Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Kennen - Wymarzony AD - Carry |

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem? czy ja mówie, że nie umiem nim grac, albo sprawia mi problemy? ja nim nawet nie gram, bo wiem, że jest słaby, a ja nie kozacze tylko coś Ci wyjaśniłem w tamtym poście, a soraka w jungli była op w s2 ;]

Słaby to ty jesteś co najwyżej. Jeśli sie nie umię trafiać to tak jest. Odrazu stwierdzamy ze gówno bo nie trafiam nie? Bo przecież Aoe stun i kosmiczny DMG to w obecnej mecie gówno oczywiście. A co do AD Kennen to przecie na midzie lepszy :F

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dyrus widziałem jak grał na topie kennenem ad vs renek i go zjadł jak chciał, przestańcie gadać głupoty, że jest zjadają go na waszym wyższym ELO.

Ogarnięty kennen zniszczy większość bruserów na topie.

@top.

Trochę builda bym zmienił.

w83od2.jpg

Opublikowano

Adc kennen jest bardzo dobry, mało jaki adc ma stuny, a to pomaga w fazie laningu zabijać. Na początku jest trochę trudno bo on potrzebuje att speeda, ale jak już ma się tego phantoma robi rozpierdo..

<>

Opublikowano

Ja to jestem Froggen, naóczyłem sie polskiego i muwie wam że ad kennen jest dobry. Pozdrawiam czytała Krystyna Czubówna.

Daj screen, bo to że mam 1.7k elo to każdy może powiedzieć... pic or didnt happen.

Siedze na 1200, ale mam smurfa 1.7, tak to prawda, elohell istnieje, nie mogę się wybić.

I skoro ad jest tak dobry że w 3 minucie robisz hexa kila to dlaczego grasz nim na koncie które nie jest nawet ranked? <1200 elo -.- Daj mi takie konto to tam wszystko pojade ad lulu.

Opublikowano

Dyrus widziałem jak grał na topie kennenem ad vs renek i go zjadł jak chciał, przestańcie gadać głupoty, że jest zjadają go na waszym wyższym ELO.

Ogarnięty kennen zniszczy większość bruserów na topie.

@top.

Trochę builda bym zmienił.

Na topie a nie adc, ale przecierz rzal to iest to samo tylgo rze ine linije.

Daj nick konta z 1.7k elo i pokaż to swoje wyjeb@ne w kosmos staty ad kennenem dobra ?

Kennen jest średni na adc teraz, kiedyś był tam dobry ale nie teraz.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Na topie a nie adc, ale przecierz rzal to iest to samo tylgo rze ine linije.

Daj nick konta z 1.7k elo i pokaż to swoje wyjeb@ne w kosmos staty ad kennenem dobra ?

Kennen jest średni na adc teraz, kiedyś był tam dobry ale nie teraz.

Na 1.7k nie gram kennem :P Bo go tam zwyczajnie nie mam ;o Byl na przecenie to kupilem na drugim koncie bo mialem ponad 500 rp

Nick konta : Copacaban

OndteAw.png
Opublikowano

Ludzie, temat skończył się na tym, że ten typ buduje pod ad kennena infinita.

Eeee a widziałes kiedykolwiek adc bez infinity ;o ? Bo ja nie

OndteAw.png
Opublikowano

nie warto z nimi dyskutować, widocznie niigdy nie grali ad kennenem >.< to jest naprawde dobry champ, ale trzeba ogarnąć czego większość nie zrobi...

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

to ja uważam, że robi się słabszy, najwyraźniej źle mnie zrozumiałeś i chcę usłyszeć odpowiedź na pytanie: na jaki matchup chcesz wygrać kennenem pod ad carry?

A na jaki chcesz wygrać takim gravesem? <facepalm>

652601399840421198520.png

Opublikowano

jprdl. zagrajcie kennenem pod adc i dopiero komentujcie bo jak widze wasze komentarze to nie wiem czy płakać czy się śmiać >.<

Opublikowano

Na 1.7k nie gram kennem :P Bo go tam zwyczajnie nie mam ;o Byl na przecenie to kupilem na drugim koncie bo mialem ponad 500 rp

Nick konta : Copacaban

Prosze nie klamac, to nei jest twoje konto i mam na to dowody. Prosze sie przyznac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Up to jest ap lol

Top, jakbys mogl to zrob filmik, mysle ze kennen ap jest lepszy, kiedys byl fajnym adc, nie wiem jak teraz. Btw. Od kiedy 1st item pd?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

uwaga panowie robie poradnik na temat soraki pod ad - ona tak na prawdę jest dobra, wystarczy ogarnąć i można carrować 1200 elo bez problemu!! gwarantuję skok elo o +200 albo darmowe 300zł

oczywiście zmieniam zdanię na temat ad kennena - świetny champion, to on zainspirował mnie do ad soraki, jak najbardziej build prawidłowy 9/10 chociaż przydałoby się najebać więcej kolorków i obrazeczków, bo tego mi brakuje, tak to byłoby 10/10 :) polecam ad kennen i ad soraka

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jeśli -25 range zrobił z niego według was usellesa to o czym my tu mówimy.

Nadal ma najlepszą baze ad i as, taki sobie escape mechanizmy, boost do aa oraz stuny co 3 sec.

@darrkaj

Argumenty dlaczego ad kennen jest słaby plox. Widać niektórym nie wytłumaczysz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Prosze nie klamac, to nei jest twoje konto i mam na to dowody. Prosze sie przyznac

Jakie dowody :O Konto mojego kolegi. Pierwszy sezon grał miał na koniec 1458 elo. Jak był drugi kupiłem od niego :P a nazywa się : Michał R*****k :P

Akurat widzisz grał na nim :) Obydwa konta są moje, jak widzisz tym rengarem jakie staty ;o 0/7 w zyciu bym takich nie zrobil.

OndteAw.png
Opublikowano

;____; Ale i tak nim nie gram... Tych postaci jest tam od groma. I jak powiedziałem nie moje konto bylo :P Kupne

OndteAw.png
Opublikowano

stary, zaczynasz kręcić xD nic nie powiedziałeś że konto kupne.. ale nie ważne to nie zmienia faktu że dobrze opisany tut :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...