Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp czy dobry plan

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kiedyś grałem na s26 i miałem kolege - sure wp 35 lvl. ze skilami na m5-m7 brał full spot trudnego lochu

Postanowiłem zagrać wp i tu moej pytanie czy ten sposób co chce go rozwinąć będzie pro w expie ale później w pvp

Czarowane>Strach>wir>palec>rozpro

bardziej mi zależy na expie więc czy dobrze?

bez zbrojki bo grałem mentalem i w grocie musiałem bez silnego expić :/

zmienić coś?

Opublikowano

Jeśli chcesz, żeby postać była do expa to:

Ostrze > Strach > Zbroja > wir > rozpro

ale przyda się załatwić szybko konia bojowego.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zgadzam sie z Up zbrojke tez wbij. Uwierz mi przydatne na pl . Jakbyś grał na privie to co innego wtedy rozdajesz skilee tak jak wymieniłeś:P

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja polecam jak mówisz:

Ostrze > Strach > Wir > Palec > Rozpro

Zbrojki nie polecam gdyż do expa wcale nie jest potrzebne, w grocie nie musisz jej mieć chyba że chcesz mieć 75lvl i dropić kamole - wtedy polecam dać zbrojke.

2nsj.jpg

Opublikowano

Jak grasz surą to NIGDY ale to NIGDY NIE RÓB ZBROJKI ten układ skilli jest dobry, ponieważ wbijesz większy lvl i na co ci zbrojka? Do groty? na wojny? więc taki build jaki masz zostaw.

Może na mniejszym lvlu przydatna ale potem do groty czy na wojny już ci sie nie przyda tylko bedzie wadzic bo nie bedziesz mial rozpro na wojenki.

Opublikowano

Jeśli chcesz, żeby postać była do expa to:

Ostrze > Strach > Zbroja > wir > rozpro

ale przyda się załatwić szybko konia bojowego.

Strach jak atakuje moby, które mają mocne hity, czyli v2 albo żabki koło DT.

Czyli ja polecam strach jako 3 skill..

Opublikowano

Ale bez zbrojki będzie ci ciężko w grocie w dt też, def zawsze się przyda, a do tego jeszcze mamy odbicie, to ze zbrojki + buff i jest pompa. Ja bym zrezygnował z rozpro na rzecz zbrojki. Uwierz mi, mam wp 94 bez zbrojki i żałuję a nie będe już resetował bo all p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nom, rozpro w pvp niezbędne, żałuję tego że nie zrezygnowalem wcześniej z rospra na rzecz zbrojki, bo pvp w tej grze wcale mnie nie rajcuje. Twoim buildem też nie będzie najgorzej w pvp ale zadbaj o dobre eq ;] Zwlaszcza na strachu m i wyżej gdzie nie daje on wielkiej odorności.

@edit

Oczywiście chodzi mi o strach od m1 do g1 ;d Dopiero wyżej ujawnia ten skill swoją prawdziwą moc ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z nie których odpowiedzi to przecież trzeba płakać przed monitorem:F

Najlepszy build do expa z konia:

Ostrze>Zbroja>Strach>Wir>Paluch

Na 75 reset Zbroji (jeżeli ogarniesz pieczęcie bez czarowanej zbrojki) i zmienić na rozproszenie.

Z buta:

Ostrze>Zbroja>Wir>Paluch>Strach/Rozpro

To samo co up.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

jeżeli robisz postac uniwersalną to tak. ale ja bym dał Ostrze - strach -wirek-rozpo-palec . Rozpo dlatego gdy ktos ci sksuje metka czy też spot mozesz mu dać rozpo i po pewnym czasie odpusci ^^

Opublikowano

Rozpro ludzie mówią, że do dropu bo na ksujów ale.. jak ksuja będzie chcial sksuć to sksuje i tak, nawet taki body. Co z tego że zgasimy mu aurę, berka jak on dalej będzie bił... Ja olałym rozpro na rzecz zbrojki i tyle ale jak chcesz pobawić się w pvp to rozpro zamiast zbroji. Tylko zadaj sobie pytanie czy warto poświęcić tak świetny skill jak zbroja na rzecz paru pvp które ci się w końcu znudzi ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dobra niech bedzie ten buid co planuje: ostrze>strach>wir> ale czy teraz palec czy rozpro? tak zeby w pvp byc tez dobrym

Opublikowano

Ja ci powiem tak ostrze,strach ,zbroja,zbroja g1, by kamoli w darmo nie ladowac na 75lvl jakas truta+6 35+ sr i metki w dt i dropisz kamole duchowe jak wiadomo tam malo defa trzeba bo resp z metka leje szyciem oczywiscie metek po kowalu.Moby na tym pieterku w sciane sciagasz i zostaje ci goly metinek i fajny zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...