Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOPHERLANDIA [Unikalny Skyblock - Wojny między wyspami][Serwer dedykowany][80 slotów][No-Premium][Musisz to zobaczyć! Wchodź :)]

.uszer

192 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby na serwerze wprowadzono mob spawnery?

• Tak
      161
    • Nie
      21
    • Nie mam zdania
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorszy serwer w historii serwerów dostałem bana bez powodów teraz przybliże was do tej sytułacji : Grałem sobie i wszedłem na event Map Advanture i parkour był okej fajnie wszystko jakieś dziecko powiedziało że niby używałem sethome i odrazu ban doszłem na koniec uczciwie ... i Admin spalił mnie lavą po czył dał bana bez powodu ... Nie polecam tego serwera.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbiłem na serwer se jaja robiłem ale potem ok i zawsze jak wbijam na skyblocka to chwale się botem który wygląda tak biorę plastelinę na myszkę i mi kopie i co parę minut przychodzę zmieniać kilof co w tym złego nawet tego nie użyłem i joda nie wyjaśnił sprawy tylko zbanował a potem golden napisał odemnie ze to plastelina na myszkę a joda nie odbanuje go bo przestrzegam regulaminu

Jeżeli są jakieś zastrzeżenia co do bana to zapraszam o wyjaśnienie sprawy na PW, lub na e-maila: [email protected]

Najgorszy serwer w historii serwerów dostałem bana bez powodów teraz przybliże was do tej sytułacji : Grałem sobie i wszedłem na event Map Advanture i parkour był okej fajnie wszystko jakieś dziecko powiedziało że niby używałem sethome i odrazu ban doszłem na koniec uczciwie ... i Admin spalił mnie lavą po czył dał bana bez powodu ... Nie polecam tego serwera.

Mhm, co do Ciebie to już o wiele wcześniej powinienyś dostać bana, niedość, że nick jak nick: L0NIAK, spamujesz, obrazasz innych graczy w dodatku używasz sethome. Gracze, około 7 napisało, że używasz sethome, ja obserwowałem cały event i wszystko widziałem, nie muszę się kierować na opiniach innych, aby zauważyć kto oszukuje na evencie. Papa.

@Topic

Prawdopodbnie dzisiaj zostaną w prowadzone Vipy oraz SVipy!

Opublikowano

Dzisiaj zamierzam usunąć wszelkie niegodoności z naszego łącza, mamy 100 Mb/s, TPS = 19.00/20.00, lecz Wy dalej piszecie mi, że są opóźnienia w grze, dlatego dzisiaj je wyeliminuje! Wgram także kilka nowych łatek. O godzinie 14:00 nastąpi reset serwera, w celu aktualizacji plików. Przerwa będzie trwała 2-10 minut.

Opublikowano

NIE POLECAM mi w ogóle nie przypadł do gustu ciągle jakieś ostrzeżenia ze niby cheatuje i przez co mnie wywala co chwila ;/

Opublikowano

NIE POLECAM mi w ogóle nie przypadł do gustu ciągle jakieś ostrzeżenia ze niby cheatuje i przez co mnie wywala co chwila ;/

Posiadamy plugin NoCheat, najwidoczniej masz cheaty/ wspomagacze/ programy/ boty, które Ci to blokują.

Opublikowano

server off dlaczego ?

Dzisiaj zamierzam usunąć wszelkie niegodoności z naszego łącza, mamy 100 Mb/s, TPS = 19.00/20.00, lecz Wy dalej piszecie mi, że są opóźnienia w grze, dlatego dzisiaj je wyeliminuje! Wgram także kilka nowych łatek. O godzinie 14:00 nastąpi reset serwera, w celu aktualizacji plików. Przerwa będzie trwała 2-10 minut.

Przerwa techniczna zakończona pomyślnie, serwer online, zapraszam!

Opublikowano

Zapraszam, co piątki jest event OX o 18:00! Duża pula nagród, unikalne itemy!

Opublikowano

Nie zapomninajcie, że o 18:00 event OX. Nasi technicy przygotowują już stronę serwera! Powinna być gotowa na weekend : D

Opublikowano

Event OX odbył się bardzo sprawnie. Były 2 rundy, w pierwszej rundzie gracze polegli już na 3 pytaniu! Drugą rundę, nieco łatwiejszą wygrało kilka osób.

Zapraszamy na serwer!

Opublikowano

Nie chce mi się czytać 2 strony -,-

Wystarrczy, że Ci się zechce przeczytać prezentację bo tam jest wszystko napisane..

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...