste, że jak każemy błędy się zdarzają.

Staż w minecrafcie: Minecraft'a ogarniam. Gram już w niego od dawna, a konto premium posiadam od wersji 1.7.3 beta.

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

~Przemcio_ xD

// Zapomniałem dodać, że mam sprzęt dzięki któremu mogę spokojnie nagrywać.

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Opublikowano

• Nick: PixenPL
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku): Posiadam mikrofon, lecz nie posiadam mumble..
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo?: Tak Potrafię zachować kulturę, oraz grać zespołowo :)
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania): Jestem Patryk, mam 16lat mieszkam w Sosnowcu. Jestem uczniem technikum, zazwyczaj skłonny do pomocy i poznawania nowych ludzi. :)
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: Coś tam ogarniam, dawno w MC nie grałem ale szybko wpajam nowe rzeczy typu itemy itp. :)

ZBIERAM ---

Opublikowano

• Nick? SerusssMc
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Tak
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Mam na imię Robert . Jestem Miły ogarnięty lubie grać w minecrafta lubię też grać w piłkę nożną chcę zostać informatykiem.

• Znajomość ortografii w skali 1-10 9.5-10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Ogarniam all

Opublikowano

Nick: SHOEL_PL

Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) : Tak

Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo: Tak

kilka sensownych zdań o sobie : Nazywam się Dawid. Urodziłem się w Rzymie ale od 2 roku życia mieszkam w Polsce. Jestem ogarnięty nie grifuje i lubię rozmawiać przez skypa. Lubię też grać w piłkę nożną i koszykówkę.

Znajomość ortografii w skali od 1 do 10: 8,5/10 każdy może czasem się pomylić

Czy ogarniasz podstawy Minecrafta ? : Tak

Opublikowano

• Damian7PL
  • Posiadam Mikrofon lecz mumble juz nie :<
  • Oczywiście myśle że bedzie fajnie :)
  • Nazywam Sie Damian. Lubie grać w piłkę nożną, dla rozluźnienia gram Sobie w minecraft.
  • 9/10
  • Raczej Tak :)

Opublikowano

• Nick?:_AxeN_
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku):Mikrofon posiadam ale mumble nie
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?: Tak potrafie
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania):Nazywam się Miłosz mam 12lat i lubie grać w Minecrafta gram od wersji 1.8.1 . Chciałbym pograć na serwerze podobnym do "Kwadratowej Masakry" Lubię grać w piłkę nożną.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 :8/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?:Chyba tak :)

Opublikowano

• Nick?- Mystical
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku)- Mam mikrofon z słuchawkami A4TECH Model HS-5P, aczkolwiek nie wiem czy będzie działać. Programu nie mam.
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Oczywiście.
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania o sobie)- Mam 13 lat, jestem Tomek, i pochodzę z Bydgoszczy. Lubię grać w Minecrafta, oraz budować różne ciekawe rzeczy + mechanizmy.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 - Myślę, że możecie wywnioskować to ze zgłoszenia- a sam siebie oceniam na, hmm, 9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Oczywiście

PS. mój nick to Mystical

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Nick: DarkDevision

Mikrofon: Posiadam (mumbla pobiore)

Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 14lat, od ok. 2lat gram w minecrafta. Często gram na komputerze.

Znajomość ortografii (0-10): 9/10

Staż w minecrafcie: ok. 2lata

Opublikowano

• Nick?: Mój nick w minecraft to: kvpl
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku): Posiadam dobry mikrofon lecz nie posiadam mumble
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?: Potrafię zachować kulturę oraz potrafię grać druzynowo
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania): Mam 15 lat chodzę do gimnazjum. Lubię uprawiać większość sportów. Ćwiczę grę w tenisa. W minecrafta lubię grać dla rozluźnienia.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 : Szczerze 7/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta?: Gram od Alphy 1.1.0

Opublikowano

Nick : KosmoTost

Czy posiadasz mikrofon + mumble : 2 Razy Tak

Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo : Oczywiście

Kilka sensownych zdań o sobie : Mam na imię Sebastian i Mam 14 Lat. Mieszkam w Bukownie, niedaleko Krakowa. Interesuję się sportem, a dokładnie siatkówką. Poza tym w wolnej chwli lubię poczytać.

Znajomość ortografii w skali 1-10 : 9/10

Czy ogarniasz podstawy minecrafta : Tak i o wiele więcej.

Opublikowano

• Nick PaleJonta
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? Posiadam
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Tak
  • Kilka sensownych zdań o sobie Jestem Kreatywny i potrafie się dogadac z ludzmi
  • Znajomość ortografii w skali 10/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Tak

Opublikowano

• Nick: DKhooof
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wiekuMikro Jest Mumble Pobieram Wiek :14
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ?Takze umiem sie dzielic :D
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdaniaNa imię mam Daniel . Ogarniam Minecrafta i gram od około 2lat :D . Przechodze mutacje
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 8-9/10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? I to jak

mca.png
Opublikowano

• Nick? FrugoPoland
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Tak , posiadam , jeżeli chodzi o wiek 14
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Oczywiście
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania):
  • Mam na imię Alex, jestem uczącym się grafikiem i koderem.Moim hobby jest minecraft i tworzenie stron i forum.Jeżeli chodzi o mój wiek , to mam ukoniczone 14 lat.
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 6,7
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Oczywiście

1377774857-U369478.png

Opublikowano

• Nick? Vaross
  • Czy posiadasz mikrofon + mumble? (potrzebne do potwierdzenia wieku) Tak
  • Czy potrafisz zachować kulturę, grać zespołowo ? Oczywiście
  • Kilka sensownych zdań o sobie (przynajmniej te 3-4 zdania) Mam na imię Maciek i mam 13 lat . Interesuje sie sportem ,grafiką oraz informatyką .
  • Znajomość ortografii w skali 1-10 - 10
  • Czy ogarniasz podstawy minecrafta? Tak,przekonacie się o tym dodając mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...