Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer

Majczel97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

btw. to administrator mineserv realizuje już taki pomysł :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Fany pomysł ale jest taki kanał DwieGidlie i tam jest to samo chyba z tamtąd to ściągnołeś :P Ale oczywiście grałbym na takim chcesz coś do mnie to pisz skype: mateusz.galak

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

eh 4 krolestwa i 40 slotow w0w :/ jaja sobie robsz i ty chcesz dac jeszcze podzial na klasy :) jesli uda ci sie cos takiego zrobic to ok gra 40 osob po 10 w krolestwie 6 z nich to rolnicy po 1 krolu i 3 rycerzy :> i jak tu mialo by do czegokolwiek dojsc do jakiejs walki :?

inna sprawa to pluginy mozesz to zrobic z istniejacych np fractions heroes itp ale co z tego skoro ty i tak tego nie ogarniesz bo nie zmusisz bez pluginu nikogo do noszenia czapki w jakims tam klorku (mozna zmienic kolor nicku.... ale jak moglbys to wiedziec)

to co napisales to jest lanie wody nic z tego ci nie wyjdzie jak nie nauczysz sie javy albo nie poczytasz o pluginach na bukkit.org

i od tego bym ci proponowal zaczac ,przeszukaj kazda kategorie z pluginami poczytaj o pluginach jakie sa co daja ,jak dzialaja i dopiero na podstawie tego co znajdziesz wymysl serwer albo zerznij jak 99%serwerow minecraft jakas paczke bo pewnie na wiecej cie nie stac (na bukkit org znajduje sie okolo 8400 pluginow a i tak WIEKSZOSC serwerow polega na 30 tych samych pluginach bez podstawy essential,we,itp.)

soryy ale troszke mnie nosi jak wchodze na kolejny taki sam serwer a ty wyskakujesz z czyms takim i liczysz ze inni ci go zrobia

Opublikowano

Nick:Ezio
Czas gry:hmmm dziennie 2-3 godziny.
Pomysły:lubię budować zamki i wychodzą mi bardzo ładnie mam już nawet pomysł zaprezentuję jeśli mnie przyjmiesz ;))))
Screen z jakąś fajną budowlą : wyśle ci na PW muszę wrzucić albo w sumie podam ci mój serwer i tam zobaczysz moje budowle :)

//EDIT

@up

no już mu tak nie wygarniaj. Znam ziomka który zrobi plugin jaki chcę za darmo ;) a więc nie zakładaj od razu że się nic nie uda

@topic
Zgłaszam się na króla albo rycerza :D

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego że mam osobę od pluginów oraz serwer bd miał więcej slotów. A i jak sądzisz że zrobienie takiej mapy to godzinka i dziękuje to się zastanów teraz po co mi budowniczy? Po to aby serwer wyglądał epicko i samym wyglądem zachęcał do gry.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że mam osobę od pluginów oraz serwer bd miał więcej

slotów. A i jak sądzisz że zrobienie takiej mapy to godzinka i dziękuje

to się zastanów teraz po co mi budowniczy? Po to aby serwer wyglądał epicko i samym wyglądem zachęcał do gry.

masz osobe od pluginow taka ktora zna angielski i umie konfigurowac czy ktora robi pluginy hm a jak tak to na jakim poziom zaawansowania :?: bo watpie aby komus chcialo sie pisac tysac linijek kodu za free

nic o mapie ani o budowniczych nie pisalem :/ a sama mapa to za malo <nawet epicka mapa>bez grywalnego trybu nic nie da

temat jest juz 3 miesiace co do tej pory zrobiles :? jakies ss?? bo zadnego nie znalazlem

jak dla mnie wyglada to jak kolejny projek ktory nie powstanie:|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...