Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z talonami

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem za tym aby przestać ciągle rozdawać talony za statusy etc. tak żeby były tylko za prawdziwe konkursy/tutoriale/bardzo duża pomoc i raportowanie w dziale :)

Opublikowano

Nawet sobie nie wyobrażasz jak wtedy ludzie się pilnują i jaki jest spokój.

Oto najlepszy przykład użytkownika który sie pilnuje

Najciekawiej byłoby, gdyby wprowadzony został system samych ostrzeżeń, tak jak na starych silnikach forumowych. Można dostać tylko ostrzeżenia, nie zdejmuje się ich, a gdy przekroczy się daną ilość user zostaje zbanowany na zawsze. Rozmarzyłem się. ;(

I nowi userzy którzy moga bo nie muszą ogarniać do konca regulaminu będą udupieni w sekunde

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oto najlepszy przykład użytkownika który sie pilnuje

A widzisz na tym forum system samych ostrzeżeń?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Raczej trzeba usuwać takie osoby z teamu co zachowują się jak nie ogary żeby tylko się pokazać.

Jestem na nie, wystarczy tylko zwiększyć rygor wśród administracji.

Arcymistrz
Opublikowano

Zav - za darmo? Ostatnio przeglądałem osoby z rangą MMT i sam nadawałeś nie raz, nie dwa talony na -10/15% :)

Zaraz powie, że za pracę w mmt, gdzie 1/2 tego MMT się obija.

A widzisz na tym forum system samych ostrzeżeń?

Wystarczy, że widzi to osoba która je nadaje, a nie user, któremu to do szczęścia niepotrzebne.

Opublikowano

Gamus, na pewno nie po moim powrocie. Jak już to dawałem masowo -10 % za 3-4 prace, ale nie przypominam sobie, żebym nadawał talony.

Opublikowano

Ja mam dwie propozycje:

- Dawać talony rzadziej i tylko do -15% (nie po -100%)

- Niech talony nie liczą się, gdy użytkownik specjalnie się wygłupia (dzisiejsze aplikacje, spam w zbanowanych itp.)

Nie jesteś w MMT, to nic nie wiesz ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Pasek warna nie ma sensu jeśli dajecie talony na prawo i lewo

rozumiem za tuty oraz jakieś normalne konkursy

A nie że moderator rozdaje za napisanie odpowiedzi w statusie.

i4ji94.jpg

pu63jy.jpg

60l82t.jpg

Sam zbijałem 75% na konkursach, ale przynajmniej trzeba było sie w nich wysilić i zrobić jakaś prace.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

jestem za, no kurwa na chuj to. Jeśli ktoś chce zbić procenty, niech zrobi coś kreatywnego, porządny tutek, często pomaga a nie dojebie na przypał coś do każdego konkursu i okazuje się że wygyrwa...

wyjebać to w pizdu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zav - za darmo? Ostatnio przeglądałem osoby z rangą MMT i sam nadawałeś nie raz, nie dwa talony na -10/15% :)

najwidoczniej nie za darmo, jak np. za napisanie w statusie 'jesteś moim kochanym modem. daj talon', bo to nie jest fair.

Wystarczy, że widzi to osoba która je nadaje, a nie user, któremu to do szczęścia niepotrzebne.

nie dostałeś się i płaczesz, że MMT gówno robi? :(

Opublikowano

ja mam ok 40% talonów jeszcze

Jeżeli nie wiesz jak u nas jest, nie wypowiadaj się, dzięki!

tak samo beka jest z tymi plakietkami... za jakies idiotyczne konkursy w większosci przypadków..

Arcymistrz
Opublikowano
nie dostałeś się i płaczesz, że MMT gówno robi? :(

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie napisałem, że MMT nic nie robi. Napisałem, że 1/2 MMT mało co się przyczynia.

Wiesz, teraz wystarczy mi tylko dział MC i jakoś nie przypominam sobie, żebym płakał.

Opublikowano

ja mam ok 40% talonów jeszcze

Jeżeli nie wiesz jak u nas jest, nie wypowiadaj się, dzięki!

tak samo beka jest z tymi plakietkami... za jakies idiotyczne konkursy w większosci przypadków..

Dokladnie...

*logic* Po co mam brac udzial w konkursach jak wystarczy ze poczekam na wigilie? -.-

Np. tu

http://scr.hu/2zj/rbzwg

Tez tak chce -,-

@top tak ;f

Opublikowano

Ja to bym dał 5-10% moderatorom, którzy odwalali w święta taką samowolkę (czyt. rzucali talonami na lewo i prawo).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

http://scr.hu/0rwu/izvp0

http://scr.hu/0rwu/nmzou

http://scr.hu/0rwu/30gkd

http://scr.hu/0rwu/j0r9g

W same święta ub + 20% talonu :)

Jestem za tym aby znieść talony, przecież 20 wpisów to jest ogrom, a je zbicie bardzo łatwe. Za konkursy powinny być plakietki tak jak zawsze to było lub coś innego (np. w FanArcie nagrodą jest podpięcie zlecenia lub galerii na określony czas). Dziękuję i pozdrawiam.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Dokladnie...

*logic* Po co mam brac udzial w konkursach jak wystarczy ze poczekam na wigilie? -.-

Np. tu

http://scr.hu/2zj/rbzwg

Tez tak chce -,-

@top tak ;f

Ja tak kiedyś dostałem "bana" od Makina jako prezent ;)

@up.

Wiesz, akurat jeśli chodzi o Hitorie konta, no to niektórzy się napisali.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Można je znieść, były te konkursy z mikołajem, ludzie powbijali 80% talonu i co?

Ja osobiście mam chyba tylko talon na 5%, po co mi to jak mam tutki?

Opublikowano

Ja jestem jak najbardziej za tym, aby to wywalić. Właśnie dzisiaj zastanawiałam się, czytając spam w dziale podań do MMT, jak tacy 'farciarze' mogą bezkarnie zaśmiecać forum.

A i co jeszcze - ściąganie procentów za tutoriale jest jak najbardziej w porządku, ale jak dla mnie powinny to być tutoriale z prawdziwego zdarzenia. A nie tak jak większość teraz - wrzuca linka do pobrania i pisze gdzie wkleić. Albo lepiej pisze 4 zdania na krzyż do tego z błędnymi informacjami. Moderatorzy powinni chyba zwracać na to uwagę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...