Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną -,-

Charon ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku powiem, że jak masz zamiar się śmiać i krytykować, to idź spać. <_<

Witam, od trzech dni piszę z koleżanką, fajnie się dogadujemy(mamy już +5k postów napisanych) itd..

Tylko, że dziś 3-4 godzinki temu było wszystko dobrze. Teraz jest dostępna, piszę do niej i nie odpisuję :( dodam, że jest w tym czasie, bo wyświetla się, że komentuje zdjęcia i je polubiła..

Wiecie może, o co może jej chodzić? Może chce sprawdzić, jak bardzo mi na niej zależy?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje, moze chciec sprawdzic jak bardzo jej zalezy, ale tez mogles napisac jej cos co ja urazilo, napisz do niej czy cos zlego napisaes a jak tak to przepraszasz i ze nie chciales jej urazic.

@up

Ale czemu ; < Nic jej złego nie powiedziałem, bardzo dobrze(aż za dobrze) się dogadywaliśmy.

@2x up

Nic złego nie napisałem, przeglądałem rozmowę i nic, napisałem jej z 5 minut temu ,, Jesteś ; ( '' ,,Odpiszesz coś?'' ale nic .. dalej nie odpisuję ..

Opublikowano

@up

Ale czemu ; < Nic jej złego nie powiedziałem, bardzo dobrze(aż za dobrze) się dogadywaliśmy.

@2x up

Nic złego nie napisałem, przeglądałem rozmowę i nic, napisałem jej z 5 minut temu ,, Jesteś ; ( '' ,,Odpiszesz coś?'' ale nic .. dalej nie odpisuję ..

a moze gadasz o tzw. "jajach" i ona mysli ze jestes zboczencem? moze za bardzo jej spamujesz? moze za duzo piszesz (jakbys sie zalil jej)?
Opublikowano

A może poprostu idź do niej ?? Chyba że to znajomosc przez neta

Mieszka w tej miejscowości, co ja.. obecnie jest za granicą(wyjechała do rodziny na święta)

Opublikowano

Hahahahaha.... idę spać :)

A tak na serio to albo się obraziła albo dowiedziała się czegoś złego o tobie (jakiś plotek) i nie chce przez to pisać :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jeśli napisałeś coś, co ją zdenerwowało (sugeruję się twoim postem powyżej), to musi to teraz sobie ułożyć i odpocząć od Ciebie. Fakt, że kilka dni Wam się fajnie gada nic konkretnego nie oznacza. Poza tym może nie mieć czasu na rozmowę (np. rozmawia z kimś innym). Nie spamuj jej. Lepiej poczekaj na reakcję, a jak nic nie odpisze to napisz za parę dni :)

#don't care

Opublikowano

a moze gadasz o tzw. "jajach" i ona mysli ze jestes zboczencem? moze za bardzo jej spamujesz? moze za duzo piszesz (jakbys sie zalil jej)?

No fakt ;p dużo dość do niej piszę .

@up | 2x up

nikt ,,RACZEJ'' nie wie, że z nią piszę.. więc wątpię, by coś się na mój temat dowiedziała.. lecz nie mówię, że nie jest to nie możliwe..

@2x up

Miłych snów :D

@DOWN

wątpię ;)

Opublikowano

No fakt ;p dużo dość do niej piszę .

@up | 2x up

nikt ,,RACZEJ'' nie wie, że z nią piszę.. więc wątpię, by coś się na mój temat dowiedziała.. lecz nie mówię, że nie jest to nie możliwe..

@2x up

Miłych snów :D

a wiec za duzo do niej piszesz wiec mysli ze nie masz kolegow lub cos takiego dlatego nie odpisuje, jak pomagam to nagradzaj like, bardzo prosze ;)
Opublikowano

Najważniejsze żebyś nie naciskał na nią bez sensu -.- Nie wiem ile laska ma lat i na ile jest poważna, ale mi osobiście nie chciałoby się bawić w testy tupu "nie odpiszę, ciekawe czy mu zależy". To, że ktoś nie odpisuje przez ileś minut czy nawet godzin nie oznacza, że jest śmiertelnie obrażony i nie chce Cię znać.

#don't care

Opublikowano

Mieszka w tej miejscowości, co ja.. obecnie jest za granicą(wyjechała do rodziny na święta)

Napewno spamiąc jej nic ci nie da . Może zobaczyła twoje zdjęcie i stwierdziła ze to nie ta liga ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Najważniejsze żebyś nie naciskał na nią bez sensu -.- Nie wiem ile laska ma lat i na ile jest poważna, ale mi osobiście nie chciałoby się bawić w testy tupu "nie odpiszę, ciekawe czy mu zależy". To, że ktoś nie odpisuje przez ileś minut czy nawet godzin nie oznacza, że jest śmiertelnie obrażony i nie chce Cię znać.

Tylko, że raczej by mi odpisała, albo napisała, dlaczego nie pisze ze mną..

@up

polubiła moje zdjęcie ^_^

Opublikowano

Trzeba myśleć może jej nie ma zostawiła komputer i coś pobiera lub po prostu jej nie ma :|

Opublikowano

Trzeba myśleć może jej nie ma zostawiła komputer i coś pobiera lub po prostu jej nie ma :|

Napisałem przecież... widać wyraźnie, że ,,20 sekund temu xxxx polubiła zdjęcię'' ,,20 sekund temu xxxx skomentowała zdjęcie'' jest dostępna ;<

Opublikowano

' Powiedz jej, że Twoj stary został kierownikiem i bedzie mial mega podwyzszke i bedziesz miec wieksze kieszonkowe to zapewniam Cie ze w ciagu 30 sec odpisze '

xD

:D

Tak na powaznie, to byc moze chce zobaczyc czy zalezy Ci na niej,

lub moze nie ma jej przy komputerze, a zdjecia na fejsie z lubie to sa z opuznieniem ? - nie panikujmy

<3

może zadzwon do niej ?

mysle ze sie dogadacie,

xD

Jak wam sie dobrze pisalo i mowisz ze az 5k postow to nie martw sie, bedzie dobrze

<3

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

' Powiedz jej, że Twoj stary został kierownikiem i bedzie mial mega podwyzszke i bedziesz miec wieksze kieszonkowe to zapewniam Cie ze w ciagu 30 sec odpisze '

xD

:D

Tak na powaznie, to byc moze chce zobaczyc czy zalezy Ci na niej,

lub moze nie ma jej przy komputerze, a zdjecia na fejsie z lubie to sa z opuznieniem ? - nie panikujmy

<3

może zadzwon do niej ?

mysle ze sie dogadacie,

xD

Jak wam sie dobrze pisalo i mowisz ze az 5k postow to nie martw sie, bedzie dobrze

<3

Piszę z nią dopiero 3 dni, nie spytałem o numer ; <

,,' Powiedz jej, że Twoj stary został kierownikiem i bedzie mial mega podwyzszke i bedziesz miec wieksze kieszonkowe to zapewniam Cie ze w ciagu 30 sec odpisze ' xD'' może, i tak.. ale nie chcę takiego związku -,- xD

,,Jak wam sie dobrze pisalo i mowisz ze az 5k postow to nie martw sie, bedzie dobrze <3'' tak na serio to prawie 4k postów, tak jakoś 5k napisałem ;d

,,a zdjecia na fejsie z lubie to sa z opuznieniem ? - nie panikujmy <3'' tylko, że wyraźnie pisze, że ona np. 5 sekund temu polubiła te zdjęcie :( jest dostępna.

@up

może, spróbuje..

@2x up

nie :D nie ma małego braciszka, ma braci +20 lat (nie mieszkają z nią)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...