Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Plemionawars

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę admina rzeby usunął poziom 33 32 i 31 zagrody.A następnie w configuracji świata usunoł te poziomy i pojemność zagrody bo to pozwala na bugi woja!

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A po za tym, czy mogę dostać na serwerze admina?

Pomogę w jego rozbudowie,zrobię support itd...

Na 100% przydam się na tej pozycji, pracuję nawet nad kolejną wersją silnika którego używasz!

Opublikowano

Jak wcześniej pisałem - teraz mam dostęp do komputera i to zrobię. Wcześniej podmieniłem config na dobry, ale zostawiłem plik z maksymalnym poziomem budowy.

Zastanowię się jaki zrobić poziom spichlerza/zagrody. Ewentualnie zwiększe tylko pojemność przy zachowaniu poziomów.

P.S. Wkrótce będzie forum

Opublikowano

bugi wiosek na świecie 2 proszę to naprawić do cholery oczywiście to nie moje konto

74041958.png

Obawiam się że wiem o co chodzi, tylko że do tego to raczej trzeba by wykonać reset. Jeśli błąd będzie się powtarzał to proszę zgłaszać. Wtedy wykonam to co trzeba.

Opublikowano

Może napisz coś więcej, plemię, świat.

Chodzi mi o logo serwera, całego!Zepsułeś po prostu je.A,dodaj grafikę na graczy Online i Offline.

Nazwy plików:user_online.png oraz user_offline.png

A samo się naprawi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...