Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdź i pomóż !

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety, 1% już od kilku lat przekazuje na coś innego, ale za to wpłacam zwyczajową darowiznę dla Patryka.

Żeby nie było, że nabijam sobie posta:

gqbk.jpg

Niestety nie dałam rady więcej, już prawie połowa miesiąca, wcześniej było dużo wydatków ze świętami itp, ale mam nadzieję, że nawet te nędzne grosze jakoś mu pomogą.

Hm, wiem,że czasami ktos posiada własną stronę internetową, czy bloga, może przydadzą się Tobie i innym kolegom Patryka takie bannerki stworzone przeze mnie na szybko, by jeszcze bardziej nagłośnić tą sprawę.

1358342601-U247153.jpg

1358342621-U247153.jpg

Życzę Patrykowi dużo zdrówka i powodzenia...

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To już niestety nie przywróci mu zdrowia, ale akcja jak najbardziej na miejscu. Nie sadzisz o rozszerzeniu działalności na youtube, nawet niepełnoletni mogli by pomóc albo jakiegoś typu reflinki na adfly na pewno bym poklikał

Opublikowano

Witam. Na prawdę szkoda chłopa ;( Jako, iż jestem za młody to chętnie wpłacę PayPal. Pawlak, jeżeli masz PayPala i pieniądze, które wpłacę na Twoje konto i zostaną przekazane na Patryka to wyślij mi Twojego e-maila PP.

Także życzę zdrowia Patrykowi i myślę, że kiedyś tutaj zawita :mellow:

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Powiem tak od nie dawna oddycha już samodzielnie bo miał tracheotomie. Czuł tylko głowę w tej chwili już ma czucie do łokci więc jest mała poprawa ma rehabilitacje w domu ale rodzina zbiera na wyjazd dla niego do ośrodka w którym podobno pomogą mu wrócić do pełnej sprawności ale potrzebne są wielki pieniądze jak zawsze :( teraz liczy się już tylko kasa :( Ale każdy kto go zna ma nadzieje że wróci do spełni zdrowia !

Wiem że to forum o grach itd ale wszędzie dajemy takie ogłoszenia w mieście już są rozwieszone setki ogłoszeń

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Czy można pomóc jakoś inaczej niż w formie finansowej? Na co dzień reklamuję serwery gier za pieniądze, ale przecież każdy z nas jest człowiekiem. Postaram się nagłośnić cały ten temat "własnymi sposobami." :-)

(nie chcę żadnych like'ów, bo to się nie liczy, szczęście dla człowieka jest ważniejsze)

Opublikowano

Czy można pomóc jakoś inaczej niż w formie finansowej? Na co dzień reklamuję serwery gier za pieniądze, ale przecież każdy z nas jest człowiekiem. Postaram się nagłośnić cały ten temat "własnymi sposobami." :-)

(nie chcę żadnych like'ów, bo to się nie liczy, szczęście dla człowieka jest ważniejsze)

Każdy sposób jest dobry i każda pomoc potrzebna
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Powiem tak od nie dawna oddycha już samodzielnie bo miał tracheotomie. Czuł tylko głowę w tej chwili już ma czucie do łokci więc jest mała poprawa ma rehabilitacje w domu ale rodzina zbiera na wyjazd dla niego do ośrodka w którym podobno pomogą mu wrócić do pełnej sprawności ale potrzebne są wielki pieniądze jak zawsze :( teraz liczy się już tylko kasa :( Ale każdy kto go zna ma nadzieje że wróci do spełni zdrowia !

Wiem że to forum o grach itd ale wszędzie dajemy takie ogłoszenia w mieście już są rozwieszone setki ogłoszeń

Jakie to miasto?
Opublikowano

@Kidnos Legnica

@Squah dziękuje tylko adf jest zakazane na mpc bozesz dostac bana skasuj filmik :(

Ale ja nie daje refflinku, tylko TuT, jak takowy zrobić. Na dodatek w słusznej sprawie. Ale jak chcą to niech mi dają tego bana.

Game Over

Opublikowano

jestem skurwielem i ni pomogę tem gnojowi.Najlepiej jak zdechnie ;).Już po nim

//Jesteś

//Co poprawiasz mój post?.Nie życzę sobie

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jestem skurwielem i ni pomogę tem gnojowi.Najlepiej jak już zdechnie ;) już po nim.

Boże święty [*] Ja nie wiem kto się w grobie obraca ....... kto ci dał klawiaturę ? Kto ci dał dostęp do internetu ? Kto ci dał dostęp do komputera ?? Boże, widzisz i nie grzmisz ...

Gdyby tak o tobie ktoś pomyślał ... gdyby się tak stało w twoim przypadku ? :mellow: Masz 14~15 lat, a zachowujesz się jak 10 latek ? Nie wiesz co mówisz ... a nie wiesz co Patryk czuje ...

Na pewno teraz żałuje za to co zrobił... poniósł za to karę ...

nie wiem co powiedzieć co do twojej osoby, dla mnie takie osoby na forum powinny być karane :(

Dobranoc

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Boże święty [*] Ja nie wiem kto się w grobie obraca ....... kto ci dał klawiaturę ? Kto ci dał dostęp do internetu ? Kto ci dał dostęp do komputera ?? Boże, widzisz i nie grzmisz ...

Gdyby tak o tobie ktoś pomyślał ... gdyby się tak stało w twoim przypadku ? :mellow: Masz 14~15 lat, a zachowujesz się jak 10 latek ? Nie wiesz co mówisz ... a nie wiesz co Patryk czuje ...

Na pewno teraz żałuje za to co zrobił... poniósł za to karę ...

nie wiem co powiedzieć co do twojej osoby, dla mnie takie osoby na forum powinny być karane :(

Dobranoc

I chuj niech zdycha.Już po nim.Gdy on zginie to na jego miejsce rodzi się około 50-100 dzieci na całym świecie.Więc nie wygniemy przez jednego chłopaka ;).Lepiej mu ulżyć i eutonazje mu zrobić.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@Up ale bym ci chętnie przyjebał w niewyparzoną gębę ,ale przez internet nie da rady -.-

Co do tematu oczywiście powiedziałem rodzicom i znajomym :)

1379958827-U247153.png

Opublikowano

I chuj niech zdycha.Już po nim.Gdy on zginie to na jego miejsce rodzi się około 50-100 dzieci na całym świecie.Więc nie wygniemy przez jednego chłopaka ;).Lepiej mu ulżyć i eutonazje mu zrobić.

Masz ode mnie wpierdol.

Opublikowano

jestem skurwielem i ni pomogę tem gnojowi.Najlepiej jak zdechnie ;).Już po nim

//Jesteś
//Co poprawiasz mój post?.Nie życzę sobie

wypierdalaj z tego forum knąbrna dziwko
Opublikowano

Oh, no zapomniałem, anonimowość w sieci... Ale jakiej inteligencji spodziewać się po chłopaczku podniecającym się Selenką Gomez. Założę się że w realu nawet bałbyś się mu spojrzeć w twarz, a on nawet w śpiączce by ci wpierdolił. Takich debili jak ty powinni tępić. Ciekawe jakby to było gdyby twoja matka była w podobnej sytuacji, też byś mówił żeby zdechła, bo na jej miejsce jest 100 noworodków? Kozak w necie cipa w świecie, wszyscy zgromadzeni tu to wiecie. A teraz kapuj za obrazę, mam to głębooooko w dupie. Po prostu, gdy widzę debila obrażającego potrzebującego, muszę zareagować.

Game Over

Opublikowano

Złamał sobie łapkę.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Tak sobie czytam i czytam , chłopie eutonazje , To powinni tobie zrobić jak cie urodzili , pomyśl a nie pierdolisz głupoty , osobiście znam Patryka mieszka koło mnie , znam go ~13 lat , A co do twojego postu , uwierz mi gdyby to tobie się stało to zapewne twoi koledzy by tutaj pisali itd... i prosili o pomoc , trololol , a ja bym Ci nie pomógł , ale z racji że jestem kulturalny człowiek i cywilizowany jak każdy z nas , to wysłał bym Ci te jebane 1% może byś uszanował swoje życie tępaku, Bo jak narazie to co prezentujesz to , to że gówno ma wiekszy zapach niż te twoje teksty , ogarnij się Jak nie chcesz pomóc to nie pomagaj , i nie pisz nie wypowiadaj się itd...

@Co do tematu , Ja zawsze pomogę , w rodzinie mam 7 osób więc te 7% będzie , Dziękuje wszystkim za pomoc !.

@Edit

przepraszam ze klnełem w tym poscie , ale lecz gdy widze takiego tępaka to az mnie szlak trafia , masakra ,

I proszę was o jedno :

Hejterki niech się nie wypowiadają w tym temacie dziękuje... :)

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

1% niby nic ale zawsze coś. Powiedziałem rodzicom i pomogą.

Każdy post typu "nabijanie kasy", "dobrze mu tak" ,"niech zdechnie", "tak kończą frajerzy" świadczy o tym jacy jesteście dla innych. Człowiek nie po to żyje żeby niszczyć, zabijać lub coś innego robić. Każdy niech pomaga innym a oni też będą pomagać. Jakby któryś z was tak skończył jak on(nie życzę) to ciekawe czy on by wam pomógł. Może się zdarzyć sytuacja że on się wam odwdzięczy, pomoże.

Człowiek popełnia błędy, każdy popełnia błędy, to że on popełnił błąd to nie znaczy że mamy mu nie pomagać.

Życzę mu szybszego powrotu do zdrowia.

Opublikowano

Ode mnie, i mojej rodziny 1% jak najbardziej.

Mój kolega też nad jeziorem jak skoczył, uderzył głową o grunt i stracił przytomność. Gdyby nie było więcej ludzi na plaży raczej by już nie żył, najprawdopodobniej by utonął.

Przeznaczę ten 1% i wrzucę informacje do sygnaturki ;)

Powodzenia.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...