Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KWADRATOWA MASAKRA][WHITE-LIST][1.4.6/1.4.7][NON-PREMIUM][16 MIEJSC!][2 DRUŻYNY] - Nederia!

HisYourFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wiem... Znowu zakładam temat, ale tamte to były totalne nie wypały, teraz jak będzie nie wypał to już nie próbuje więcej.

Więc tak, mam do zaprezentowania wam serwer typu Kwadratowa Masakra Sezon 3, czyli jesteśmy w nicości na wyspach - są dwie drużyny. Niebiescy i czerwoni. Kto do jakiej drużyny dojdzie jest wybierane losowo (no chyba, że ktoś bardzo będzie chciał być z kimś, to OK.). Na serwerze jest 16 miejsc do WL. Serwer startuje dzisiaj o godzinie 12:30! (tj. 6 styczeń 2013). Na serwerze z cobbla jest 0,3%, że wypadnie żelazo!

Podania proszę pisać według wzoru:

NICK W MINECRAFT:

COŚ O SOBIE:

DLACZEGO TY:

Opis serwera:

Nederia

serwerminecraft.png

adresip.png

89.70.70.160

informacjed.png

myslnik.png Tryb rozgrywki: Kwadratowa Masakra

myslnik.png Biała lista: Tak

myslnik.png Ilość slotów: 16

myslnik.png Zwierzęta: Tak

myslnik.png Potwory: Tak

myslnik.png PvP: Nie

pluginy.png

Nasza słodka tajemnica

:)

ekipal.png

[Właściciel]HisYourFace, [Admin]Boshe7

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NICK W MINECRAFT: lukaszcxi

COŚ O SOBIE: gram w minecrafta kilka lat i jestem ogarnięty

DLACZEGO TY: dawno nie gralem na serwerach tego typu

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Wks

COŚ O SOBIE:Miły, ogarnięty, lubię grać w piłkę nożną i grać w gry mmorpg jak i fps. W Minecraft gram juz 2 lata.

DLACZEGO TY:Ponieważ tak jak wyżej napisałem jestem ogarnięty, no i chyba dobrze komunikuje się z ludźmi i chciałbym spróbować nowych typów serwerów

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: KazachFace i Disloss

COŚ O SOBIE: Gramy w minecrafta około 3 lata.

KazachFace - Interesuje się mangą i anime, grami MMORPG oraz FPS ;) Bardzo dobrze się uczę i jestem skromny. :D

Disloss - Lubię gotować mam 17lat jestem z Warszawy, należę do klubu piłki nożnej (bramkarz :D) i także jestem bardzo skromny, gdyż to u nas rodzinne.

DLACZEGO WY: Chcielibysmy zagrac na serverze poniewaz szukamy znajomości oraz wrażeń, a na takim servie na pewno to znajdziemy

:D.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:CrazySlodziak

COŚ O SOBIE:Gram w MC już prawie 2 lata troche już wiem o nim jestem miły przyjazny gotowy do nowych znajomości

DLACZEGO TY: Chciałbym poznać nowych ludzi oraz zagrać na tego typu serwerze Pozdrawiam

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Aksamit

COŚ O SOBIE:Nazywam sie Jeremiasz, mam 11lat i mieszkam w województwie zachodnio-pomorskim.Wiekszośc wolnego czasu spedzam przed komputerem lub na graniu w piłke

:) .

DLACZEGO TY:Uważam, że powinienem dostac sie na WL, ponieważ jestem ogarniety niż wiele osób w moim wieku, ale to tylko liczba (no i brak mutacji ;P) ,lecz mam ogarniety głos, posiadam team speak'a.Przygode z grą minecraft zaczełem ok. 3 lat temu.Mam nadzieje, że pozytywnie rozpatrzysz moje podanie pozdrawiam

:) !

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: pOkeRowy

COŚ O SOBIE: O sobie mogę wam powiedzieć tyle że jestem koleżeńską, miłą i ogarniętą osobą. Lubie od czasu do czasu pograć w MC na serwerach typu SkyBlock ;). A tak poza kompem to gram w siatkówkę oraz gram na gitarze elektrycznej.

DLACZEGO TY:Dobrze ogarniam minecraft'a oraz fajnie mi się gra w trybie współpracy a na tym to chyba polega ? ;) Oraz nie sprawiam żadnych problemów typu: nie przestrzeganie regulaminu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Moofie29

COŚ O SOBIE: Jestem ogarniętą osobą powoli kończącą grę w MineCraft. Bardzo lubię serwery typu: Kwadratowa Masakra. Tak też i chciałbym spróbować swoich sił w tym sezonie!

DLACZEGO TY: Tak jak na górze napisałem. Jestem ogarnięta miłą osobą.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: MasterSuZ

COŚ O SOBIE: Jestem SuZ, zaczynam nagrywać z minecrafta, jeżdżę na deskorolce

DLACZEGO TY: Chciałbym nagrywać z jakiegoś fajnego serwer, lecz nie mam z kim

Odcinki będę pojawiać się regularnie

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: spy1rex

COŚ O SOBIE: Jestem spoko gościu. Mam dużo znajomych i bardzo lubie minecrafta oraz nie lubie się zbytnio wypowiadać np. na YT to pisze bardzo mało komętarzów, ponieważ perzez przypadek mogę wywołać wojnę

DLACZEGO TY: Ponieważ gdy oglądam 3 sezon KwadratowejM to tym bardziej mam ochote napisac do skkf'a czym nie przyjmie a jak wyżej napisałem nie lubie się udzielać.

Proszę o szybkie rozważenie podania.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Grzesior667

COŚ O SOBIE:Mam na imię Grzesiek lubię grać w wolnych chwilach w mc i TF2. Poza grami lubię grać w piłkę nożna.

DLACZEGO TY:Jestem miły i nie grifuje.Mogę pomagać innym i nie przeklinam.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Magick

COŚ O SOBIE:Lubie Minecraft mam Skype i TS3

DLACZEGO TY:zawsze chcialem zagrac na kwadratowej masakrze a dzieki temu moge miec jego namiastke

:rolleyes:

Opublikowano

NICK W MINECRAFT:Drocan

COŚ O SOBIE: Jestem ogarnięty, lubię grać minecrafta i umiem pisać po polsku :3

DLACZEGO TY:Chciałbym zagrać na tym serwerze, ponieważ podoba mi się pomysł, że są dwie drużyny mają bazy w powietrzu i walczą ze sobą.

Z niecierpliwością czekam na rozpatrzenie mojego podania !

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Draqonq

COŚ O SOBIE: Interesuję się głównie informatyką oraz grami komputerowymi/internetowymi. Jestem osobą lubiącą wspólną grę, która nie lubi kłótni.

DLACZEGO TY: Nie jestem Noobem, co wbił na minecraft, nie wie o co chodzi i już chce na serwery - gram w minecraft od wersji 1.3 beta. Trochę już mnie poznaliście, gdyż grałem już na - można to nazwać "poprzedniej wersji waszego serwera".

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: DrAzZoN

COŚ O SOBIE: Interesuję się tworzeniem stron Internetowych. Prowadzę swoje forum, oraz wykonuję je na zamówienie. Lubię gry FPS oraz wyścigowe.

DLACZEGO TY: W sumie nie wiem po co to pisać i tak to zazwyczaj nie ma wpływu na decyzję o przyjęciu, a większość osób improwizuje lub kłamie, ale ok, też napiszę. Lubię kwadratową masakrę a sezon 3 spodobał mi się jeszcze bardziej. Gram od 1.5_01, nie griefuję, zachowuję pełną kulturę.

579571423327107377857.png

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: ViCeOne

COŚ O SOBIE: Mam na imię Szymon, lubię grać w minecrafta, nie przeklina, nie grifuje i nie łamie zasad regulaminu. Po za kompem gram w piłkę ręczną jak i nożną. I jestem osobą wesołą.

DLACZEGO TY: Chciałbym zagrać na takim serwie, ponieważ podobają mi się serwery typu ,,Kwadratowa Masakra 3''.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: boyaka18

COŚ O SOBIE: Mam na imię Sylwek . Mieszkam w Łodzi . Moje hobby to piłka nożna

DLACZEGO TY: Ponieważ uwielbiam serwery tego typu.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: PolikMC

COŚ O SOBIE: Mam na imię Kuba, mieszkam obok Radomia. Moim ulubionym sportem jest Piłka Nożna. Ulubiona gra to Minecraft.

DLACZEGO TY: Ponieważ uwielbiam serwery tego typu. Lubię pomagać i nie griefuję, tak jak "zbanowana piątka".

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: SenatorPL

COŚ O SOBIE: Mam na imię Przemek,gram w MC od 2 lat i lubię grać w Ping-Ponga

DLACZEGO TY: Jestem ogranięty lubię K.Masakre i Miłe pogaduchy na Skype/TS

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Szczypi0or

COŚ O SOBIE: Miły i pomocny. Sympatyczny z poczuciem humoru. Nie griefuję i lubię grać w teamie. Nie zabijam bez powodu.

DLACZEGO TY: Ponieważ przyniosę miłą atmosferę, a także moge coś nagrać na YT (341 widzów)

Opublikowano

Nick: SHOEL_PL

Coś o sobie: Nie grifuje lubię grać w Minecrafta i często gram w piłkę nożną.

Dlaczego ty : Ponieważ chciałbym nagrać nową serię z tego serwera.

Opublikowano

NICK W MINECRAFT: Belvi

COŚ O SOBIE: Jestem skejterem jeżdżę na desce kocham beatbox i czasami freestyle czasami gram na kompie jest to duża część mojego czasu z rana z kumplami na desce*weekendy*

DLACZEGO TY: Gdyż jestem fajnym kolesiem który szuka ambicji do nagrywania na yt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...