Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOPHERLANDIA [Unikalny Skyblock - Wojny między wyspami][Serwer dedykowany][80 slotów][No-Premium][Musisz to zobaczyć! Wchodź :)]

.uszer

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze wprowadzono mob spawnery?

• Tak
      161
    • Nie
      21
    • Nie mam zdania
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weszłem do sklepu zabiłem się i straciłem itemy. Nikogo to nie interesowało że wejscie jest złe. A itemów nie odzyskałem

Zainteresowało to mnie i nie możesz zaprzeczyć, że nie. Wejście jest zmienione + dodam /warp i schody specjalnie dla Ciebie. Nie oddajemy itemów choćiażby dlatego, że nie mamy dowodów czy na pewno miałeś akurat te itemy.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

administracja totalna porazka serwer to samo nawet dowodow nie maja na to ze sie niby "oszukuje/buguje" a tu odrazu jeb ban za nic nawet sie nie dadza wytlumaczyc

Opublikowano

Weszłem do sklepu zabiłem się i straciłem itemy. Nikogo to nie interesowało że wejscie jest złe. A itemów nie odzyskałem

Nie Polecam

Wejście jest dobre, dodatkowo jest flaga na nieśmiertelność przy spadaniu.

administracja totalna porazka serwer to samo nawet dowodow nie maja na to ze sie niby "oszukuje/buguje" a tu odrazu jeb ban za nic nawet sie nie dadza wytlumaczyc

Wszystkie dowody mamy w logach jak ty wraz z swoimi dwoma kolegami bugowaliście. Mieliście w skrzyniach miliardy diaxów i innych itemów, które ciężko zdobyć. Idź na innym serwerze sobie buguj, nie z nami takie numery.

@Topic

Wczoraj o 20:00 odbył się pierwszy Event PVP. Tutaj kilka zdjęć. Zapraszamy na arene!

51a2abf80d11d.png

Opublikowano

mhm to pokaz mi te logi, wiekszasc czasu ja bylem AFK jak oni budowali bo akuratnie wtedy mialem klientow w pracy wiec ogarnij sie dzieciaczku ;]

Opublikowano

Nie mamy żadnego obowiązku udowadniania wszystkim zbanowanym ich winy. W skrzyniach znaleźliśmy kilkaset sztuk rudy diamentów, EQ diamentowe które na tym serwerze w tak krótkim czasie jest nie do zdobycia. Byłeś współtwórcą wyspy - dostałeś bana. Tyle.

0RMbv6e.png

Opublikowano

hahhaha widac ze administracja nawet nie da sie wytlumaczyc a ze nie umiecie wykryc cheaterow sami na serwie tylko kabelkow sprowadzacie no to pozdro potancz pobaneruj na parkiecie

SERWER: TOTALNE DNO

Opublikowano

hahhaha widac ze administracja nawet nie da sie wytlumaczyc a ze nie umiecie wykryc cheaterow sami na serwie tylko kabelkow sprowadzacie no to pozdro potancz pobaneruj na parkiecie

Powiem Ci to tak: Dla mnie lepiej jest zbanować jednego cheatera/osobe używającą bugów, dodatkowo osoby, które im pomagały i mieć z nimi święty spokój przy czym zyskać kilku/kilkunastu nowych graczy. Z tobą kończę dyskusję i będę całkowicie ignorował Twoje posty, które i tak Ci nic nie dadzą. Idź poszukać innego serwera na którym dostaniesz bana.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Witam

Dostałem bana podczas dzisiejszego eventu wyścig nick: itam14, powód: bugowanie, ban nałożony na ip. Jestem dobry w te klocki poza tym nie miałem jak bugawać, nie miałem żadnych bloków w swoim plecaku tylko 11 marchewek. Pierwszy nie oznacza cheater, nie rozumiem was.

Opublikowano

Witam

Dostałem bana podczas dzisiejszego eventu wyścig nick: itam14, powód: bugowanie, ban nałożony na ip. Jestem dobry w te klocki poza tym nie miałem jak bugawać, nie miałem żadnych bloków w swoim plecaku tylko 11 marchewek. Pierwszy nie oznacza cheater, nie rozumiem was.

Nie wiem jak wyglądał event bo mnie wtedy nie było na serwerze ale kiedy Sopher się pojawi sprobuje to wyjaśnić.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Serwer megaciekawy, brak tylko konkretnego skupu. W tym momencie jedyną sensowną rzeczą jest kopanie cobbla jak robot, mam nadzieję, że doczekamy się konkretnego skupu.

Poza tym bajka ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...