Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Call of Duty] Roccat.exe.

czopex5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up zwykły roccat nie, na logitech g930 (roccat v2) płatony, on działa i nie Wyrzuca, sam wiem bo mam obydwie wersję :)

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do wszystkich !!! da się grac na systemie 64bit przeczytałem to z głownej strony roccata zaraz podam sposób z tego co wycztałem niektórym to pomaga niektórym nie :)

Wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy na konedriver.exe>wlasiwosci>Zgodnosc:wybierz : wybierz porogram w trybie zgodnosci windows xp service pack 2 koles ma system windows 7 64 bity i mu działa :) i gra godzinami nie jest to sprawdzony spsoób przeze mnie bo mam 34 ale ten kto ma 64 moze smiało sprawdzic POZDRO !

Opublikowano

Mam pytanie robie wszystko wedlug instrukcji ale jak wchodze do gry i klikam te guziki to nic sie nie dzieje ... Dlaczego ?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

hageen a jaki masz system ?

zxkalen może źle coś robisz wejdz w folde rocat aim assist pózniej 32 lub 64 bit zalezy jaki masz system.. zainstaluj DPinst potem w głownym folderze rocat jest konedriver to tez wejdz w gre i uzyj tych klawiszy alt+shift+ / / / + 1 hmm a jaka masz klawiature slyszałem ze na nimiecjkiej sa problemy ;p

Opublikowano

Płatnego trudno dostać, chociaż sam mam..

@janek, na nie wszystkich systemach zadziała to co napisałes

DPInst, jest nie potrzebne do roccata można normalnie odpalić za pomocą KONEDRIVE.EXE,

W g930 odpala się tak SHIFT + ALT + - - - |///1

Opublikowano

SoSorry to jeżeli masz płatnego to podaj nazwę może i ja skorzystam coś na tym

Janek system mam Windows7

64 bitowy mam i Mnie kicka co 10-15 min

Opublikowano

@up, płatny nazywa się "logitech g930" Ludzie sprzedają go za 15$ ^^ i nie mam zamiaru udostępniać go za darmo

Wyślij mi na PW link gdzie można kupić, bo nie chce mi się wierzyć żeby za takie coś ludzie płacili 15$.

PS. Wypowiadamy się konkretnie i nie robimy z tematu pogaduszek.

Opublikowano
zxkalen może źle coś robisz wejdz w folde rocat aim assist pózniej 32 lub 64 bit zalezy jaki masz system.. zainstaluj DPinst potem w głownym folderze rocat jest konedriver to tez wejdz w gre i uzyj tych klawiszy alt+shift+ / / / + 1 hmm a jaka masz klawiature slyszałem ze na nimiecjkiej sa problemy ;p

Wszystko robie dobrze istaluje dosc szybko i po sprawie wlaczam coda klikam te przyciski to dupa jest ;x

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Nowicjusz
Opublikowano

windows7, 32bity, wszystko dziala jak należy :)

tutorial pomocny i zrozumiały, wszystko działa. :)

tylko moze ktos mi powiedziec jak zmienic przycisk ktorym sie wl i wyl wh? :D

Opublikowano

jak ktoś nie wiem to nie wprowadzajcie innych w bład pisząc od rzeczy... zmienia sie klawiszem ''1'' wtedy wlaczas lub wyl wh pozdro ;]

jeszcze mam pytanie gra ktos na roccacie system 32 bit na serverach np z netsky ? kicka was.. ? i czy macie czystego keya nigdy nie był przed tem banowany ponieważ boje sie troche odpalic roccata na czystym key ;]

Opublikowano

jak ktoś nie wiem to nie wprowadzajcie innych w bład pisząc od rzeczy... zmienia sie klawiszem ''1'' wtedy wlaczas lub wyl wh pozdro ;]

jeszcze mam pytanie gra ktos na roccacie system 32 bit na serverach np z netsky ? kicka was.. ? i czy macie czystego keya nigdy nie był przed tem banowany ponieważ boje sie troche odpalic roccata na czystym key ;]

On się pytał jak ZMIENIC a nie który key włącza panie mądry.

Opublikowano

czytaj poprzednie komenatrzae znikaja pewnie ponieważ zmieniasz bron za pomoca klawisz nr 1 a tam sie wł i wył WH.

Opublikowano

czytaj poprzednie komenatrzae znikaja pewnie ponieważ zmieniasz bron za pomoca klawisz nr 1 a tam sie wł i wył WH.

Przeczytałem wszystkie komentarze przed napisaniem posta, ustawiłem zgodność sterownika z windows 7 a broni nie zmianiałem, oprócz aktywacji nie naciskam żadnego z klawiszy odpowiedzialnego za on/off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...