Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer

Majczel97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiadasz ze brak rak do pracy...

Ciekawe ile osob wyzej zdeklarowalo sie do pluginow i mapki...

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Nick:Bo0om ( to duże w nicku to zero )

Czas gry: od bety 1.5

Pomysły: Na spawnie możnaby zbudować taki jakby rynek i od niego w każdą strone ścieżka, która prowadziłaby do poszczególnych zamków( Nie wiem, czy zamki mają być tak, żeby każdy wiedział, gdzie są, czy randomowo po mapie rozrzucone). Na spawnie może być jakiś ratusz czy coś tzn siedziba burmistrza i tam innych rang. Jakiś zegar, dzwonnica czy cuś ;D

Opublikowano

Cersu

wiek 21 lat

Można stworzyć dla każdej frakcji odzielną wyspe jak i wyspe "macieżystą" - spawn ; przy urzyciu multiworld, Better World Generation, odpowiednich pluginów i dobremu rozplanowaniu było by to coś żatko spotykanego pośród serwerów minecraft.

Opublikowano

Majczel97 jeśli chcesz mogę pomóc z serwerem. Mogę dopłacić z 20 zł miesięcznie i pomóc budować. Jeśli chcesz to pisz na PW.

Opublikowano

Pomysł fajny , ale na krótko mete(dobre na gre z wlasną ekipą ) gracze chwile pograja i znajdą coś standardowego bo sa do tego przyzwyczajeni i prawdopodobnie znudzi im sie, a jak nie padnie z nadmiaru twoich pomysłów to z braków srodków ale i tak chetnie pomogę bo lubie wyzwania jeżeli masz kase na wylożenie na serwer znam sie na pluginach wiec jeżeli oczekujesz techników od pluginów napisz to tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...