Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia!

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Diviss

COŚ O SOBIE:Miły, ogarnięty, lubię grać w piłkę nożną i grać w gry mmorpg jak i fps. W Minecraft gram juz troche :P

DLACZEGO TY:Ponieważ tak jak wyżej napisałem jestem ogarnięty, no i chyba dobrze komunikuje się z ludźmi i chciałbym spróbować nowych typów serwerów :D

x

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:koxior

Coś o sobie:Mam na imię Patryk.Lubię grać na tego typu serwerach.Na serwer na pewno wprowadzę miłą atmosferę.Jestem osobą kulturalną.Interesuję się komputerami oraz koszykówką.W wolnych chwilach lubię sobie poczytać książki.Przestrzegam zasady poprawnej polszczyzny.Mam nadzieję ze dostane się na WL :)

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: SupriseB1tch

COŚ O SOBIE: Hmm. Co ja tu moge napisac, w sumie to jestem ogarniety dobrze sie dogaduje z innymi. Mialem juz kilka swoich serwerow i nie powiem mam dosc duze doswiadczenie chociazby z ogarnianiem pluginow itd. Posiadam mikrofon, skype itp. Bardzo lubie zajmowac sie designem i ogolnie grafika komputerowa. Trenuje pilke nozna no sporo sporo ;>

DLACZEGO TY: Dlaczego ja? xD Lubie urozmaicać sobie czas spedzony przed komputerem. Z reszta jak mnie dodasz to sie przekonasz <3

Pamieć to funkcja emocji ...

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Tomencjusz11

COŚ O SOBIE: Mam na imię Tomek.Jestem miłym i ogarniętym chłopakiem który kocha minecraft...

DLACZEGO TY: Dlaczego ja? Jak już mówiłem kocham minecraft i lubię skyblock ( orientuje się w tym ) i oczywiście lubię takie ogarnięte serwery.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: MrGabbo

COŚ O SOBIE: Lubię Grać W Gry, Minecraft, LoL, czasem jak mi sie nudzi gram w gry na necie, lecz nie jestem nolifem(chodzi o tego co tylko na kompie siedzi :D), swoje życie trzeba mieć: Obowiązki, szkoła itd... Więc raczej nie będę grał codziennie.

DLACZEGO TY: W Minecraft mam staż okolo 2-3 lata(lub 2.5). Jestem prawdziwym maniakiem parkoura, lecz nie jestem bardzo dobry, lecz dobry.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Willedcub93442

COŚ O SOBIE:Mam na imie dawid mam 18lat lubie grac w pilke i gram w minecraft z 5miesiecy

DLACZEGO TY:Poniewaz nigdy nie gralem na podobnym serwerze i chcę sprawdzic czy serwery typu "Kwadratowa Masakra" jest taki fajny jak ludzie mówią

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Nick : Orzzech

cos o sobie : mam na imię Marcel , interesuje sie informatyką w wolnych chwilach gram w mc i world of warcraft.

dlaczego ja: Poniewaz chcialbym pograc z fajnymi ludzmi i milo spedzic czas.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: ToTheGamePL

COŚ O SOBIE:Witam nazywam sie Damian ucze sie na elektryka pojazdow samochodowych czyli kumam jak wykorzystac czerwony proszek:)

DLACZEGO TY:Bo snieg:P a na serio jestem ogarniętym graczem moja ortografia nei kuleje mam czas i umiem w miarę ładnie budować.

Opublikowano

Nick: Kafciu4

Imię: Kuba

Staż: 3-4 lata

Coś o Sobie: Jestem młodym lecz chcącym grać na serwerach w gry. Moje zainteresowania to Sport,Informatyka, Gry.

Dlaczego nasz serwer?- Lubie takie serwery i szukam dobrych ludzi do takiej gry.Szukam już od dawna takiego serwa ogarniętego. :)

Trochę zmieniłem podanie :)

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Azeat

COŚ O SOBIE: Bardzo lubię grać w Minecraft'a , interesuję się , oraz tworzę grafikę , nie lubię się uczyć :|

DLACZEGO TY: Uważam , że powinienem być tu dodany iż , bardzo lubię grać z innymi i potrafię współpracować z innymi graczami . Mam nadzieję , że zostanę dodany : >

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: KubaGoW19981

COŚ O SOBIE: Gry RPG i FPS ;D ! Ogólnie to trenuje piłkę ... itp. itd. Nie bd. się rozpisywał bo to moje prywatne sprawy. Aha.. i oczywiście lubie grać w MC. ;] Aha.. i lubie coś tam "zgraficzyć"

xD

DLACZEGO TY?

. Jestem ogarnięty.

.Bo chce

xD .. A tak na serio to nie wiem co napisać , ale wiem że mam dobry kontakt z graczami :3.

. Mój Skype to :

kaszuba97

Posiadam TS'a... ;3

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: KoVu

COŚ O SOBIE: Gram w minecrafta już około rok , nie griefuje ... Jestem miły .Posiadam skype ;p

DLACZEGO TY: Bo jestem ogarnięty , nie griefuje i mam nadzieje , że sie przydam lubię budować:DD No i najważniejsze lubie serwery tego typu nie zniszcze go tak jak ta 1 osoba...

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Dzikimacior

COŚ O SOBIE: Nazywam sie Patryk, mam 16 lat i mieszkam w Rzeszowie. Interesuje sie pilka nozna.

DLACZEGO TY: Bo duzo wnioslbym na serwer i lubie tego typu serwery.

Opublikowano

• NICK W MINECRAFT : PiksiuMine
  • COŚ O SOBIE : Hmmm.. co tu dużo mówić , jestem ogarniętym 15 latkiem , mającym zapał do gry i oczywiście do nagrywania na youtube aby to zrobić muszę mieć server na którym mogę bez problemu się rozwijać i nagrywać ... :D. Uczciwość , zapał , umiejętności budownicze to tylko kilka zalet ... A więc proszę o dodanie na server , Dziękuję.
  • DLACZEGO TY : Powyżej wymieniłem już kilka moich zalet ale to nie wszystkie tak jak wspomniałem chciałbym nagrywać odcinki na yt zawsze o tym Marzyłem a w końcu pojawił się server dający mi szanse na to. A więc proszę dodajcie mnie !! ;]. PS posiadam mikro , skype i ts ... :]

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Andzio110

COŚ O SOBIE: Jestem miłym graczem często gram w minecrafta, lubię informatykę.

DLACZEGO TY: Lubię serwery tego typu możliwe że będę również nagrywał ;D

Opublikowano

Nick : Grappler

Coś o mnie? : Mam na imię Paweł, studiuję w Gdańsku, poza życiem uczelnianym od 6 lat trenuję zapasy, a od 3 mma i brazylijskie jiu jitsu

Dlaczego ja? : Uważam, że taka rozgrywka na 2 zamki, jest jedną z najciekawszych w mc, pozwala zawierać znajomości w drużynie, a jestem osobą bardzo kontaktową i towarzyską, potrafię stworzyć miłą atmosferę. Mam mikro, skype i ts3.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Ares

COŚ O SOBIE: Gram w minecraft od Bety , mam swój kanał na yt MiinG6 . Lubie grac w hokeya

DLACZEGO TY: Nie czituje , Nie grifuje , Nie popełniam błędów ortorgraficznych oraz interpunkcji

Opublikowano

Nick w minecrafcie: Ruthles

Coś o sobie: Gram w minecrafta w sumie od bety, lubię sobie pograć w dobrym towarzystwie :)

Dlaczego ja?: Chciałbym spróbować swoich sił na tym serwerze,ciekawią mnie takie nietypowe serwery jak ten.Jestem miły,uprzejmy i cierpliwy.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: DarkstarPL

COŚ O SOBIE: Jestem miłym graczem, ogarniętym i towarzyskim człowiekiem

;). Lubię poznawać dużo ludzi, i ogólnie... Nie będę zanudzał :)

DLACZEGO TY: Chętnie pograłbym sobie na serwerze, potrafię dużo wprowadzić do jakiejś drużyny, i na pewno nie zabraknie żartów ;]

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

14

EvilBadNaughty

Jestem ogarnienty nie tylko w grze ale też pluginami,jestem spokojny,łątwo się ze mną zaprzyjażnić,z poczuciem humoru.Na imię mi Szymon ;)

Bardzo zainspirowała mnie kwadratowa masakra myślę że ten serwer bęndzie bardzo interesujący,poza tym mogę nagrać serię na YT.

Wolał bym być w team w którym są osoby w moim wieku,ogarnięte,nie trolują gdy stoje na afk ;)

Myśle ze mój wniosek zostanie przyjęty ;)

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: MagicznyAutobus

COŚ O SOBIE: gram w minecraft 3 lata - 1 rok na przeglądarce :) Lubie grac w gry zespołowe a tagże grałem w druzynie Wisła Kraków - Trampkarzy :)

DLACZEGO TY: Jestem kreatywny , ogarniam i nie grifuje ! bd nagrywał z tego serwera filmiki:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...