Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z talonami

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/810821-rajmund-schmidt/#entry5963671

http://www.mpcforum.pl/topic/810570-vito-corleone-vitekub/#entry5961756

http://www.mpcforum.pl/topic/810570-vito-corleone-vitekub/#entry5961909

http://www.mpcforum.pl/topic/811069-lektordash/#entry5965849

Szukałem tego 30 sekund, a jest tego znacznie więcej. Ogarnijcie się z rozdawaniem talonów bo niedługo system warnowania na MPC straci swój sens, potencjalni kidmodzi będą mieli 0 % a i tak będą spamować bo mają -150 % na pasku.

Sugestia? Zaprzestanie rozdawania talonów.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie czaje ja normalnie Tutami zbijam i tyle..

Ale dobra przeczytałem i jestem za.

Zavetti @

a wiesz co by było lepsze dać im bana za 1h max aby mogli odpocząć i pomyśleć co złego zrobili ;)

Talony usunąć je.

A gdy będę robić takie jaja to zamiast 5% to ban 1h bo oni to robią specjalnie .. ;f

Opublikowano

Ok, tuty to dobra rzecz, tu chodzi o to, że talony są rozdawane za nic na prawo i lewo, a później towarzystwo spamuje w zbanowanych - bezkarnie.

Opublikowano

Zav, po to są te talony. Jakby nie było talonów, to byś miał od razu -x% na pasku. Chociaż tak by było nawet lepiej, bo byś stale widział ile masz %.

Ps. Talony na 25% u mnie <3 ; )

he?

Opublikowano

Na tak, do tego te konkursy od modów " kto pierwszy napisze dostaje -10% ".

Kiedyś żeby zbić % trzeba było troszkę popracować, a teraz za napisanie w statusie dostajesz -%.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, jakiś GM pisał, że za spam w zbanowanych talony nie są brane pod uwagę. Mam nadzieję, że tak jest nadal.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Z tego co pamiętam, jakiś GM pisał, że za spam w zbanowanych talony nie są brane pod uwagę. Mam nadzieję, że tak jest nadal.

To jest genialny pomysł :)

Opublikowano

a wiesz co by było lepsze dać im bana za 1h max aby mogli odpocząć i pomyśleć co złego zrobili ;)

~Rok perma nie wywołał u mnie takich refleksji, a ty chcesz ich banować na 1h

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Top

Nie

@Zav

Bo sam zbieram talony Michale z Wrocławia

@

Michale ze Strzelina jak już

oj tam

s2c77Oa.png

Opublikowano

Na tak, do tego te konkursy od modów " kto pierwszy napisze dostaje -10% ".

Kiedyś żeby zbić % trzeba było troszkę popracować, a teraz za napisanie w statusie dostajesz -%.

dokładnie, usunąć to w pizdu.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jestem za tym aby przestać ciągle rozdawać talony za statusy etc. tak żeby były tylko za prawdziwe konkursy/tutoriale/bardzo duża pomoc i raportowanie w dziale :)

+1.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Arcymistrz
Opublikowano

Ale też patrzcie na to, że najczęściej taje się 15% talonu za 3 miejsce w konkursie. To trochę absurd. Powinno być unormowane co za co.

Zniwelować dawanie talonów za nic?TAk

usunąć talony całkiem? Hm ... wtedy nie będą mieli co dawać. No chyba, że stworzyliby nową nagrodę bo zdejmowanie % nie chcą poniżej 0

Opublikowano

Najciekawiej byłoby, gdyby wprowadzony został system samych ostrzeżeń, tak jak na starych silnikach forumowych. Można dostać tylko ostrzeżenia, nie zdejmuje się ich, a gdy przekroczy się daną ilość user zostaje zbanowany na zawsze. Rozmarzyłem się. ;(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ale też patrzcie na to, że najczęściej taje się 15% talonu za 3 miejsce w konkursie. To trochę absurd. Powinno być unormowane co za co.

Zniwelować dawanie talonów za nic?TAk

usunąć talony całkiem? Hm ... wtedy nie będą mieli co dawać. No chyba, że stworzyliby nową nagrodę bo zdejmowanie % nie chcą poniżej 0

Gold, blue, champion, no patrz, akurat 3 rangi ;c

652601399840421198520.png

Opublikowano

Najciekawiej byłoby, gdyby wprowadzony został system samych ostrzeżeń, tak jak na starych silnikach forumowych. Można dostać tylko ostrzeżenia, nie zdejmuje się ich, a gdy przekroczy się daną ilość user zostaje zbanowany na zawsze. Rozmarzyłem się. ;(

NIE CWANIAKUJ BO NIE MASZ PASKA xD

rydah for life

Opublikowano

NIE CWANIAKUJ BO NIE MASZ PASKA xD

Nawet sobie nie wyobrażasz jak wtedy ludzie się pilnują i jaki jest spokój.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...