Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOPHERLANDIA [Unikalny Skyblock - Wojny między wyspami][Serwer dedykowany][80 slotów][No-Premium][Musisz to zobaczyć! Wchodź :)]

.uszer

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze wprowadzono mob spawnery?

• Tak
      161
    • Nie
      21
    • Nie mam zdania
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już działa!

Dodano mobarene dla SuperVIP oraz kilka komend dla VIP oraz SuperVip. Tańsze Vipy oraz SuperVipy!

Opublikowano

Czyli.... wszystko co zrobilem o 10 : 50 zostanie usuniete ? ! Tak nie mozna , dosc ze ostatni dzien weekendu , to pol dnia , siedze , i slecze kiedy ten serwer , to jeszcze usuwacie mi godzine roboty !!!! Ludzie !!!!, moze jeszcze nastepne 2-3 godzinki co ?

Opublikowano

W związku z dzisiejszą aktualizacją wyniknęły problemu, których się nie spodziewaliśmy. Musimy wgrać backu z dzisiejszego dnia z godziny 10:07. Przepraszamy za problemy. Wracamy niebawem.

ile to wam zajmie, co będzie w związku ze stratami- jakaś rekompensata ?

Opublikowano

Rekompensata będzie na pewno, wydaje się na, że wystarczająca. Na razie próbuję przywrócić serwer do normalnego stanu.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No , i co ?! I co ?! I co !? Mialo byc 10 - 30 minut i co ? ! i gowno , !! znowu z 4 h bedzie jak nie lepiej

Aha , i jeszcze jedno , a Rekompensata to niech zgadne ? event parkour 3 , 3 pierwsze osoby wygrywaja ?

Opublikowano

No , i co ?! I co ?! I co !? Mialo byc 10 - 30 minut i co ? ! i gowno , !! znowu z 4 h bedzie jak nie lepiej

Aha , i jeszcze jedno , a Rekompensata to niech zgadne ? event parkour 3 , 3 pierwsze osoby wygrywaja ?

Nie wiem kto Ci powiedział, że będzie to trwało 10 - 30 minut ale na pewno nie ja. Wszystko już jest gotowe prócz 1/2 obiecanej rekompensaty. Musze jeszcze poprawić kit i będzie działało po reloadzie. Można już wchodzić, wszystko działa jak należy.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Zapraszam! Event OX się odbył. Wygrały 2 osoby! Jutro kolejny event w godzinach wieczornych, proszę spojrzeć na kalendarz eventów w 1 poście publikacji!

Opublikowano

to sobie pograłęm 2minutki i perm dlaczego hmmm nie wiem? admin zadał pytanie czy można przepalić rude diamentu napisalem ze tak i dostałem bana za podpowiadanie hmm z kąd ja miałem wiedzieć ze jakiś EVENT? dopiero co wbiłem pierwszy raz na server nick PaczToo

Opublikowano

Wczoraj w nocy Admin o nicku WNB znudów zaczął niszczyć farmę oraz mob graindera z drewna Na naszej wyspie (Jabolo+mikser38) po czym Go zwyzywałem ponieważ jestem taki z natury a ten wlepił mi bana Za to że on niszczył naszą mapkę.

Prosze o jak najszybsze odbanowanie postaci Jabolo oraz zabnowanie admina WNB.

@edit sprawa rozwiązana

Opublikowano

W ten weekend powinny się pojawic dwie nowe atrakcje dla wszystkich! Niezwykła Arena PVP (nie jakieś pomieszczenia 16x16 -,-, tylko prawdziwa Arena!) oraz Capture The Flag.

Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Już dziś z racji dużej liczby userów (ponad 1500 nicków) przez cały dzień będą organizowane mini eventy !

0RMbv6e.png

Opublikowano

Weszłem do sklepu zabiłem się i straciłem itemy. Nikogo to nie interesowało że wejscie jest złe. A itemów nie odzyskałem

Nie Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...