Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Plemionawars

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapraszam na reaktywowany serwer prywatny plemion www.plemionawars.pl. Serwer oferuje 3 światy, ich prędkości:\

Świat 1 - 25

Świat 2 - 500

Świat 3 -10000

Wkrótce dołączy świat 4 z prędkością 100000.

Obecnie trwają boje na świecie 2 gdzie plemie ITI chce przejąć cały świat :D . Nie pozwólcie im na to. Wszelkie propozycje proszę podawać mi tutaj w temacie, na PW, GG:18211699 lub przez forum które wkrótce powstanie.

Link:

http://plemionawars.pl

Serdecznie zapraszam do gry i życzę dobrych podbojów.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem o tym, trzeci świat właśnie naprawiam. Dopiero niedawno dowiedziałem się o błędzie na ś3 ponieważ od wczoraj są na tym serwerze jacyś gracze, bo jak ja wchodziłem z kont założonych wcześniej to było wszystki wporządku

Świat 4 to jeszcze go nie zrobiłem bo muszę mieć dostęp do linuxa, w tej chwili mam i zaraz się wezmę za to.

Aha, i nie zdziwcie się jeśli będzie restart któregoś z światów, ale jeśli coś takiego będzie to zapowiem.

Opublikowano

Czemu nie da się wbić na żaden serwer ?

Da się tylko na 4 wyskakuje błąd

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /opt/twlan/htdocs/serwer_4/lib/config.php on line 260

Chyba wiadomy błąd :)

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Czemu nie mozna sie zalogowac na 4 serwer ? wyswietla mi sie to Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /opt/twlan/htdocs/serwer_4/lib/config.php on line 260

Opublikowano

Tak 5-6. Ale za godzine wrzuce nowy plik to bedzie mozna wejsc. a szczegoly to przy komputerze zrobie.

EDIT: Naprawione. Przepraszam za problem,zrobiłem błąd ale już działa.

Opublikowano

Serwer ma niesamowite błędy . Dziś mogłem wbić na jakieś konto typa ...Nie znając logina i hasła

Zobaczyłem na moje logi i też niestety ktoś wbił na moje konto

Jeżeli nie uporasz się z tym błędem , to nikt nie będzie grał

@Jeżeli to czytasz to sorki . Chodzi o chlopa z Żyrandowa :) Namierzyłem Cię i przepraszam ,że wszedłem :)

Brak sygny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...