Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziewczyną -,-

Charon ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to jest szejsbuk to wiedz , że niektórym wogóle wiadomości nie dochodzą tak było u koleżanki więc spróbuj do niej napisać np. na telefon lub zadzwoń najlepiej :D

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko, że raczej by mi odpisała, albo napisała, dlaczego nie pisze ze mną..

@up

polubiła moje zdjęcie ^_^

1356557381_by_jeffhardy3_500.jpg?1356557

Oj to jeszcze nic nie znaczy ?? Ile ona ma lat ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Aż mi się wierzyć nie chce, że nikt jeszcze autora o nie uświadomił. Łeee, dziewcyna do mnie nie odpisuje, napiszę temat na forum, bo widzę, że mój platoniczny związek zaczyna upadać. Z takimi głupimi problemami doradzam udać się na samosię, tam dostaniesz pomoc na wymaganym poziomie.

Tak, tak, stworzenie anonimowego konta i pisanie do tej dziewczyny jest świetnym pomysłem. Kogoś takiego już dawno bym zablokował. Zamiast do niej zadzwonić, próbować robić cokolwiek, to założył temat na tak wielkim forum. Gdybym był na miejscu tej dziewczyny i natrafiłbym na ten wątek to je*nąłbym 3 salta ze śmiechu.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Śmiać i krytykować? To jest po prostu żałosne... zamiast się spotkać, poznać i pogadać to piszesz przez neta? To głupie :D. a i dzieci z tego nie będzie.

Wybacz, ale... szczerość.

szkoda słów...

Śmiać i krytykować? To jest po prostu żałosne... zamiast się spotkać, poznać i pogadać to piszesz przez neta? To głupie :D. a i dzieci z tego nie będzie.

Wybacz, ale... szczerość.

szkoda słów...

Opublikowano

piszesz na forum gdzie połowa to gimby a ich jedyna laska jest w metinie...

Nie możesz biegać za nią jak pies jeśli jej też zależy to odpisze jeżeli nie to nie odpisze

Skoro ona ma cię w dupie to ty też to miej jak kocha to wróci.Po chuj masz ją uszczęśliwiać na siłe ?

Jeśli chce z tobą pisać pisz jeśli jebnie na ciebie focha tak o z dupy bez przyczyny to ja olej bo nie jest ciebie warta.

Opublikowano

A ja Ci powiem tak. Może pisałeś z nią i w jakiś sposób pokazałeś, że się angażujesz? Że chciałbyś czegoś więcej niż zwykłej znajomości, a ona po prostu się wystraszyła? Nie pisz do niej z anonimowych kont. Najlepiej daj jej do zrozumienia, że zależy Ci na znajomości, ale niczego od niej nie wymagasz/nie oczekujesz na chwilę obecną. Po prostu daj jej czas i może sama się do Ciebie odezwie jak sobie wszystko we łbie poukłada. ._.

Opublikowano

Zapytaj ją o co jej chodzi, możliwe że coś nieświadomie głupiego palnąłeś.

" Wciąż szukam miejsca zwanego Arkadią.. "

Opublikowano

Idę spać...

Albo nie, kurwa, nikt nie będzie mi rozkazywał ;)

Ale do rzeczy.

Welcome to samosia! ;_;

Idź do niej, powiedz że jest głupią suką bo ci nie odpisuje i wytnij jej wargi sromowe żyletką.

Będzie zadowolona.

Na pewno.

74911f3f03c6d6d12d04ae473f36737a_1325971936.jpg

Opublikowano

On Ci nie odpisuje bo znalzła sobie nowego chłopaka.

Nie odpisuje Ci bo czeka aż popełnisz błąd czyli coś do niej źle powiesz i Cię rzuci.

Takie jest życie znudziłeś się jej i tyle ;)

Opublikowano

@2x up hahahahahahahhahahahahahahahahah

@topic Strzeliła focha :< Pewnie za dużo jej spamisz ^ ^ <3

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Wiesz...tak na prawdę to że się świetnie dogadujecie i "lajkujecie" sobie na wzajem zdjęcia, wpisy i whatever jeszcze tak na serio NIC nie znaczy

Ja wiem doskonale co mówię na swoich przykładzie Ci napiszę - mam wiele przyjaciółek z którymi świetnie się dogaduje - można by rzec że "kochamy siebie jak przyjaciele", "świetnie się bawimy" i w ogóle jest git i etc. etc.

ale nadal to nic nie znaczy

A druga ważna sprawa jest dość prosta

Mianowicie, to ile Ona ma lat, ile Ty masz lat - co was łączy (zainteresowania np.) to czy Jej odpowiada Twój charakter i nie tylko.

może ma chłopaka, albo czuje że się do niej "przystawiasz"

Jak coś jeszcze mi wpadnie do głowy to napiszę...

ale z góry mówię - że nie koniecznie masz na co liczyć u niej - to tylko "lajki" i to tylko dobre dogadywanie się i w pewnym sensie "spędzanie razem czasu" - w każdym bądź razie miło...tak sądzę...

5gubmKI.png

Opublikowano

Czemu ten temat jest aż tak odwiedzany? Kurwa Kurczę nie czaję. Temat chyba już dawno wyjaśniony. :D

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

może ją nudzisz

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Może nudny jesteś? Kogo nie nudziłoby ciągłe zawracanie tyłka... Spróbuj za kilka dni... ;)

a może okazała się chłopakiem ? ; o.

Itak porucha... ;)

Opublikowano

Może nie ty tylko ktoś ją rozłościł.

Może ma zły dzień :F

Jak kobieta jest zła to trzeba przeczekać lepiej nie ryzykować. :F

Opublikowano

Widze, że gimbiarska miłość na fejsie.

Pozdro, spotkaj się z nią w realu a nie sie pierdolicie na facebooku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...