Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan MPC Forum

FeHnE

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto by by?o zrobi? klan MPC Forum

• TAK
      66
    • NIE
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn ja mam na myśli klan od 6/8 tieru HT 4/5 aty. Co do ts3 to podstawa ale weź teraz wykup na rok, to nie jest 20zł.

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sporo osób na NIE, ale mimo wszystko jest przegłosowane na TAK(chodź te osoby sie tutaj nie wypowiadają)...

Jestem osobiście za tak aczkolwiek co z tego wyniknie to wiadoma sprawa;/

Opublikowano

Ale widziecie sami dużo jest osób na TAK więc jaki problem? ..Tylko było by zastrzeżenie aby wszyscy wchodzili na TS3 gdy są w grze.

Opublikowano

Ale widziecie sami dużo jest osób na TAK więc jaki problem? ..Tylko było by zastrzeżenie aby wszyscy wchodzili na TS3 gdy są w grze.

Kiedys tez wszyscy byli na tak a gdy klan juz prawie powstal nikt nie chcial do niego dolaczyc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dla mnie pomysł bomba :)

Tylko żeby był tylko dla użytkowników MPC tak od 100 postów :)

2500 golda to jeden Wot w pudełku (30-35zł) plus swoje 500 golda.

Mumble jest chyba darmowe więc można by na na nim.

Albo mam lepszy pomysł żeby ci co są na MPC mieli specjalną range :) a reszta zwykłą.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Klan MPC musi być pod kontrolą moderatora działu (bynajmniej tak było w przypadku klanu MPC do BF:H - nie wiem czy klan powstał, ale był taki temat i tam jakiś moderator pisał)

y526IOx.jpg

Opublikowano

Tak więc tak :D jak ktoś mógłbym się dołożyć do klanu ( 2500golda ) to niech napisze do mnie na PW ( może chce być anonimem ) albo niech po prostu napisze w temacie np. Ja się dołożę ( no i jaka kwota ). Co do klanu to jak ktoś powiedział jeżeli gracz jest w grze to i na TS3/Mumble również, jeżeli go nie ma pisze do niego na PW w grze czemu nie ma go i jak nie da mi/ zastępcy dowódcy usprawiedliwienia to wylatuje z klanu i to od razu a jak da odpowiedz czemu go nie ma o np nie będzie taka że boli mnie brzuch to nić nie robimy. Są 3 ( - ) za trzecim gościu wylatuje. Co do gracz, każdy ma taką samą range ( chyba że się czymś wykaże ) chyba że dana osoba dorzuci coś do klanu ( 2500 golda ) dostanie range na TS3/Mumble/Gra.

Wymagania do klanu będą wyglądały miej więcej tak :

+ 16 ( wiek )

min 7HT lub 6 ARTA/ 7 LT/MD

TS3/Mumble + mikro

W trakcie gry musi być gracz na komunikatorze

Chęć do gry i postawienie na dobrą zabawę

Opublikowano

Ale to nie przeszkadza więc jestem zadowolony. Przed chwilką odszedłem z klanu ( wywalili mnie ) tak więc jak by ktoś był chętny o pomoc to bym był wdzięczny. Tzn chce zrobić forum klanowe tzn tam będzie regulamin itp. Chętnych proszę na PW

Opublikowano

Forum, strona moim zdaniem to ostatnia sprawa ważniejsza jest komunikacja głosowa, chyba że lubisz pisać na czacie "stary coś mnie napierdala z boku " tylko za czym zdążysz to napisać to już koniec z tobą...

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Nie no wiadomo że TS3 to podstawa tyko mówię najgorsze to jest te 2500 golda. Poczekamy parę dni może ktoś się dorzuci bo co z tego że ja ten klan założę a nikt do niego nie dołączy.

Opublikowano

To 16 lat jest wymagane ?

gdy napiszę że gram z kolegą nie dostane minusa ? bo nie mam ochoty być na TS i skype jednocześnie.?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

mówię ci że lepiej zrobić na razie tylko TS a jak się ludzie zgrają to i gold się znajdzie, a zakładanie klanu to trochę jak z motyką na słońce

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Ja jestem za TS , klan może ale bez aż takiej kontroli nad nami -_- my nie małpy :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

No to po co ma w ogóle ten temat sens ? Jak ktoś szuka Ts to niech wjedzie z kolegą czy kimś i pograją we 2 i bez problemu. Bo np ja zafunduję TS3 każdy będzie na niego wbijał i w ogóle a ja ani z tego satysfakcji że mam klan ani nic.

Opublikowano

Widzę że była cofka to napisze swojego posta jeszcze raz. Jak uznam że uzbierało się wystarczająco dużo ludzi to mogę założyć klan.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ok jest na razie 18 , na ilu czekamy ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Sory tyle osób wypowiedziało się w ankiecie . :)

Prosiłbym FeHnE o zmianę ankiety na publiczną.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Chętnych na TAK jest 30 osób tak więc może zróbmy tak, kto jest chętny do klanu na 100% niech napisze do mnie na PW i tyle.

Opublikowano

Bo np ja zafunduję TS3 każdy będzie na niego wbijał i w ogóle a ja ani z tego satysfakcji że mam klan ani nic.

Acha czyli już wiemy po co chesz mieć klan dla satysfakcji i szpanu że masz klan, więc zakładasz klan gdzie 90% z sobą nie gało i się nie nie zna i nie są zgrani taki klan nie przetrwa, a 30 osób raczej nie znajdziesz na MPC bo tu po postach nie których widać jak bardzo rostrzelony jest poziom tierowy czołgów.

I mówiłem że samo kupowanie TS to nie najlepszy pomysł lepiej jak się ma jakiś znajomych dogadać się z nimi by wydzierżawili parę pokoi dla 30 osób potrzebujesz około 12 pokoi na początek max

signature.png

Opublikowano

Ok ja jestem chętny do klanu .

Ale proponuje aby to był klan nie taki że ktoś sobie zrobi konto na MPC to już jest w klanie , bo bez przesady :)

Ktoś się zgłosił ? bo nie chce mieć powtórki z ostanie sytuacji gdy ktoś organizował klan : zgłosiłem się w ciemno , po 2 dniach mnie przyjął , jeb jestem sam -_-.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Nastepny :D ale mam łowy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...