Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdź i pomóż !

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem że chcesz pomóc ale znając życie dostaniesz bana bo administracja nie wie co to refik i właśnie za to dostaniesz

Trudno kolega jest dla mnie ważniejszy niż konto na mpc.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Trudno kolega jest dla mnie ważniejszy niż konto na mpc.

Szlachetne...

U mnie w domu od każdego dostanie 1% ( 3 osoby) :)

Byś nie stracił konta a pomógł po prostu wstaw sam obrazek :P

gihe.png

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Współczuję koledze. Domyślam się jak ciężko musi być jego rodzicom.

Oczywiście przekażę mamie, myślę, że nie będzie problemu. :) Bo ja niestety jeszcze nie zarabiam, więc tylko mogę informację podać dalej...

Opublikowano

Przykro mi z powodu kolegi, ale zrobił sobie to na własne życzenie. Każdy myślący człowiek nie skacze do wody, ale mimo tego rodzice postarają się przekazać ten 1%.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Przykro mi z powodu kolegi, ale zrobił sobie to na własne życzenie. Każdy myślący człowiek nie skacze do wody, ale mimo tego rodzice postarają się przekazać ten 1%.

Każdy myślący człowiek nie skacze do wody? Miliony ludzi chociaż raz skoczyło, o ile nie miliardy. A to że akurat na niego wypadło, to nie jego wina. Szkoda chłopaka, całe życie przed nim :/

Przekaże to rodzicom. Umieszczę też link w sygnie, chociaż to i tak nie wiele da.

Game Over

Opublikowano

fajny fake na zarobienie smoczych monet

props

Boże widzisz a nie grzmisz to nie fake podałem link do facebooka ale musiałem skasować i dodać tylko zdjęcia nie robię sobie żartów z tak poważnej sprawy i nie gram w metina a jak masz coś głupiego pisać nie pisz w ogóle.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

fajny fake na zarobienie smoczych monet

props

Chciał być fajny a lajków nie ma.

@Top

Tak ludzie kończą przez swoją głupote... Co nie znaczy że mu życzę takiego czegoś... Może przekaże mu ten 1% ale mam mieszane uczucia. Szpan przed innymi do takich rzeczy doprowadza.

Jeżeli chcesz rozruszać tą akcję roznoś ulotki. Jakąś część ludzi to ruszy.

Opublikowano

może i jest to szlachetny czyn, ale trzeba być idiotą, żeby skakać do wody nad jeziorem.

bez urazy ale, tak kończą frajerzy :)

dobra, może troche chamskie. ale czysta głupota. cały czas leci w tv, internecie, gazetach, szkołach, sklepach wszędzie o tym, że nie skacze się bo można sobie skończyć życie ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

może i jest to szlachetny czyn, ale trzeba być idiotą, żeby skakać do wody nad jeziorem.

tak kończą frajerzy :)

Mogłeś sobie darować " tak kończą frajerzy :) " fakt źle zrobił że skoczył i zmarnował sobie życie ale pomóc można.

@D4wid3k Tak wiem ale wiesz to wiedział że to mu się akurat przytrafi nikt dlatego można mu pomóc dla niektórych 1% podatku to śmieszne grosze a mu mogą odmienić jeszcze życie !

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

- Pawlak -

Mam do ciebie wielki szacunek za to że chcesz pomóc swojemu koledze który ucierpiał i jego rodzina ;/

Nie wiem jak jest w Anglii z podatkami czy można dawać do PL bo nie znam się na tym, jak będzie można to przekaże rodzicom żeby dali 1% dla twojego kolegi a jeśli nie ma takiej opcji to będę mógł wpłacić pieniądze na PayPal.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Coś o tym wiem :( Niestety ani ja , ani moi rodzice nie przekażą 1 % , bo mamy też chorego w rodzinie :( Ale życzę powodzenia .

A dla tych co są , albo udają debilizm , to proszę

http://dzieciom.pl/podopieczni/18616

uraz rdzenia kręgowego, porażenie czterokończynowe wiotkie

:( Przekirane.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Każdy myślący człowiek nie skacze do wody? Miliony ludzi chociaż raz skoczyło, o ile nie miliardy. A to że akurat na niego wypadło, to nie jego wina. Szkoda chłopaka, całe życie przed nim :/

Przekaże to rodzicom. Umieszczę też link w sygnie, chociaż to i tak nie wiele da.

No sorry, co roku w media apelują by zachować rozsądek nad wodą. Byłeś kiedyś może na basenie? Wiesz czemu są tabliczki "zakaz skoków"? To już teraz wiesz.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@ref

//dzięki Enzilku za te 5%, w przeciwieństwie do Ciebie wolę pozostać człowiekiem do końca, mhm ale co ja ubolewam inni na wózku jeżdżą, a Ty sobie nabijaj licznik raportów, bo chyba tylko oto tutaj chodzi, ale po co ja to mówię POLACZKOWATOŚCI nie da się zmienić, kiedyś może Cię spotkać coś podobnego (oczywiście nie życzę) i Ty będziesz potrzebował pomocy, ale wszyscy na Ciebie będą mieć WYLANE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...