Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Roccat.exe.

czopex5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmm.. gram na nim od 3 dni i powiem wam ze na serwerach z PB mnie nie wywala. Dziala bardzo dobrze na wersji 64 bitowej Windows 7. Jestem jakimś wyjątkiem ze mnie nie wywala i działa bez problemu na 64 bitach czy ten hack jest dalej niewykrywalny?

Jak on jest zbudowany?jak on sie injectuje do gry? jest to jakaś "nakładka" czy on ingeruje w proces gry?

29dvaqe.jpg
Opublikowano

Roccat jest znanym haxem do COD4 jest dużo jego odmian jak np. logitech aim asisst. Roccat jest haxem wykrywalnym ,a wywala Cię dopiero po 15-30 minutach . Tylko ,że jeśli używasz innych hacków gdy cie wywali można wrócić na serwer ,a po roccat już dostajesz bana :) Roccat można w jakiś sposób zainstalować jako sterownik do myszek firmy ROCCAT i wtedy jest on niewykrywalny ,nawet przez ; ESLware , TAZAC anty cheat itd.

Przez krótki czas posiadałem Aim Assista o nazwie Logitech aim assist . Był on niewykrywalny przez : GGC i PB ,lecz nie wiem czy przez TAZAC i ESLWARE też ,bałem się stracić keya przy sprawdzaniu :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na jaką wersje COD to jest ?? 1.6 czy 1.7 ;)

@Edit: Odpaliłem na 1.7 64bit i mam po wciśnięciu kombinacji tylko pomarańczowe prostokąty i żadnego aima... Pomoże ktoś ? ;D

OWSLA-530x200.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

instalwoac tego nie trzeba ... a jak chcesz odistalowac to coda musisz i na dysku C lub innym dysku masz zaistalowane ..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Call of Duty] Roccat.exe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...