Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC Forum

FeHnE

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto by by?o zrobi? klan MPC Forum

• TAK
      66
    • NIE
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem za kodem , między innymi temu aby zmniejszyć niepokój i terror (zamieszanie)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak dla mnie tym bardziej będzie zamot bo co z tego że ktoś kupi ten kod jak i tak nikt na tym koncie grac nie bedzie.....

Opublikowano

Jak dla mnie tym bardziej będzie zamot bo co z tego że ktoś kupi ten kod jak i tak nikt na tym koncie grac nie bedzie.....

Zakładasz nowe konto na kodzie. zakładasz kaln, oddajesz przywództwo, wychodzisz z klanu.

Po za tym, kogo widzicie na stanowisku cl'a?

76561198001815076.png
Opublikowano

Tzn powiem tak pomysł na założenie klanu był mój ale wiadomo każdego sie spytam ile ma lat i w ogóle ale ja już upatrzyłem sobie 1 osobę na zastępce no i jeszcze myślę nad drugą/

Opublikowano

Trzeba ich wybrać ale to dopiero przy 20 :).

Ale jestem podły nabijam sobie posty :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej wziąć kod zaproszenia i założyć klan. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Lista:

FeHnE*

AleMaslo*

Xanter_

Dash_PL

Tygrysorientu

rav131

DawidBedziePro

Crispx

Pawlito

vysygota

TankPolski

GROmik123

galaxy98

Rowek

rafcioza12

AlphaElegy

dawidmiszcz

-j-a-- -d-o-ł-ą-c-z-ę- j-a-k m-o-ż-n-a, 7 t-ie-r a-r-t-y- a-m-e-r-y-

albo się wypisuje.. po zastanowieniu wole poczekać..

Jak chcesz ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Lista:

FeHnE*

AleMaslo*

Xanter_

Dash_PL

Tygrysorientu

rav131

DawidBedziePro

Crispx

Pawlito

vysygota

TankPolski

GROmik123

galaxy98

Rowek

rafcioza12

AlphaElegy

dawidmiszcz

Krzysiu_93

18 osób.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Zapisy dalej trwają , jesli chcesz się zapisać pisz do mnie na PW lub w temacie .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Lista:

FeHnE*

AleMaslo*

Xanter_

Dash_PL

Tygrysorientu

rav131

DawidBedziePro

Crispx

Pawlito

vysygota

TankPolski

GROmik123

galaxy98

Rowek

rafcioza12

AlphaElegy

dawidmiszcz

Krzysiu_93

V1kToR06

19 osób.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Gdy osiągniemy 20 osób , zmówimy się wszyscy na mumble i obgadamy wszystko .

Klan W-I-R Rekrutuje !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzicie bym wam załatwił 2,5k golda bo miałem key na nowe konto z pudełkowej ale oddałem koledze który zrobił dobry użytek z tego kodu.Lecz gdyby temat powstał ok. 3 dni wcześniej to byśmy mieli już klan.Teraz tak zobaczyłem to po jakimś czasie i właśnie o tym pomyślałem ale jak mówię jest po fakcie.

Opublikowano

nie chce się wtrącać ale warto by było już zacząć ustalać szczegóły dotyczące klanu

bo temat powoli zaczyna odchodzić w zapomienie

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Witam, wpadłem na pomysł żeby założyć klan o nazwie MPC Forum. I tu moje pytanko kto by był chętny do tego klanu i czy to dobry pomysł no i fajnie by było jakby ktoś się do tego dorzucił bo jak mi wiadomo potrzeba 2500golda. Klan ogólnie byłby postawiony na zabawę ale planował bym zrobić min 8tier i skład pod CW ( a bardziej pod WCG i ESL ).

Jak ktoś odda głoś na TAK to niech napisze dla czego jest za tym pomysłem, a jak ktoś odda na NIE to niech napisze czemu nie jest za tym pomysłem. ( Za każdą odpowiedz daję + )

jestem na tak, każdy myśli ze będzie źle a jednak zobaczycie po 2 miesiącach stworzonego klanu, będzie ok.70. Polecam na stworzenie tego klanu.Od razu mówię ze chciałbym w takim klanie żyć .Moim zdaniem proszę stwórzcie i mnie jak możecie zaproście.Jak pomogłem odpisać thx :)

:)

mam 8 tier jak stworzycie to chciałbym do was dołączyć. michal4502

t

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...