Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC Forum

FeHnE

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto by by?o zrobi? klan MPC Forum

• TAK
      66
    • NIE
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej chwili jest brak wymagań , na razie organizujemy ludzi.

Prawdopodobnie będzie to 5 lub 6 ale nad tym dumać będziemy później ;)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest 14 osób hmm...sam nie wiem to już zależy od wymagań dowódcy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Planujemy tak 20 osób i wtedy się zgramy z wszystkimi na PW i ustalimy np all na ts3 i demokracja jakie zasady itp.

PS.Kamil dopisz kolegów do listy

Opublikowano

to mnie też możecie dopisać

Poproszę nick z gry.

Lista:

FeHnE*

AleMaslo*

Xanter_

Dash_PL

Tygrysorientu

rav131

DawidBedziePro

Crispx

Pawlito

vysygota

TankPolski

GROmik123

galaxy98

Rowek

rafcioza12

AlphaElegy

Dobrze jest 16 osób.

Miałem lekki zastój ze względu na internet , mam radiowy i wystarczy lekki śnieżek i mam zakłócenia , a jak pada na potęgę to albo nie ma albo nie do użytku.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Planujemy tak 20 osób i wtedy się zgramy z wszystkimi na PW i ustalimy np all na ts3 i demokracja jakie zasady itp.

PS.Kamil dopisz kolegów do listy

Jak coś, to mogę wbić na TS'a i wam pomóc ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Flap na razie mam pomoc od Kamila ale jakby co to napiszę do Cb a co do komunikatora to nie ts tylko mumble

Opublikowano

No muble prawdopodobnie nie obciąża komputera co daje dobry rezultat. Flap podobnież znasz się na kompach, napisz do mnie na PW propozycję kompa do wota żeby jak będę grał w WoTa to z 40fps które będą mi się trzymał a nie raz 10 a raz 30, krótko mówią żebym dał rade grać CW/ESL bez spinania że mam lagi. Co do ceny to 1000-1200.

Opublikowano

imho mumble ssie. osobiście wole tsa :X

Ale TS za bardzo obciąża neta xD

I jak ktoś siedzi na lapku (np jak ja teraz) i ma neta przez wifi gdzieś daleko np od sąsiada ( jak ja) to nawet mówić nie może takie lagi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jam mam internet radiowy i czuje się jak na WI-FI :D

Miło z Twojej strony Flap że nam chcesz pomóc :)

Lista:

FeHnE*

AleMaslo*

Xanter_

Dash_PL

Tygrysorientu

rav131

DawidBedziePro

Crispx

Pawlito

vysygota

TankPolski

GROmik123

galaxy98

Rowek

rafcioza12

AlphaElegy

Robi się poważnie 16 osób :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Tyle to poczekamy :) zresztą trzeba by było wszystkich zwołać na tą określoną godzine co nie jest łatwe.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Po raz kolejny powtarzam że zbieramy 20 osób i dopiero wtedy zbierzemy wszystkich jak napisał Kamil to nie będzie łatwe ale damy rade. Co do golda na klan to są 2 sposoby. 1 Taki bardziej nie fajny tzn można kupić kod dla nowego gracza na allegro za 5zł i tam jest 7dni premki i 2500golda lub zrobić zbiórkę kasy i kupić normalnie golda z czego bym był bardziej zadowolony i myślę że reszta.

Opublikowano

Jeśli chodzi o kasę to żeby to był sposób dostępny dla każdego .

Czyli nie przelew (nie każdy ma karte , a rodzice nie dadzą)

Jest to koszt około 60zł czyli 60 na 20 to 3zł osoba -_-

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

No to albo SMS ? Albo przelew na poczcie :D Bo co do klanów to jak bym powiedział jakie mam plany to by każdy się za głowę złapał :D

Kamil wie o co chodzi ale na razie osoby potem nieprzespane noce :D

Opublikowano

hmm, taki kod zaproszeniowy to byłby najłatwiejszy sposób żeby mieć golda na klan

bo z sms lub przelewem może sie troszkę zamieszania zrobić

worldoftanksj.jpg
Opublikowano

Wystarczy 12 osób po SMS za 6,15 zł.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...