Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z talonami

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za tym, aby to wywalić. Właśnie dzisiaj zastanawiałam się, czytając spam w dziale podań do MMT, jak tacy 'farciarze' mogą bezkarnie zaśmiecać forum.

A i co jeszcze - ściąganie procentów za tutoriale jest jak najbardziej w porządku, ale jak dla mnie powinny to być tutoriale z prawdziwego zdarzenia. A nie tak jak większość teraz - wrzuca linka do pobrania i pisze gdzie wkleić. Albo lepiej pisze 4 zdania na krzyż do tego z błędnymi informacjami. Moderatorzy powinni chyba zwracać na to uwagę.

Sprawa Ukinara została zgłoszona do adminów, bo kidmodowi nie wypada tak się zachowywać. Druga osoba dostała bana na 3 dni chociaż mogłem wlepić perma za groźby. Trzecia chciała na siłe być fajna, wiadomo - hormony buzują.

Co do tutów - jeśli jest tylko prefiks "tut", a w środku link do cudzego generatora np nicków to nie powinno się ściągać %. Trudno to jednak sztywno określić :/

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może lepiej po prostu zaostrzyć zasady dawania warnów i niech wszyscy się tego przestrzegają?

Opublikowano

Ja jechałem normalnie w zbanowanych i potem odpuścili mi % xD Ale tak czy owak jestem za - przeginąją lekko z talonami ^^

Opublikowano

Nie podoba mi się zbytnio to, co zostało tutaj pokazane w temacie, dotyczące Istnego. Rozdawanie talonów, czy ściąganie % za takie zabawy statusowe jest zabronione moderatorom i nieraz nawet GM. Tylko i wyłącznie administratorzy mają do tego prawo. Jeżeli nie otrzymał pozwolenia od któregoś z zielonych, to te talony, które zostały przez niego przyznane powinny zostać usunięte.

Druga sprawa- w wielu konkursach można zauważyć sytuację, że za 2-3, czy nawet 4 miejsca jest ściągane aż do 20% (20% talon). Według mnie ta maxymalna granica nie powinna przekraczać 10%.

Opublikowano

Ja bym był za tym, żeby zrobić dwie konkretne rzeczy.. Wyjebać talony i Matq'a jednocześnie -0.0-

A tak na serio, to te talony nie mają sensu.. Po prostu jak zajmujesz np. 3 miejsce w konkursie i masz 0% to nagroda przepada, peszek :D

Opublikowano

Pierdolicie głupoty talony wam przeszkadza. Upolowac na taki status nie jest łatwo. Czym jest kilka jednostek z talonem wobec 6-7k użytkowników dziennie. Zostawcie tak jak jest.

Opublikowano

Ucinam dyskusję. Osobiście również dostrzegam ten problem. Nie wiem jeszcze czy miano nazwania go problem jest odpowiednie, ale nie jestem zwolennikiem nadawania talonów na "minus ileś tam". Może znajdziemy jakieś ciekawe rozwiązanie, ewentualnie jakaś alternatywę :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...