Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia!

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Norbert

Nick w grze: TheQuernoPl

Coś o sobie: Lubie grać. Spędzam na tym dużo czasu. Chce nakręcić serje typu kanciasta masakra na yt.

Dlaczego ja?: Gdyż jestem ogarnięty. Mam skype oraz ts3. Mam nadzieje, że dostane się na serwer.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NICK W MINECRAFT:hajperek2104 i dragoon2101

COŚ O SOBIE: jesteśmy ogranienci,bardzo lubimy pograć na takim typie gry

DLACZEGO TY:Nie grifujemy, jesteśmy przyjacielski

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:EnyoPL

COŚ O SOBIE:Jestem Ogarnięty i spokojny

DLACZEGO TY: Znam się na minecrafcie

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Archer

COŚ O SOBIE:Jestem normalnym nastolatkiem który lubi się spotykać z przyjaciółmi i grać w minecrafta pozatym znam ortografię i ładnie buduje:).

DLACZEGO TY:Bo jestem uczciwy nie grifuje , jestem miły i lubię nawiązywać nowe przyjaźnie

:).

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: MyKasero

COŚ O SOBIE: No cóż , lubię sobie w wolnym czasie pokopać w noge lub pograć w kosza.

DLACZEGO TY: Bo lubię grać na serwerze typu kwadratowa masakra w miłej atmosferze , którą mam nadzieję u was znajde :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NICK W MINECRAFT:M4GIA

COŚ O SOBIE:Na imie mam Adrian bardzo lubie uprawiac sport a w wolnum czasie lubie sobie pograc w gry np. minecarft

DLACZEGO TY:dlatego, ze bardzo lubie grac na serverach typu kwadratowa masakra i jestem osaba pomocna :)

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:xavierxminecraft

COŚ O SOBIE:Mam na imię Sergiusz . Pochodzę z Poznania , interesuję się między innymi : Nauka ( j. polski , j. angielski , matematyka ) , WF <3 , Piłka nożna , ręczna , siatkówka , koszykkówka , snooker , Biatlon , narciarstwo alpejskie . Znam dobrze ortografie jestem ogarem nie grifuje , nie kradne .

DLACZEGO TY:Tak jak Up : Znam dobrze ortografie jestem ogarem nie grifuje , nie kradne . Nie jestem "hejterem" , jestem przyjazny miły . Nigdy nie przeklinam oraz nie wyzywam .

//

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:NinjaWPizamie

COŚ O SOBIE:Mam na imię Jakub. Mieszkam w Sulmierzycach , moje hobby to piłka nożna .

No i oczywiście lubie pograć minecrafta

DLACZEGO TY:Przestrzegam zasad nie grifuje , jestem miły

oraz ogarnięty

2.png

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Raametriaa
COŚ O SOBIE: Gram już trochę w minecrafta, potrafie pomagać i nie obrażam innych na serwerze
DLACZEGO TY: Kocham KM ;) Oglądam od 1 sezonu i super by było zagrać z innymi ludźmi na podobnych zasadach ;D

Opublikowano

Nick W minecraft :Tytek

coś o sobie: Jestem Krzysiek , mam 13 lat interesuje sie muzyką w mc gam około 2 lat

Dlacego Ty :Bo lubie oznawać nowych ludzzi , a takie servery są do tego najlepsze

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:RegeMan

COŚ O SOBIE:Jestem który jestem i lubię serwery typu Kwadratowa Masakra

DLACZEGO TY: a dlaczego nie? Jestem ogarnięty. Mam doświadczenie. I znam "Ordograwię"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...