Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Plemionawars

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze bardzo wyslalem 2 zwiady na swiecie 2 do gracza Rumcajs a w wiadomosci dostalem to

Temat ee Odbiorca AdidasZiom Nadawca Rumcajs

Data 10.1.13 00:34

MASZ JAKIŚ PROBLEM KURWO ?

Odbiorca AdidasZiom Nadawca Rumcajs Data 10.1.13 20:35 najpierw piszesz o zapro do plemienia a potem atakujesz? i co z tego że zwiad, ale zastanów się co robisz kurwa i jak zechce to bede przeklinac i chuj Ci do tego lamusie, pozdro

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

Opublikowano

no mam nadzieję że takich sytuacji nie będzie a ja jutro w sobote lub niedziele zabieram się za spolszczanie silnika 7.2.1 i aha najlepiej jak ktoś by sie wypowiedział jak odkodować dalsze częśći silnika bo mam na to czas tylko musiał my mi ktoś powiedzieć jak to się robi

Dobijamy do 99/100 ostrzeżeń

Opublikowano

UP, ten gość prawdopodobnie kończy grę ;)

UWAGA!

Dzisiaj około godziny 21 zrobię reset świata 4.

Prosze o zmiane wartości limitu ludności w zagrodzie

na 30 poziomie niech będzie dalej 24k ale na 1 poziomie niech będzie minimu 5 k ponieważ

jak ktos zburzy zagrode to sie nie da tego odbudować bo musi byc mniejsza ludnośc w wiosce

Opublikowano

aha ok dzięki

i jeszcze jedno

czy jest możliwość właczenia opcji debugger na s3 bo mam ataki na minusie i z tego co pamiętam to debugger w tym pomagał

Opublikowano

wezcie zamknijcie ten serwer w cholere bo to nie jest już uczciwa gra

człowiek sobie zaczyna gre po resecie a godzine potem jakis koles ma w wiosce po 9mln jednostek

ciekawego admina wylosowaliscie tym razem bo to on daje wojska albo zagrody na minus innym graczom

Opublikowano

Serwer zostaje tymczasowo zamknięty z powodu awarii MySql

Spróbujemy to naprawić jak najszybciej, prawdopodobnie z małymi zmianami.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...