Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Roccat.exe.

czopex5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Dziś podzielę się hackiem do cod 4.

Hack ten to Roccat.exe

Odkrylem jego 4 najlepsze i najbardziej przydatne funkcje .

1.Aimbot w każdej broni, nawet w snajperce bez przybliżenia(no-scope) i z Przybliżeniem (scope)

2. Wallhack

3.W deaglu gdy w KOGOŚ strzelamy strzela nam potrójną serią !

4. W broniach strzelającyh pojedyńczymi strzałami (np. g3) strzela jak automat gdy w KOGOŚ strzelamy

Download :

http://www27.zippyshare.com/v/47943970/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/b3ec55cce8ae82a4ac93bb192f539dfb63229e7be7898e8b6c027ab0bb99a0b1/analysis/1356873725/

instrukcja instalacji Hacka

1.Gdy już pobierzemy roccata wypakowywujemy go np. na Pulpit

2. Wchodzimy w folder 32 bit lub 64 bit !!

3. Następnie DPInst instalujemy to ;)

4. Gdy już to mamy , wchodzimy w plik KoneDriver i instalujemy . Jeśli nie chce się włączyć to - urchom jako Administrator

Instrukcja obsługi hacka roccat.exe

1. włączmy cod 4 (iwmp3)

2.Gdy już jesteśmy w grze Klikamy Alt + Shift + ///+1 - Czyli klikamy alt i shift potem 3 razy klikamy ten znak pod znakiem ZAPYTANIA i na koniec klikamy 1 .

3.Miłego czitowania :)

Nie wiem czy hack jest wykrywalny przez pb czy nie !

Ponoć nie jest wykrywalny, ale moim zdaniem kazdy hack jest do wykrycia. Pamiętaj że grając na serverze z pb grasz na własną odpowiedzialność !

Grałem na pb kilka minutek i nie kicka mnie ,ale czytajcie up ^^

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm gram w cod4 od kad wyszedł wiec trochę to jest jakis skill złapałem byłem na jednym lanie grałem w cupach lecz potem miałem przerwe i wszystko sie zatraciło i juz nie było to samo na scenie pojawiło się dużo cziterów.. !! Sam potem zakupiłem cheata CODEHOOKA w wersji WH codehook jest dobry zreszta jak każdy płatny hack nie musismy sie bac czy wykreyje czy nie mamy cały czas aktualizacje w razie ''w'' na stronie jest napisane kiedy pojawia sie zagrozenie na pb z codehookiem mozna grac clanabse też gorzej z CG bo już od razu ban poleci. Hmmm z rocatem nie wiem jak jest dużo słyszałem o nim wczesniej i każdy ziomek mówił że jest detect bo ''niby'' tak słyszeli hmm z tego co widziałem na necie wyszedł jakiś Roccat V2 trzeba za niego płacic jak gram na tym rocacie co jest tutaj podany były tez inne tematy to go pobrałem. Powiem że gram na inny keyu gdzie już był używany inny cheat i zostałem zbanowany lecz na serwerach z PB mogę grać tylko nie na stremowanych tak to wszystko ok gram już 3 dni i nie wyrzuca ;DDD !!! hmm mam też clean key lecz boje się torche go użyć ;dd Hmm jak jest na ligach nie wiem mówili że niewykrywalny nawet na esl WIRE !!! wszedł kiedyś na stronkę z cheatami to pisze że jest detect zwykły roccat lecz ja gram na pb dalej jest ok w sumie grałem z kolesiem z ANGLI na sererze z pb mówił że ma roccata lecz wywaliło go za AIMBOTA słyszałem że się tak dzieje z ta wersja w systemie 64 bit . Hmm a na tej strone co byłem z chetami kolesi kupuja tego rocata v2 który jest niewykrywalny bo ciagle robią uptade.. to koles nawet gra na lanie ustawił sb legit ustawienia aimbota i jedzie oczywiscie wh ma wyłonczone a roccat jest pod przykrywa sterowników do myszki konedriver ;d :) . Ustawienia legit które koles gra na lanie podał i bardzo przydaja sie na promoda sa naprawde Ok.. i nie widac ze wgl masz aimbota :D POZDRAWIM

Opublikowano
Grałem na servie z pb 5 min i nic

Moze dowody ;D?

eDIT@

Sam to sprawdzilem robie wedlug instrukcji ale nie dziala ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Hmm przeczytałes mój post ??? ja gram i gram ;d :)))) ;]]]]] instrukcja alt+shift+///+1 lub alt+shift+- - - +1 lub alt+shift+zzz+1 TYLE :] na pocztaku zainstaluj konedriver z folderu pozdro na systemi 64 bit wywyala a mnie wywalaja na razie admini za aimbota chcoiaz gram tak ze nic nie widac nie wiem czemu :) >

Opublikowano

zxkalen co ci nie działa ? Sprawdzalem na pb odziwo nie kicka mnie :)

Edit ; NIe wiem czy hack działa na Windows xp ! proszę o sprawdzenie

Opublikowano

hmm moze dlaczego nie dziala ze mam Windows xp ;x

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Z tego co słyszałem niektórzy mają xp i im nie działa a niektórzy też graja wiec sma nie wiem jak jest PB nie kica wszystko jest w porzadku gorzej juz jak admin wbije na rcona to kici jest za iambota od razu :)

Opublikowano

a moze ktos strone podac do tego haxa na pv ;D?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@janek, powiadasz LAN, cup a teraz hax? ciekawa przygoda hehehe^^

zrozumcie to ze roccat zwanym KONEDRIVE jest tylko na 32bitowe systemy..

po drugie NAPISANY roccat v2 to nie roccat tylko logitech g930 inna struktura opalania i działa w 100% na 64, jak i 32 bitowych systemach...

Opublikowano

Mam xp 32 bity i śmiga aż miło , na servie z PB gralem ponad 1h ale potem zacząłem napierda**ć przez ściany i vote kik :D , nawet fps nie spadają , leci like . Dzięki !!!

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

przecież napisałem wyżej że nie działa na 64 ludzie czytacie może wyższe posty.. zwykły roccat po paru minutach na 64bitowym wyrzuci, a g930 nie i nie rozumiem was Dlaczego piszecie że na 64 wyrzuca skoro napisałem to wyżej ehhh

Opublikowano

Hmm no powinni czytac ;d ale im sie nie chce ;p Ale nie bulwersuj się tak ; o

Jest coś takiego jak GG, PW, itd.

Opublikowano

Hmm no powinni czytac ;d ale im sie nie chce ;p Ale nie bulwersuj się tak ; o

ale sam zobacz, 2 czy 3 razy napisałem to samo a oni nadal piszą że nie działa na 64,tak samo jak byś mówił do dupy żeby nie srala cos mi się wydaje że musiałbym sam zrobić tutorial z roccatem i logitechem :]

Jest coś takiego jak GG, PW, itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...